Maruntisuri.....
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
madalina horsa spune:
Ei, baieti....ducem noi lipsa confratilor vostri aici pe forum, dar uite ca voi doi faceti cat o suta! M-ati uns pe suflet la subiectul asta!
Pupici la sotii/iubite, sa le traiti!
Madalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gicutza spune:
Tu Mickyyy, ai scris de parca ti-as fi dictat eu mesajele . Atat de mult ma regasesc in ele.
Eu insa am o explicatie pt. starea mea: mi-e teama ca m-am transformat intr-o femeie casnica. De 1 an si 1/2 nu am mai fost la servici pe motiv de bebe, am ajuns sa gatesc zilnic, sa spal rufe din 2 in 2 zile, sa fac curat in casa zilnic, sa strang jucariile lui bebe de pe jos din 3 in 3 ore... offffff.. si sotul asta al meu care nu ma ajuta si eu trebuie sa le fac pe toate si daca nu o sa ma mai iubeasca pt. ca miros a mancare si am mainile ceva mai aspre acum desi port manusi cand spal vase si oare mai are chiloti si sosete curate si iar am uitat sa-i cos buzunarul la haina iar apa cald iar a ramas in cadita lui Bubu ca nu a mai varsat-o dupa ce EL i-a facut baie si oare bona de ce intarzie ca e deja 10 si 5 si iar trebuie sa bat eu cuiul asta si iar am carat 10 sacose de cumparaturi si ma dor mainile de atata carat... si.. si... si
Si cand trag linie constat ca sotul meu ma ajuta f. mult, mai mult decat ajuta 90% alti soti, si ce daca ajunge acasa seara pe la 8 ca doar stiam de la inceput ca are mult de munca, dar de la 8 pana la 10 cand adoarme bebe el ii face baie, el se joaca cu el, el ii face lapticul, il si schimba in pijamalute eu il adorm ce-i drept ca nu adoarme cu altcineva.. iar la cumparaturi cine m-a pus sa cumpar atatea ca doar sambata mergem impreuna la super market si cara el nu eu dar asa mi se pare mie ca pana sambata nu o sa-mi ajunga mancarea... si oare de ce-mi fac probleme ca miros a mancare cand lui ii place mancarea si parfumul care mi l-a luat de Craciun nu era nici o aluzie stia doar ca mi-l doresc, si de ce nu pastrez in minte bucuria pe care o simt cand ma saruta atat de tandru dupa o masa copioasa de bucurie ca sotia lui face mancare asa buna si de ce nu-l ascult cand in fiecare zi imi spune sa ma duc sa dorm cat e bona aici ca sa ma odihnesc si eu imi mai gasesc cate ceva de facut prin casa chiar daca el sambata da cu aspiratorul si sterge si praful si mai spala si vase...
Si de ce oare nu-mi dau seama cat de mult ma iubeste cand ii zambesc, si uit de mult il iubesc cand seara ma ia in brate ca sa-mi treaca oboseala si ma spala pe cap de fiecare data ca asa imi place mie sa-mi maseze pielea capului.
ASeara am plans ca mi-au expirat cremele de fata, ca mi-a expirat rimelul si ca doar blugii negri mai imi vin bine si nu-mi mai plac puloverele mele si ca mi-e rusine sa mai ies pe strada si ca ma simt batrana... si mi-a spus ca cine ma opreste sa ma duc sa-mi cumpar tot ce am nevoie ca el vine cu mine daca vreau si chiar mi-ar cumpara el dar dupa aia e posibil sa umblu verde pe fata o luna intreaga ca el nu se pricepe si chiar? de ce eu cand plec la cumparaturi le cumpar doar lui si lui bebe cate ceva si mie nu? De ce ma multumesc sa-mi cumpar mocheta noua in dormitor si condimente pentru mancare si dupa aia ma plang ca am devenit casnica!!!
Sa traim bine!
gicutza spune:
Si apropo de bebe.. si trezitul noaptea.. oare de ce ma enervez ca el nu se trezeste noaptea sa-i bage biberonul cu ceai in botic cand el se trezeste in fiecare dimineata la 7 iar noaptea sta cu mine pana pe la 1-2 ca eu nu pot sa dorm ca ma tot gandesc ca am devenit casnica, si bebe se trezeste si el odata cu tati si tati il ia pe bebe cu el cat isi bea cafeaua si se barbiereste si se imbraca ca eu sa pot dormi pana pe la 8.30 si ma mai si enervez ca ma trezeste spunandu-mi ca mi-a facut cafeluta si ca nu vreau sa ma trezesc sa stam macar 10 minute cat fumam o tigara impreuna? ca dupa aia el trebuie sa plece la servici!!!
Sa traim bine!
Jeff spune:
Micky, tu cu atatea pe cap si vrei sa fi calma ?
Eu am mama, soacra, care ma ajuta, copilul are deja 4 ani aproape, deci doarme noaptea in liniste, serviciu nu mai este asa stresant si tot simt cateoadata ca nu mai pot si racnesc si-mi dau ochii peste cap. Si crede-ma ca-mi vine uneori sa-mi iau campii dar TRECE, ai sa vezi, vin altele, trec si alea si uite-asa ne trezim niste babe pensionare care regreta ca nu s-au distrat mai mult, ca nu au intors spatele grijilor din cand in cand, ca nu au mai inchis ochii la dezastrul si deranjul din casa atunci cand viata merita sa fie traita din plin.
Si o sa dam sfaturi altora sa ia viata mai usor...
Pupici si numai de bine ! http://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos
Melania & Anna-Luciana
photos.yahoo.com/floareal