Buna,
Am nevoie de ceva informatii despre nasterea si procedirile olandeze,
Va explic situatia ca sa intelegeti mai bine prin ce trec.Sunt insarcinata in 36 de saptamani , tatal copilului este olandez , nu domiciliaza in Olanda si din informatiile pe care le avem pentru noi e mai bine ca copilul sa se nasca in Olanda ( asta ar scuti o gramada de timp , acte si bani ).Normal as fi vrut sa fiu aproape de familia mea in Romania( si de baietelul meu cel mare ), dar dupa ce am aflat ca o fosta cologa a murit pe masa de nastere din cauza incompetentei doctorilor si a experientei neplacute de data trecuta( am nascut singura acasa ptr ca ambulanta nu a venit decat dupa 7 ore )am decis sa nasc in Olanda.Nu stam foarte departe de Olanda ( la 4 km de granita ) asa ca accesul in Olanda e mai usor decat la o clinica din Belgia.Ma intereseaza sa stiu daca nu avem asigurare medicala cam cate trebuie sa platim ?Si doi ce trebuie facut dupa ce bb se naste ptr a primi cetatenie olandeza ptr el?
Daca cineva ma poate ajuta cu informatii de orice fel ( inclusiv cum a fost in spital, obiceiuri in Olanda cand se naste un bb...etc ) va raman pe veci recunoscatoare.
Cu drag si stima , Alessia si BB
Alessia, ti-am raspuns la mesajul tau postat in forumul calatoriile sufletului
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family