Mamici de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Simonaeus, da, minim 7 scutece pe zi.

Noi am folosit si mai multe in unele zile. Si am folosit numai Pampers. Acum, cand Alina mai are scutec numai noaptea si nici pe ala nu il uda intotdeauna, am hotarat ca e prea scump si practic inutil sa mai luam Pampers. Ca atare am luat Bella si am fost uimita de calitate, vis-a vis de pret. Si am mai luat si Huggies, si mi s-au parut buni. Dar nu stiu cum ar reactiona la un bebe mic care face de toate si numai la scutec. Eu incercasem la Alina (in primele luni) Libero si s-a udat pana la gat de vreo 2 ori pana am renuntat.

Asa ca eu cred ca cel putin pt primele 6 luni, tot Pampers vom folosi.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Andreea, cum sa ma supar....doar nu am baut nechezol de dimineatza...
oricum trebuie sa recunosc ca sarcina m-a luat pe nepregatite, nu ma asteptam ca imediat dupa ce ma intorc din luna de miere sa imi dau seama ca sunt gravida....si noroc cu insistentele sotului, ca nu pastram sarcina, cred ca d-aia sunt asa revoltata si disperata de kg.......dar ma mai gandesc si eu ca o sa am un ghemotoc de sufletel, care o sa imi lumineze zilele cand o sa imi zambeasca inocent.

Sunt si eu un pic neexperimentata in ale vietii, si d'aia ma comport copilareste.da' ma fac eu mare...si apropo, cum e cu ciorba/ supa de salata? e buna? cum se face? ca o sa imi fac si eu....si nu mai pun gura pe ciocolata toata viata mea( well...ocazional asa un pic nu se pune)...si o sa incep sa pedalez mai cu spor la bicicleta medicinala din casa si dupa aceea , dupa ce nasc...o sa imi las taticul acasa o ora sa fie baby sitter si o sa ma duc la sala......
Si o sa imi treaca si gargaunii.........
Sa lasam kg-le la o parte..sa vorbim de lucruri mai frumoasa...ca de exemplu, e prea devreme sa cumpar carti de povesti? Am vazut unele foarte frumoase si m agandeam sa le cumpar ........mi-au placut si mie... :-)

Luluku 20 + & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

simonaeus - Doamne fereste ! cum 7-8 ??? 3-4 , maxim 5

Lista e super - as vrea sa fac ceva precizari -

prosoape de baie - existau acu' ceva vreme neste prosoape speciale de baie pt bb - erau turcesti dar superabsorbante si aveau un colt sub forma de gluga - le recomand .

manusi - nu ezitati sa le folositi chiar daca va fi un pic mai cald cand vom naste - sunt incluse la set cu costumase.

peria de par - sa fie foarte moale - eventual din par si nu din plastic

termometru - de preferat electronic - are varf moale si subtire - masoara rapid temp.

ceai de colici - incercati Baby drink

pentru uns - se poate folosi ulei de bucatarie fiert bine

Ce mi se pare inutil - servetele umede (care pot produce iritatii ) si masa de schimbat ( nu trebuie sa fie neaparat speciala )

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetili, continuam la Mamici de mai-iunie 2005 (28)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41971

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput