Mamici de martie-aprilie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Buna dimineata dragele mele,
Probabil ca veti zambi daca va marturisesc sincer ca prima mea grija a fost sa ajung la birou si sa deschid forumul pentru mesajele voastre. Si m-am bucurat ca un copil oligofren cand am vazut ce mamici harnice avem in gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Buna dimineata burtici!As vrea sa le spun celor care au contractii Braxton sa si le monitorizeze,sa vada la cate min.apar chiar daca nu le doare nimic;asa am fost si eu la inceput!am citit undeva ca aceste contractii apar de la 20 de sapt.;nici la mine nu au fost dureroase;de fapt nici nu am stiut care este limita normala pe zi;si dupa aia s-a declansat nebunia;acum sunt bine;dupa cum v-am spus stau mult in pat si iau tratamentul prescris;oricum sa stiti ca nu stau foarte linistita;cred ca D-zeu ma va ajuta sa duc bb.pana la 40 sapt.
Ma bucur ca avem atatea mamici noi!Mamacita multumesc pt.incurajari!sA AVETI O ZI BUNA!

Teodora si bb28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Mamacita,cred ca e bun orice iti poate sustine burta.Eu am avut un fel de brau din material foarte elastic.In primele zile dupa nastere am avut senzatia ca toate organele mele interne plutesc in burta fara nici o logica(nu stiu cum sa descriu altfel senzatia) si centura acea mi le tinea cat de cat la un loc.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumesc pentru explicatii tuturor, dar nu cred ca mi se intampla prea des ceea ce spuneti voi, adica intaritul buticii presupun mai jos, pentru ca atunci cand se pune un fundulet contra pe acolo nu cred ca este contractie.
in schimb de vreo 2 zile simt cateodata o durere de mijloc ca cele de la ciclu dar nu foarte tare si foarte rar totusi. la doctor ar trebui sa ma duc peste o saptamana si ceva asa ca sper sa nu nasc pana atunci, desi mai am cateva zile si intru in luna IX.

va pupicesc si abia astept sa mai citesc ce ati mai scris.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna,buna, am ajuns si eu acasa unde e cald si bine, ca e un frig afara... mie mi-a zis azi o colega, ca daca urinez asa des, s-ar putea sa fi inceput bb sa coboare, si s-ar putea sa nasc mai devreme... e posibil? nu stiu daca imi doresc 40 de saptamani de sarcina dar macar 38 acolo:),
nuai bine la mamici si la burtici

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna,

an-k eu merg asa des la baie de vreo 2 saptamani si sa stii ca bb tot in coaste il simt deci nu a coborat deloc, semn ca ar trebui sa se pregateasca de "iesire in lume". nu cred ca are legatura cu nascutul mai devreme mersul la baie foarte des. depinde mult de cum sta bebe acolo in burtica.

va pup

nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

pai si eu il simt pe bb in coaste... inseamna ca e la locul ei si sta bine:), sincera sa fiu imi doresc sa nasc sa scap, ca m-am saturat de dureri peste tot- eu am inceput sa merg ca o rata si e evident, cu toate astea vreau sa mai rezist putin pentru bblina, ce-a fost mult a trecut, eu sunt in sapt 34, deci cel mult 6 saptamani si o voi tine pe Bianca in brate

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Teodora ma bucur ca esti bine. Tine-o tot asa! Cat despre calculator, te asigur ca n-are nici un rol in declansarea contractiilor. Eu stau aproape toata ziua cu nasul in el (asta imi e meseria plus colindatul pe Internet plus jocurile pentru Mariuca) si nu am probleme cu contractiile. Sau nu te-ai odihnit destul in perioada dinainte sau ai avut cumva o scadere de progesteron. Singura problema cu calculatorul o reprezinta statul mult pe scaun care nu e foarte apreciat de bebe, de aceea iti trebuie un scaun cu spatarul dat mai pe spate si daca poti sa mai si ridici picioarele pe ceva e perfect. Si desigur pauze dese cu ceva miscare. si iti tin pumnii.

Cat despre urinatul des stati linistite, e o problema normala in trimestrul 3. Bebe apasa pe vezica. Daca s-a intors da cu capul, daca nu ii trage suturi. Asa ca mergem des la baie. An-k asta nu inseamna ca vei naste acum. Incepand cu saptamana 36 e posibil ca bebe sa se "angajeze", adica sa coboare cu capul ceva mai jos,si-l propteste in oasele bazinului, si se pregateste de nastere iar mamica simte o presiune jos si poate respira mai usor. Dar situatia asta poate dura foarte bine 4 saptamani.

Astazi am cumparat carucior pentru bebe al nostru Am gasit o oferta foarte buna la Cora, aveau un carucior Hauck cu reducere si l-am si cumparat. E foarte manevrabil, are manerul rabatabil si are si rosu! Nu vroiam deloc sa iau un carucior albastru cum sunt majoritatea fiindca vom avea o fetita.
Daca Coral s-a mutat poate nu are inca Internet si o sa primim vesti totusi in curand.
Si la mine bebe e mare sportiva in ultima perioada. Si noaptea cand ma trezesc sa merg la baie incepe sa topaie!

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Gia,ameteli mai apar in sarcina,poate fi anemie,poate fi scaderea tensiunii,desi valoarea de care mi-ai zis este normala.Cu hemoglobina si fierul cum stai?Dar cu calciul?
Clara,eu una n-am de ce sa zambesc,decat eventual a solidaritate,pentru ca si eu ma simt foarte bine purtand aceste discutii cu mamicile de martie-aprilie,chiar daca mai dau si consultatii pe net
Roxana,m-ai bagat in ceata cu meseria cu calculatorul!Eram sigura ca suntem colege de breasla,pentru ca ai foarte multe cunostinte medicale,toate corecte si esti mai orientata decat unii dintre colegii mei(din pacate pentru ei).Felicitari pentru carut si de-abia astept sa-l umpli!Coral s-a mutat?Atunci intr-adevar poate nu mai are acces pe internet.

Alina si bb.Alexandru s.27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

mamacita multumesc pentru laude . Sunt pasionata atat de medicina cat si de psihologie si incerc sa fiu cat mai informata. In afara de asta am fost si dezamagita de cam multi medici (din fericire nu de toti ) si am simtit nevoia sa stiu exact ce se intampla cu mine sau cu cei apropiati si cam ce tratamente si cu ce rezultate se aplica in mod normal pentru a putea lua decizii corecte in ceea ce ne priveste. Din pacate medicii din Romania nu prea concep sa-ti explice exact de ce suferi, din ce cauza si ce optiuni ai, te trateaza cam ca pe un handicapat care trebuie sa inghita ce i se da de catre cunoscator si cam atat. Asa ca traiasca cartile si site-urile americane de medicina! Sunt extrem de utile

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 29+

Mergi la inceput