Mamici de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Acu' , sincera sa fiu , daca organiza andreea.a un concurs cu intrebarea - "Ce apare cu mine in poza -catel,pisica,alt animal ,OZN, extraterestru ?" - sa-mi sara ochii daca ghiceam !

GAta pe ziua de azi ! Seara frumoasa !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Nefertari.. am raaaaas! Deh, ce sa fac.. Nu intentionam sa-l pun in poza, dar a vazut el ca se intampla ceva acolo si cum ii place sa fie in centrul atentiei - hop si el!

Andreea & bb :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

No, pai pe mine ma depaseste deja situatia, nu mai pot tine pasul cu voi. Ca am niste zile mizerabile la munca, treaca-mearga, dar ma si doare spatele rau, de nu mai pot sta nici in fund, nici culcata, nici in picioare... N-am incercat sa stau sub forma de cerc, dar cred ca se va intimpla natural asta... , si nu peste prea mult timp.

7 feluri de mincare, concursuri, soti care trebaluiesc... parca traiesc intr-o lume paralela cu a voastra

Oricum, trec la lucruri mai pragmatice: am fost ieri la Badiu, mi-a zis ca am o burta foarte bine dezvoltata pt 24 de saptamini, dar ca in rest nu m-am ingrasat deloc, drept urmare m-a intrebat ce maninc... s-o fi ingrijorat ca e subnutrit kupilu'... In rest, mi-a dat sa iau fier si sa fac ceva analize pt saptamina 26 (toxoplasma, antiA si sumar de urina).

Cam atata...

Clar, nu va pot ajunge entuziasmul...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Nici eu nu pot sa fiu entuziasta! Ba chiar ma simt oribil .
Sunt constipata intr-un hal fara de hal. Nu mai stiu ce sa iau, ma simt umflata ca un balon. Am baut iaurt in prostie, lichide de tot felul si tot degeaba Nu pot sa nu maninc, ca mi-e o foame....
Oricum, luna asta am facut o burtica serioasa...
Poate mai aveti voi alte solutii, va rooog mult de tot!

Doro si bb EVA DPN 3 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Eu am cateva solutii la constipatie: un mar sau o lingura de miere dimineata, pe stomacul gol. Sau un iaurt, dar spui ca la tine nu merge. Sau o cafea mica si dulce, cu lapte, succes garantat. Stiu ca se mai poate si cu grau macerat cu miere, dar n-am incercat niciodata si nici nu stiu cum se face.

Mai vad eu daca mai tin smecheriile astea dupa ce incep sa iau fier...

Aaa, si inca ceva, drul mi-a spus sa nu iau fier odata cu lapte, ca nu se asimileaza. Ca la antibiotice.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,eu nu am probleme cu constipatia dar ma doare spatele tare nasol si sint obosita mai tot timpul.As dormi toata ziua.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Nu ca nu m-as fi inscris si eu pt. premiul de 7 feluri de mancare (sigur as face fata ), dar ieri, dupa ce am scris ceva prostioare pe aici, a trebuit sa plec. Andreea, ametita de mine, il mai admirasem pe Sasha in poze, dar cum eram nostalgica dupa catei, l-am vazut ditamai cateloiul in oglinda!

Si ca sa revin la discutia cu lunile si trimestrele , vroiam eu sa intreb ieri daca trim 3 incepe in sapt. 29, calculand de la coada la cap?

Doro, eu mi-am mai revenit cu constipatia, dupa ce vreo sapt. am mancat zilnic: doua pere, cateva prune si 1-2 activia. Am investit ceva in pere si prune, dar a meritat . Dupa asta am inceput sa iau fier si a revenit problema. Chiar ma gandeam sa mai incep o cura.

Despre oboseala, ce sa spun, ca eu sunt nauca. Dorm f. putin. Abia astept sa intru in concediu ca sa reusesc sa ma odihnesc.

Va pup
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Iar buna dimineata !
Uite , ca sa nu se supere fetele cu probleme , trebuie sa recunosc ca nici eu nu ma simt deloc in apele mele dar imi fac curaj . Ce-i drept spatele nu ma doare ,insa nu pot dormi pt ca nu gasesc nici-o pozitie comoda .Am ajuns sa dorm cel mai bine in microbuz ,cat tine drumul pana la serviciu.
Totusi ,aplic "pozitivismul" in gandire , cu alte cuvinte -fac haz de necaz.

Pentru constipatie - incercati sa beti nectar pe stomacul gol sau veniti la mine la firma ,ca avem un catering care scoate totul din intestine .Noroc cu ei ca iaurtul nu-l suport deloc !

mikka - cred ca Badiu te-a intrebat ce mananci din admiratie .Pe mine , care arat ca un balon , m-a avertizat sa nu iau vitamine ca voi ajunge sa intrec Casa Presei . In rest , am primit acelasi tratament.Ai fost la spital sau la clinica ?

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici,
vad ca aveti probleme cu constipatia. Pe mine nu m-a suparat foarte tare, doar de cateva ori am stat mai mult la bita dar in rest....Eu mananc foarte multe fructe si inca mai beau cafea dimineata, am voie, am tensiunea 10 cu 5 din octombrie incoace.

Azi am plecat cam cu fundul in sus de casa, tati ma enerva ca nu era gata mai repede sa plecam, am plecat la noua fara cinci de casa si eu incep la noua. Aglomeratie mare in tramvai, un nene s-a infipt in fata tututuro la usa tramvaiului si nsimtitul a mers doar o statie! IMi venea sa-l zic vreo doua...eu gravida si statia aia o fac pe jos.
Pe urma pe trecearea de pietoni imi taie unul fata!!!!!
Am ajuns cu bine la birou, am intarziat aproape 20 de minute dar nu e bai. In schimvb imi vine toata mancarea inapoi acum si am mai papat si niste alune acum cinci minute.

http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza!
Eu am scapat de constipatie cu iaurt Bifidus. Asta este echivalentul lui Activia, dar facut de ProdLacta. Mi s-a parut mult mai bun la gust. Dupa citeva zile de mincat iaurt, am scapat de problema asta, dupa o constipatie care ma bagase in panica.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput