Mamici de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
Cloreta spune:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/album?.dir=7414
hai ca din cauza voastra mi-am facut album pe yahoo:))
Andreea vezi cum faci cu concursul ala ca mi-e asa o foameeeee:)
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
simonaeus spune:
Lazy draga, succes la doctor si orice s-ar intampla fii optimista.
Andreea, ochelari cred ca n-ai, mustata nici atat, ai fi in stare sa faci striptease, dar totusi cred ca esti cea in tricou rosu.
Care era faza cu 7 feluri de mancare? Ori n-am citit eu mesajele anterioare, ori nu mai inteleg nimic
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Androix spune:
Asheeeeeeaaaa deci intrebarea era care dintre participantele la partyul de burlacita esti tu: eu zic ca esti blonda care poarta maieul visinu si pantaloni cu dungutza alba.
Am ghicit?
Andreea
24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
simonaeus spune:
Lazy draga, succes la doctor si orice s-ar intampla fii optimista.
Andreea, ochelari cred ca n-ai, mustata nici atat, ai fi in stare sa faci striptease, dar totusi cred ca esti cea in tricou rosu.
Care era faza cu 7 feluri de mancare? Ori n-am citit eu mesajele anterioare, ori nu mai inteleg nimic
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Mickyyy spune:
Hop si eu...abia acum am reusit sa termin cititul...am avut azi o zi crunta...pana la 4 trebuia sa predau o lucrare asa ca abia acum juma de ora am deschis prima oara forumul.
Nici nu mai stiu ce voiam sa scriu...prea sunteti guralive.
Andreea, pozele de pe Yahoo nu se vad pentru ca ai setat Private (in loc de public) albumul. Vezi ca e o bifa pe undeva pe la optiuni.
Eu nu ma bag la concurs....nu zic nu...7 feluri de mancare suna tentant da' prefer sa-mi mentin silueta
.
Andutzy, Malina a avut cordonul in jurul gatului inca de la 20 de saptamani si asa s-a si nascut, tot cu el infasurata....si n-a avut absolut nimic. Stiu cazuri si de circulara dubla (adica cordonul rasucit de 2 ori) care au nascut fara probleme. Singura chestie la mine la nastere a fost ca din cauza cordonului din jurul gatului fata n-a putut sa respire perfect si atunci in loc sa ia Apgar 9, cat ar fi trebuit (10 nu puteau sa-i dea pentru ca depasisem termenul cu o saptamana, pierdusem lichidul de mai bine de 24h si pielea ii era destul de deshidratata), i-au dat 8 (a iesit putin vanata, dar a fost OK).
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Danelutza spune:
Buna fetelor, va citesc aproape in fiecare zi, dar de cind cu burtica si cu faptul ca nu m-am simtzit prea bine, am devenit cam puturoasa la scris.
Am fost ieri la doftor sa vedem cum sta bebitzul si tzin sa va anuntz ca ma inscriu si eu cu un carucior roz
, am vazut noi ca sint cam multe carucioare bleu in zona, asa ca ingrosam rindul fetitzelor.
Va pupicesc pe toate si va doresc sarcina cit mai usoara.
Daniela
si micutza principesa din burtica
at andreea spune:
Bravo, mai fetelor, asteptam si comentarii.
ACUM NU MAI E UN SECRET CA EU SUNT CEA CU TRICOUL ROSU SI CU 20 KG MAI USOARA .
Pai pana in prezent, avem pe lista de finaliste, ca e deja tarziu, urmatoarele burticute:
-Gusta
-Cloreta
-Andutzy ( pe messenger, nu incerc sa falsific rezultatele
)
-Androix
-Simonaeus.
Acum ma voi gandi cum sa facem departajarea. De fapt, nici nu sunteti prea multe, asa ca ... mai vedem.
Acum clarificari: cu striptease-ul (semi-total)
la noi in familie se ocupa mai ales tati (exista o filmare indecenta de la nunta cum ca a efectuat-o).
Faine au fost vremurile alea...
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
at andreea spune:
Bine ai venit, Daniela, si iti doresc o burta rotunda ca si a mea (care sa contina fetita).
nefertari spune:
RECUNOASTERE CU COMENTARII
Este evident si indubitabil (cuvantul zilei !) ca frumoasa doamna blonda devenita bruneta esti matale . In privinta diferentelor - nice una !!! - la fel de supla si gratioasa esti in ambele ipostaze (exceptand minunata burta care ti-a crescut din 2004 pana astazi )
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
at andreea spune:
Nefertari, am ras cu lacrimi.
Oricum acest concurs a avut vicii de procedura (link-ul nu mergea, fetele s-au uitat intai la poza cu burta si a fost mai simplu) asa ca mai incalcam o data regulamentul si o punem pe lista de finaliste si pe Nefertari. NU aruncati cu pietre (sau caramizi)!