liposuctia

liposuctia | Autor: samahol

Link direct la acest mesaj

a facut cineva asta?cam cat costa?ma refer la abdomen,coapse,fese.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

DA...... VA RUGAM, SA NE SPUNE-TI CAT COSTA O OPERATIE DE LIPOABSORBTIE...., SI CATE KG. SE POT DA JOS...
STIU CA-I BINE SA O FACI, ACOLO UNDE AI APLICAT-O NU MAI REVINE ...
GABY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Mi s-a zbarlit deja pielea pe mine.....Brrr....Hmmmm....
Chiar a-ti face asa ceva?
Eu una am deja.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

na ca azi am studiat problema burtii mele care dupa doi copii nascuti se pare ca va ramine pufoasa, slaninuta curata, numa buna de liposuctie, ma duc s-o sun pe sora-mea, are o colega care si-a facut si arata brici! ca dupa brici?!!!! cica e usor de facut dar nu stiu unde, cit, cind,
bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

Eu am 2 prietene care au facut si la fiecare rezultatele sint diferite.Prima si-a facut la coapse a scos cam 5 kg de grasime se vedea ceva dar dupa operatie este obligatoriu purtarea unui elastic ca o burtiera care costa 100$ si foarte mult fitness,tipa asta la o luna de la operatie arata mai rau decit inainte.A doua si-a facut inter picioare dupa ce-a slabit vreo 20 kg intre picioare i-au ramas perinite de grasime si se tot freca in timpul mersului.Dupa 2 oreratii avea picioarele unui manechin asa ca de curind si-a operat si burta care atirna ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samahol spune:

si stii cumva cat a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

Una a facut-o la o clinica privata si a platit cam 700 $ iar cealalta la spitalul judetean si a platit 2 $.

Mergi la inceput