Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Asta cu superstitiile e tare. Trebe pus piciorul in prag scurt altfel cine stie ce gaina neagra te pomenesti ca vor sa taie la miezul noptii.
Tava pentru ursitoare ahahahaha:)))
Aia cu stransul ca sa iti revii... si eu am capatat un brau pe care sa-l port postcezariana asa ca inclin sa cred ca e de bine.
In alta ordine de idei, nu cedati in fata soacrelor. Pentru nimic in lume. Pe urma si-o iau in cap.:)

Mamicilor, voi ce faceti cand bebeii refuza sa adoarma si dupa ce ii plimbati/schimbati/pieptanati/spalati/funda rosie le puneti?

La mine nu tine nici cu muzica nici cu televizorul nici cu vorba buna... Acus se face trei si incepe ora vesela. Ieri a chiuit fiica-mea de la 3 la 9... dreptu-i ca az noapte a refuzat masa de la ora 3 si eu m-am bucurat ca a dormit prunca de la 1 la 5 si jumatate.
Si cata vreme poti sa-i lasi sa planga in legea lor? Ca a mea are plamani, fratioare... si cand plange cate o ora se face purpurie la fata de zici ca-i visina... E oare ceva lipsa de judecata la mine? Care aveti carti d-alea destepte scrise de sotii capraru ziceti-mi si mie, ce scrie acolo? Trec la recitat povesti nemuritoare?

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anda, mama, si noi avem program de scandal mai nou dupa-amiaza. Eu cred ca sunt colici ca asa am citit intr-o carte, nu mai stiu in care ca pot sa apara dupa-amiaza. Si da, au copii astia voce, nu gluma. Ieri chiar m-am speriat la un moment dat, eram in bucatarie si a inceput sa urle fooooaaarte tare, dupa cateva minute mi-am dat seama ca plangea copilul ce plangea, dar in hol era si baby-phone-ul dat la maxim asa ca eu din bucatarie auzeam dublu...

In alta ordine de idei azi si maine taticul lui e seful. Azi noapte am dormit ! Toata noaptea ! Rares i-a dat papica si l-a schimbat. Acum sunt linistita, copilul doarme la el pe burta si Rares se uita la TV. Liniste totala...

Anda, ai incercat sa o tii pe burta ta, sau, si mai bine pentru tine pe burta lui taica-su ? Se pare ca se linistesc de la caldura corpului, de la miscarea de respiratie si de la faptul ca aud bataile inimii cu care sunt obisnuiti din burtica mamei.

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Cornelia nastere usoara si bebe frumos si sanatos ca asteptat slava Domnuli a fost.
Fetelor da asa faceam si eu cu fetita o tineam eu sau tati pe burta si dormea foarte bine ,problema a fost insa cand ajunsese pe la 6,5-7 kg pentru ca ma durea coloana de deabia ma mai ridicam din pat ,asa ca aveti grija ca se obijnuiesc si cu asta asa cat sunt de mici dar Rebecai i-a trecut odata cu colicile.

Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, m-am uitat la Rayan pe manute, nu are nici un semn de vaccin, deci nu cred ca i-au facut vaccin in mana, si nici nu am auzit ca s-ar face la nou nascuti.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

"Buna dimineata" mamicilor!
Observ (si de ce sa nu recunosc, rasuflu usurata) ca nu sunt singura care intampina probleme cu bebela. Dulcea mea Iulia (si Maria) - nascuta la Bucur, cu dna doctor Silvia Niculescu - plange de vreo doua zile ca din gura de sarpe. Plange, se schimba la fatza, trage "aere", face kakutza ... si cica s-ar chema colici. Apropo, aveti vreun leac impotriva lor? Mi-a zis mama "pune-i comprese caldute pe burta". Bun - si o tin dezbracata? Asta nu am mai intrebat-o ...
Voi spalati bebeii in ceai? Am mai auzit o chestie, ca s-ar pune un galbenus de ou in apa in care le faci baita seara:) o fi bine, n-o fi bine?
Oana, iti urez din toata inima cat mai multa putere, rabdare si sa nu te ingrijorezi din orice. Si mie mi se spune acelasi lucru, ca ma panichez din orice prostie, ca sa imi dau apoi seama ca e doar "lauzia" de vina.
Va pupam, e ora mulsului ...
Muuuuu,
Vacutza Shinutza

feel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

mda, se pare ca n-am scapat de colici...Si Deea urla de ti se rupe inima.
Sotii Capraru spun ca bb are voie sa plinga 2 ore/zi. Da'-ti vine sa-l lasi pe bb sa se chnuie? nu prea.
Sa stiti ca treaba aia cu bb pe abdomenul sotului functioneaza si la noi.

