Mamici de martie-aprilie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
geta_sava spune:
Buna fetelor! Nu am mai citit cam de multisor ce ati scris si s-a adunat .....asta e bine ca e activitate cred ca e inainte de nastere!
Noi am ajuns in sapt 31 cu bine si sper sa fie bine si de acu incolo. Am facut niste analize care nu ma prea incanta ca m-am procopsit cu o vaginita care la ultimele analize nu era dar am vb cu dr si a zis sa nu ma agit ca se rezolva! Si eu vreau sa nasc prin cezariana ca nu ma simt capabila sa suport atata durere dar sa vedem daca va fi si dr de acord. Am intels ca la Iasi nu prea se practica cezariana la cerere. Eh mai e pana atunci nu mult dar mai este.
In rest e bine stau acasa in prenatal dar mai am ceva de rezolvat la servici si mai merg uneori nu ff des. Incepe sa ma intepe ceva sub coste in dreapta si banuiesc ca e ficatul si mai simt cate un piciorus (banuiesc) pe acolo dar e placut!
Va pup pe toate si sarcini usoare si sa aveti bebei sanatosi!
Geta si Emilia Alexandra 31 sapt si 3 zile.
rrox3 spune:

Fiindca am ajuns la pagina 10, discutia continua la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank"> Mamici de martie-aprilie (13) 
Sper ca m-am descurcat ![]()
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 29+
DIALORI spune:
Buna fetelor,
Nu am prea mai intrat pe net pt. ca sunt ocupata si cu cealalta fetitza si plus ca vrem sa ne mutam si fac curatenie in casa.
teodora racz nu pot sa intru pe situl acela care l-ai pus tu , ca sa vad si eu nasterile, imi apare altceva.
De unde l-ai luat, te-ai dus pe google si ce ai cautat?
Caci mie nu imi intra deloc pagina aceea, am incercat si aseara si azi si tot imi apare o alta prostie cu niste telefoane.
Despre mine ce sa va spun ca bb- me este f. activ, mai ales cind vine fetitza mea linga mine si ma iubeste si eu ii vorbesc ca ai in burtica mami va avea inca o fetitza( bine dar ia nu intelege pt. ca are doar 1 an si 3 luni.
Hai ca va las ca nu am prea mult timp la dispozitie.
eu oricum va citesc tot timpul mesajele voastre.
Va pup pe toate si va urez multa sanatate.