Machiaj si coafura (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
eu asa as vrea sa imi fac parul la nunta. Imi place la nebunie freza pe care a avut-o. ce ziceti?
Subscriu si eu
![](icon_smile_wink.gif)
Carliontii au fost haiosi tare si au mers la fix cu restul accesorilor, cu briz-brizurile...cu miresica...
![](icon_smile_wink.gif)
Eu am retinut deja modelul coafurii
![](icon_smile_blush.gif)
Krelia...viitoare printzesita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisu_miau spune:
am pus in semnatura un album in care am tiara pe cap, cerceii in urechi, colierul, etc .
vreau o parere-buna, rea, de care o fi in legatura cu machiajul pe care il am acolo.
pls help!
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
krelia spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
am pus in semnatura un album in care am tiara pe cap, cerceii in urechi, colierul, etc .
vreau o parere-buna, rea, de care o fi in legatura cu machiajul pe care il am acolo.
pls help!
Pisu_Miau
Nu sunt eu mare experta in ale machiajului, insa, ce e acolo, e categoric mai omenesc decat machiajul acela cu albastru. Cu riscul de a te supara, dar asta este opinia mea si am vrut s-o stii. Mi se pare ca acel albastru strident nu te prinde. Mie nu-mi place, in general, sa ma dau cu alb intre nas si oki, asa cum vad la tine, si oricum, cred ca nu merge la oricine...
Parerea mea...renunta la albul din colt (sau eventual lasa-l doar pe interiorul pleoapei), ala ascute si tu oricum ai fata ascutita...ah, si incearca un lipgloss de culoarea buzelor
![](icon_smile.gif)
Repet, nu este o parere avizata, ci doar o simpla opinie
![](icon_smile_blush.gif)
Sper sa te ajute
![](floare.gif)
Krelia...viitoare printzesita
pisu_miau spune:
krelia, da. Alea erau machiaje experiment, chestii in care m-am jucat si eu, nu chestii pe care le-as purta (cele cu albastru adika)
machiajul cu roz pt nunta ma gandeam sa il am... in fine si el tot experiment este, voi incerca si altele...
acuma...treaba e ca eu am fata nu rotunda, ci in forma de mingechiar so, daca albul ala imi face fata mai ascutita, I'll go for it .
mersi ca ti-ai scris parerea, pupicei
Pisu_Miau
vmariejeane spune:
De ce nu incercati un machiaj profesional? Macar o data in viata merita sa il faci.Eu mi-am facut cand am fost d-ra de onoare si va zic ca nu se compara cu nimik. Indiferent cat de indemanatica esti tu in ale machiajului. Parerea mea...eu oricum ma voi machia la un make-up artist. Tipa respectiva e chiar o "artista".
pisu_miau spune:
pe mine o sa ma machieze cosmeticiana salonului la care o sa ma aranjez, si vreau sa incerc mai multe combinatii, am multe idei si as vrea sa definitivez de pe acum ce machiaj o voi ruga sa imi faca pt nunta (cu proba cu tot ) N-am sa o las pe ea sa-si dezlantuie creativitatea, pentru ca pur si simplu vreau sa am control asupra lucrurilor, si nu sa risc. M-a machiat si tipa de la Club Simonne, atunci, la Marriott si sincer...nici macar nu a stiut sa traga un contur drept, ca sa nu mai spun ca mi-a pus mov pe arcade...cica imi scoate irisul in evidenta . Si cika la ei era 70 euro machiajul d emireasa
Pisu_Miau
olguttza spune:
Fetelor, preturile pe care voi le vehiculati pentru coafura si machiaj mi se par exorbitante...Fara suparare!!! La salonul unde merg eu de obicei, cu preturile la vedere, e vreo 250.000 cocul de mireasa...si, hai sa zicem, cu tot cu shpaga si ce-ti mai pune-n cap (la solutzii ma refer), ar ajunge la maxim 500!! Oricum, io nu intru-n categoria asta, ca n-am par de coc - o "coafura speciala", cum as vrea, e 135.000... La cununie m-a costat 300.000 cu manopera + agrafe + solutzii (spuma, fixativ, luciu de par)!!!
Despre machiaj nu ma pot pronuntza, pentru ca am doua prietene cosmeticiene care, umar la umar, o vor scoate-o la capat cu mine.
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dilaural spune:
Io o sa ma duc la Abbate la Claudia (care e o scumpa) sau vine ea la mine depinde de tura. Eu oricum nu-mi fac coc chiar daca am parul lung ... O sa-mi fac alt aranjament... Ma mai gandesc eu pana atunci!
Iar de machiat mi-l aduce nasa pe tipul care o macheaza pe ea la toata evenimentele de vreo 3 ani si care cica e super bun!
Pentru manechiura o am pe o tipa care sta cam departe dar e singura care imi place cum ma face.
De epilat ma epilez singura de ani de zile si nimeni nu ma face mai bine ca mine...
Iar la cosmetica ma duc de vreo 2 luni la mine pe strada la un salon unde patroana e cosmeticiana si e tare buna!
Le-am impartit si eu in tot Bucurestiul...
Dilaural
olguttza spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Io o sa ma duc la Abbate la Claudia (care e o scumpa) sau vine ea la mine depinde de tura.
Care Claudia???? Am avut si io o cosmeticiana la Abbate, da care a plecat acu la un salon central de fitze
![](icon_smile_big.gif)
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.