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetele cu bebei, voi ati inceput sa faceti pregatiri pentru botez?

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Anda, mortala ca intodeauna. Imi place cum pui punctul pe i. Si la mine e la fel de 1 saptamina si jumatate. Si tine cont ca noi azi implinim 3 saptamini. Sa vezi la mine urlete cind ii schimb pampers-ul. Si tati lui ma intreaba inocent: de ce urla copilul asta asa de tare?
Trebuie sa avem rabdare cu carul. Eu ma asteptam azi noapte, dupa ce i-am facut baita si i-am dat sa manince sa doarma cam 4 ore. De unde, dupa 2 s-a trezit si cine a stat treaz 4 ore in miez de noapte? Andrei si mami, care nu stia ce sa mai faca. Si asta dupa o zi in care adunate orele de somn nu totalizau mai mult de 3.

Lali, eu am incercat sa-l tin pe burta, dar crezi ca vrea. Incepe sa "mearga" pe burtica, si nu sta locului o clipa. Asa ca la mine chestia asta a cazut.

Crinuta, mai da-mi si mie adresa cu pozele lui Rayan, please. Ca doar mi-ai zis ca seamana cu bb meu. Eu l-am vazut pe Rayan, si e atit de pletos(Andrei nu e chiar asa), dar acum daca mi-ai zis, vreau sa ma mai uit o data. Apropo, ne-a trecut si noua ochisorul, se pare. Nu mi-ai raspuns la intrebarea legata de Humana.
Legat de vacinuri, Rayan nu are un carnet de vacinuri care i s-a dat din maternitate? Acolo trebuie sa scrie ce i-au facut. In mod normal i se fac 2 vacinuri in primele zile.

Oana ce bine ca Seb se simte mult mai bine. Ma bucur pentru voi. Si trebuie sa treci peste toate. Nu vreau sa-ti spun cum ma simteam eu cind vedeam ca dupa 1 saptamina de tratament nu-i trece problema la ochisor, ba mai mult i s-a si inrosit. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu s-a rezolvat (sper).

Gabi, nastere usoara!
Tigabita, vad ca ai ajuns la 40s. Nastere usoara!!!!

Ubi ai nascut?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/tazmanu75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor , sunt foarte interesata de raspunsurile voastre la intrebarea care am pus-o in mesajul trecut . Se spala sau nu la fetite intre buzele de la pasarica ? Am observat ca e ceva alb acolo intre , sa o spal cu apa simpla sau nu ?
Va rog mult de tot care stiti sa-mi spuneti .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ah, superba faza cu galbenusul de ou, sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar automat m-a dus cu gandul la gatit... Ma intreb daca trebe adaugata si nitica smantana, un praf de sare si unul de piper si pe urma basta, il dam in fiert de doua ori:)) Hahahah, hai ca precis supar pe cineva pana la urma.
Serios acuma, despre ceai... eu sterg bb la fund cu putina vata imbibata in ceai de musetel - in loc de servetele umede de la care a facut bubite. De cand o tratez cu musetel nu mai are bube si nici n-am mai dat-o cu vreo crema. in seara asta facem prima baie si noi. Am emotii... Ia ziceti-mi si mie, dupa baie ii pun baneocin pudra pe buric? sau o las cu buricul gol? si voi la ce temperatura folositi apa (metoda cu cotul mi-e putin neclara, in sensul ca mie imi place apa fiarta si poate ce e bun pt mine nu e bun pt bebe...)? Cat dureaza baia la voi? Si care e metoda sa nu se sperie bebe de apa ? am inteles ca daca o zbarcim acum, la prima baie, am zbarcit-o definitiv. Voi le puneti jucarii in cada?
Hai sa vedem, care din mamici povesteste.
PS: e 16.25 si la mine e linisteeee. Irina a adormit imediat dupa masa si eu am sters-o din camera ei:)

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput