Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
da cu ce e mai bun decat YM sau altele asemenea?
si de ce undernet?e ceva asa...mai dubios?
Nu radeti de mine, da kiar nu ma pricep!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
gicutza spune:
Pai daca singurul motiv pt. care l-ai folosi e doar sa vorbesti cu prieteni care deja ii ai in lista de YM, atunci nu e mai bun .
Eu de ex. il foloseam ca sa joc trivia, si am jucat vreo 2 ani ca nu mai reuseam sa ma opresc .
Undernet e doar o conventie de nume pt. serverele respective, nu reprezinta nimic dubios, desi intr-adevar esti mai putin protejat in fata Virusirilor. Dar daca stii sa te feresti de el, nu-i iei
Sa traim bine!
DARAEL spune:
Fata frumoasa, daca vrei si ai timp, poti sa lamuresti un om curios cu ceva simplu-simplu-de-tot: ce este „trivia” ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
gicutza spune:
Sub denumirea de "trivia" sunt grupate "jocuri" de cultura generala continand intrebari din cele mai diverse domenii (muzica, film, politica, istorie, geografie, etc.). Sunt numeroase canale in lb. romana ce gazduiesc astfel de jocuri, DAR, cultura generala nu e totul. Trebuie sa ai si viteza de tastare f. mare .
Daca mai ai si o memorie f. buna, dupa cateva luni jocul se transforma de fapt intr-un concurs gen "cine tasteaza mai repede", ce echipa are cele mai multe puncte, cine e pe primul loc lunar, anual... la fel de savuroasa e si discutia care are loc concomitent cu jocul
Sa traim bine!
oana0204 spune:
Gicutza, sper ca nu te superi dar am cateva lucruri de adaugat.
In primul rand nu e numai un singur server, Undernet ci o gramada de alte servere in reteaua IRC Network. Numai ca Undernet e cea mai populata. Pe Mirc nu se poarta numai conversatii cu peroane cunoscute sau necunoscute ci se poate face schimb de fisiere(si char se face la greu pe unele canale) filme, muzica, chiar si virusi daca nu il setezi cum trebuie. Pentru a intra pe un canal, este posibil sa mearga /j #numele canalului decat daca mircu-ul are deja setat un script care sa transforme acel j in join. Deci corect ar fi /join #numele canalului..si..neparat cu # inainte de numele canalului. Se pot purta conversatii "pe canal" cu toate persoanele care sunt acolo (ca la noi pe chat) sau in mod privat, cu o anumita persoana.
Pentru cine mai vrea detalii, stau la dispozitie.
Oana D - 8 saptamani
Foto
gicutza spune:
Bineinteles ca nu ma supar ca asa afla lumea mai multe informatii
Uite chiar la asta cu /join nu ma gandisem ca in anumite conditii nu poate merge doar cu /j , deh! eu deja am intrat in rutina si am uitat cum e sa fii incepator
Sa traim bine!
corina iulia spune:
Mirk! oh, ce timpuri "vechi si de demult"
am si uitat ca mai exista, deci chiar mai exista. aflasem intr-un timp ca s-a desfiintat, dar se pare ca am gresit. oricum, e minunat.iti faci prieteni peste tot in lume.
si l-a instala cineva? cum merge?
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina