Mirk

Mirk | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Cine poate sa-mi explice ce este "mirk" ?
Am o prietena in Romania care mi-a scris ca si-a instalat
internet si mirk.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

mIRC-ul este o metoda de "comunicare" in Undernet care, iti spun din start, da dependenta .
Lasand gluma la o parte, poti sa-l folosesti si pt. a participa la discutii pe diferite canale (in timp real), pt. jocuri gen trivia (aici m-am impotmolit eu vreo 2 ani de zile), pt. muzica, filme, si muuulte altele.
Daca esti interesata, da-mi un PM si-ti dau mai multe detalii.

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Acum pe bune, mai da-ne niste detalii, ca m-ai facut curioasa rau!
Iar daca e sa-mi iecsplice un barbat, sa mor io daca inteleg ceva, parca ar vorbi chineza!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

mirC este o metoda de comunicare Undernet, cum bine s-a spus, dar care presupune un mare risc - VIRUSII. In undernet nu esti protejat de nici un program de devirusare. Asa ca atentie daca aveti de gand sa-l folositi. Detalii tehnice nu stiu, dar cred ca un IT-ist poate sa explice mai bine fenomenul.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce-i aia undernet?

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Undernet este un server din reteaua IRC, folosit de majoritatea utilizatorilor de limba romana.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Va pot explica eu cum functioneaza dar numai daca am acordul moderatorilor pt. aceasta.

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Vreti sa spuneti ca e un fel de yahoo mess. sau skype ?
Se poate vorbi pe el prin microfon sau sa te vezi, sa scrii?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

gicutza, baga mare... daca e ceva rau, cenzuram noi

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

abia acu am intrat aici,credeam ca s-au scris deja 5 pagini
Hai ca mor de curiozitate!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Pai sa-mi dau drumu'

Programul se descarca de pe site-ul oficial, www.mirc.com , dupa care se instaleaza pe computer.
La prima lansare trebuie sa faceti niste configurari din mIRC Options (din meniul View); la Full Name si E-mail address insa nu sunteti obligati chiar sa scrieti numele si adresa de mail pe bune (chiar nu v-as sfatui sa faceti asta).
In schimb trebuie sa va alegeti un Nickname, precum si o alternativa de Nickname, pt. cazul in care primul ales de voi este deja luat.
Tot acolo la Options mergeti pe optiunea Servers si veti vedea un combo de IRC Servers cu o lista intreaga de servere la care va puteti conecta. Alegeti un server de Undernet cat mai apropiat de locatia in care va gasiti. Serverul de Bucuresti nu se gaseste in lista, dar daca nu va ganditi sa jucati trivia, nici nu va trebuie musai.
Dupa ce ati ales un server, apasati pe Connect si asteptati sa se conecteze.
Din meniul Tools puteti alege sa va afiseze o intreaga lista de canale pe care puteti intra si "chat"-ui cu persoane (nick-uri mai bine spus) din intreaga lume (mIRC-ul nu se adreseaza doar vorbitorilor de lb. romana!!!). Insa e f. greu ca din multitudinea aia de canale sa nimeriti din prima pe unul care sa va si intereseze. Asa ca daca vreti sa stati de vorba cu un prieten anume care foloseste mIRC-ul puteti intra amandoi pe un canal creat de voi chiar atunci, cu conditia ca el sa nu fi fost creat inainte. Este suficient sa tastati in linia de comanda din partea de jos a ecranului comanda /j canal (unde "canal" reprezinta o denumire aleasa de voi) si intrati automat pe canalul denumit astfel de voi. Comunicati acest canal si prietenilor si... Distractie placuta!
Comanda /j canal este valabila pt. orice alt canal pe care vreti sa intrati, "canal" reprezentand denumirea generica pentru orice canal de pe mIRC el fiind inlocuit de fiecare data cu numele canalului dorit de voi.
Pt. inceput, daca vreti sa exersati, puteti intra pe "playhouse" de ex. (tastand /j playhouse) numai ca acolo ma gasiti doar pe mine si inca 2-3 useri (si nici macar nu vorbim intre noi ).
Daca va intereseaza alte subiecte de conversatie, va mai pot recomanda si alte canale.
De asemenea, daca mai aveti nevoie de lamuriri suplimentare, incerc sa va ajut cat ma pricep eu mai bine. Ce am oferit eu acum sunt primele elemente.
Succes!

Sa traim bine!

Mergi la inceput