Mamici de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

cred ca trebuie sa strangem bani la ciorap din salariul ala, cum era? "ejaculare precoce" pentru nastere. si eu am auzit ca la cantacuzino, dr, moasa, asistente etc te duc la 10 bulioane lei, probabil cand ai, cand n-ai dai mai putin si daca ai noroc ca dr-l sa fie om nu vei avea de suferit.

o prietena de-a mea a nascut la sf. pantelimon si pentru ca n-a cotizat pe placul dr-lui, iar acesta i-a zis de la obraz ca mai trebuie, a avut neplaceri dupa: respectiv dupa nastere naturala nu a curatat-o cum trebuie, a facut o infectie, iar asistenta care a depistat-o ulterior a tras afara resturile in asa fel incat i-a ramas ceva atarnator (un motz) care o supara pana in prezent, la un an de la nastere.

nu vreau sa va sperii, sunt cazuri si cazuri, nu trebuie sa le avem in vedere doar pe alea negative

margot, cum ziceai? mai bune dulciurile facute in casa, dar ne recomanzi ciokotoff? asta ca sa nu ravnim la clatitele si placinta cu branza?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Sperantza, ce sa zic, mai ascult si eu de sfaturi...si cand am ceva timp liber si nu am chef de stat in pat, fac ceva dulce; cred ca am mostenit obiceiul de la mama.
Dar traim intr-o societate moderna cu multe tentatii. Bine-inteles ca nu am renuntat si nu voi renunta la ciocolata si la derivatele ei.
Noapte buna tuturor!!
Margott, DPN 5iun

Mergi la inceput

Sperantza, ce sa zic, mai ascult si eu de sfaturi...si cand am ceva timp liber si nu am chef de stat in pat, fac ceva dulce; cred ca am mostenit obiceiul de la mama.
Dar traim intr-o societate moderna cu multe tentatii. Bine-inteles ca nu am renuntat si nu voi renunta la ciocolata si la derivatele ei.
Noapte buna tuturor!!
Margott, DPN 5iun

Mergi la inceput

Noapte buna tuturor!!
Margott, DPN 5iun

Mergi la inceput

Scuze pentru repetitii, dar s-a blocat calc si am apasat aiurea, crezand ca nu se intampla nimic,
Inca o data Noapte Buna tuturor!!!!
Margott, DPN 5iun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Pupici burticutze!!
Am revenit si eu dupa citeva zile de absenta motivata!
Si ce-ati mai scris ...Mi-a luat o ora sa citesc tot!
In fine, tre sa va spun ca la sfirsitul saptaminii trecute am mincat nu stiu ce si mi-a fost rau de am murit !Nu chiar de tot, da...
Auzisem eu ca in sarcina suntem mai sensibile la nici chiar asa.

Apoi de la inceputul saptaminii alerg (desi n-ar trebui)dupa concediul de risc maternal , pe care intr-un final apoteotic l-am luat. Adica 60 de zile , ca de la 1 aprilie intru in prenatal.

Dupa cum vedeti, e ora 4 dimineata si eu bintui prin casa. Tati nu e asa ca nu deranjez pe nimeni.

Hai ca va si incerc sa adorm putin

Dorosi BB EVA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mai , si eu care credeam ca sunt singura care ramane singura noptile ,dar vad ca ai nostri ca brazii s-au vorbit sa ne paraseasca pe timpul noptii -tocmai acu' - probabil de teama sa nu-i strivim daca dam peste ei in pat , cu silueta noastra de apartenente ale grupului fetelor care beau apa plata cu lamaie .

red rose - Ca patzita - nu sunt adepta cezarienei . In plus , s-a inventat chirurgia estetica ,cu ajutorul careia poti deveni chiar virgina dupa nasterea naturala. Pe cand taietura pe abdomen,plus substraturi, ramane forever si poate cauza destule neplaceri - depinde de la caz la caz .Daca vrei sa stii ce mi s-a intamplat - dupa cezariana am ramas cu muschii din vecinatatea operatiei amortiti - si nu dintr-o eroare medicala ci ca o urmare fireasca a operatiei . M-am simtit ciudat o lunga perioada de vreme atingand locul - noroc ca nu e una din zonele erogene .
O alta consecinta pot fi aderentele - adica excrescente pe interiorul taieturii - care pot duce la o noua operatie .

Sper ca am fost destul de convingatoare . Daca mai vreti argumente contra cezarienei - call me ! In cazul in care voi relata vreodata povestea nasterii mele o sa va taie cheful de cezariana pentru toata viata .
Mentionez ca la mine a fost o necesitate - adica in cazul nasterii normale acum Alex nu ar fi existat .

Nu va mai ganditi la prostii si lasati mama-natura sa-si faca treaba

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Am mai spus-o de catava ori, dar nu strica sa ma repet . Sunt adepta nasterii normale. Imi este f. frica de nastere, dar imi este si mai frica de o cezariana, pe care o am in vedere doar in cazuri de urgenta. Epiziotomia este groaznica, dar ganditi-va ca este doar o taietura, nu o operatie!!!

Sa incerc sa introduc link-ul cu nasterea Mariutei: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=499

Va pup
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Ce fac burticile azi?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna!
Pe mine m-a cam lovit o somnolenta in moalele capului in dimineata asta si nu se prea da dusa

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput