Mamici de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Configuratia asta este super suficienta. Si sint sigura ca se gasesc si variante mai ieftine de sisteme+monitor, destul pentru a naviga pe net de acasa si daca nu te apuci sa joci super smecherii de jocuri.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata burtici.Noi am fost la medic si totul este bine mapet face box sau balet de zor.Dorm aproape in continu si nu stiu de ce si tot ma simt obosita .La voi cum este.

Daca tot ati discutat despre nastere sa va spun varianta pe care o am eu.Daca ma apuca dureri pana la 37 saptamani nasc la spital ,dupa 37 nasc acasa (asta daca nu sunt probleme) nu ai posibilitatea sa alegi tu anestezie deci cat mai natural.Daca sunt probleme nasti la spital cu cezariana .Alte optiuni nu am asa ca ramane de vazut.Cel mai tare ma sperie nascutul acasa dar daca trebuie ma supun chit ca dupa toti vecinii se muta de pe strada.

Vreau sa ii urez fetitei lui Anky la multi la cei 2 anisori ai ei si sa creasca mare si cuminte.

Mai am o intrebare cu internetul cu 10 USD de unde?

va pup dulce

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mickyyy - daca am avut cezariana si acum voi face la fel - trebuie sa cumpar sau nu ??

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Gabi-merci pentru sustinere. Intradevar, mi-as dori si eu ceva macar 2/3 atat de performant, dar am o "rabla" acasa de vreo 4 ani. Pe configuratia ep care am postat-o poti face o multime de nebunii: design, arhicad, cred ca si prelucrarea video ar merge binisor.

Fumatul-este adevarat ca sunt femei care baga 2 pachete pe zi si nasc copii de 4 kg care nu au nimic. Am o cunostinta care la al doilea copil, la 39 de ani, a facut asta si toul a decurs normal.
Si mie mi-a fost foarte greu sa ma las de fumat, pentru ca fumam 1,5 pachete pe zi inainte sa stiu ca am o mormoloaca in burta.
Dar am redus la 5 tigari pe zi, vreo luna dupa ce am aflat. Si am trait o REVELATIE. Fumam mai ales din cauza nervilor de la serviciu. Asa ca m-am gandit ca nu se merita. Si gata.
Acum sunt in campanie sa se lase de fumat taica-meu si se pare ca reusesc.
Nasterea-am discutat cu dr. si oricum eu ma gandesc ca la dimensiunile mele, daca nu apare ceva nedorit, incerc naturala si probabil cu pic de oxitocina (e corect?) ca sa alunece mai repede. Anestezii si alea, alea, om trai si om vedea.
Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, am noutati! Sunt tare mandra de bebelusa mea, care aseara i-a tras primele suturi lui tati. Stateam linistiti si ne uitam la tv, tati ma tinea in brate si s-a trezit lovit de cateva ori exact in locul in care tinea el palma pe burtika mea! Am fost atat de fericiti!!!

Referitor la nastere - eu pana acum ma simt tare viteaza, niciodata nu mi-a fost frica de nasterea naturala, mai ales ca am avut prietene care au nascut normal in ultimii ani si care s-au simtit foarte bine. Insa am citit aseara in noul numar al revistei "mami" prin ce trec bebelusii la nastere....am mai vazut si la un post nemtesc niste nasteri live, vedeam cum se chinuie bb sa isi intoarca capusorul...mi-e asa mila.... Cred ca ei trec prin chinuri mai mari decat noi. Chiar saptamana trecuta a nascut o colega o fetita de 4,200. S-a impotrivit totatl cezarianei si a asteptat pana la 42 saptamani sa i se declanseze nasterea. A spus ca a fost greu...dar cand si-a vazut odorul n-a mai simtit nimic. Ieri am vorbit cu ea si se simtea excelent. Asa ca, daca nu vor fi contraindicatii, voi naste normal si fara anestezie.

Mygirl si Alexandra (25 sapt)

Mergi la inceput

gusta - Adica e musai sa nasti acasa ????

Ma chinuie o intrebare - cand mergeti la dr la clinica particulara - in afar de plata consultatiei dati bani in plus si medicului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Red Rose si Mickyyy , si voi fumatzi??!!!... si ptr. mine e o mare piatra de incercare treaba asta cu fumatu'... am trecut de la 1 pak. pe zi... la 5 tigari in primele 4 luni... adika in toate cele 4 luni de inceput de sarcina am fumat cam 5 tigari.., dat fiind faptu' ca am rascolit tot internetu' si m am documentat si zik ei ca macar in perioada de formare a bebeului ar trebui lasate... dupa luna 4 se mai pot pipa.. cel mai " elocvent" exemplu e medica mea de familion care a fumat in timpu' sarcinii ...
Nu scrie nicaieri ca exista vreo legatura intre fumatul in sarcina si vreun defect al bebeului, ci doar statistic vorbind cika bebeii care au pipat in burtika ar fi mai mici la nastere.. , totusi prietena mea care la prima sarcina a fumat 1 pak. pe zi... a facut o fetitza de 4 kg. , acum e la a doua sarcina si a mai imbatranit,gindeste mai mult.. adika a fumat mai putin..cam 10 /zi..
Ce m a speriat Rau de tot, va mai spuneam io acum vreo 2 luni jumate, a fost una din vizitele de la I.O.B.. cu o ruda care avea " treaba " pe acolo si cum din greseala am nimerit un etaj mai sus, adika la oncopediatrie, si n am dormit bine vreo 3 nopti... si una din discutiile din liftu ' spitalului cind unul din medici intreba o mamika de copil bolnav cu boala aia grea de tot , daca a fumat in timpu' sarcinii...

In rest , si io ma gindesc la o nastere normala, dar neaparat cu epidurala.. asta in cazu' in care are de gind sa si schimbe pozitia pe care o are acum si sa se rastoarne cu capu n jos... altfel... nu vad cum...
Crissi 22+

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Si eu sunt tot pentru nasterea normala.
Cat priveste peridurala, voi vorbi mai intai cu dr. si in functie de ce-mi spune voi lua o hotarare.

Nefertari, cum sa dai in plus bani la cabinetul particular?
Eu ma duc la cabinet particular special ca sa scap de dat spaga, fiindca mi se pare oribil si nefiresc.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Mai fetelor cu fumatul-totul e sa fiti impacate cu deciziile pe care le luati. Daca va indoiti si o secunda de faptul ca ceea ce faceti nu e bine, atunci nu mai faceti si gata!

Eu pentru acest copil fac orice: singurul lucru pe care mi-l doresc este sa ma "lase" sa lucrez 2-3 ore pe zi (desi stau in CIC, o sa am una alta de facut) si sa fac macar 1 sedinta de sport pe zi, cand imi mai revin. Restul timpului, nu am pretentii deosebite. Si din pct de vedere oficial, voi sta acasa 2 ani, adik nu ma intorc la locul de munca, ca nu stau eu degeaba. Asa ca fumatul e nimic pe langa modul in care deja mi-am schimbat stilul de viata si cum o sa se mai schimbe!!!

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

La mine n-a fost greu deloc - am lasat tigarile treptat fara pareri de rau . Deja fumam din obisnuinta si nu din necesitate .

Mergi la inceput