Dar cum va intelegeti cu...ZODIA sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 6
Tia spune:
Eu pesti, el varsator. Daca citesti in ce spun zodiile, n-am prea acea sanse de reusita. Dar iata ca am reusit!!! Suntem impreuna de 5 ani si suntem cei mai buni prieteni... Sa va spun un secret: eu am ascendent in varsator si imi place sa cred ca asta ne-a salvat.. hi hi, am glumit! Important este sa gasesti calea de comunicare cu cel de langa tine, iubirea si respectul sunt ingrediente esentiale!
mamica dulce spune:
eu sunt LEU ,sotul meu CAPRICORN si din toate horoscoapele pe care le.am citit cel mai optimist ne dadea ceva sanse impreuna cu multe compromisuri din partea amandurora
nu zic ca nu.i asa...avem momente cand stam amandoi ca pe ace dar suntem doar la inceput si dragostea e maaaaaareeeeeeeee!!!!!!
sa va uitati pe www.eastrolog.ro
....e fain tare si cel putin la compatibilitati am ramas tablou cat de bine se potriveste!!!
multa dragoste si intelegere!
o leoaica luptatoare
carmenutza spune:
eu sint fecioara iar sotul peste.....eu pamant , el apa...daca ne luam dupa carti ar trebui sa nu ne intelegem prea bine, dar noi avem o relatie super, si desi sintem destul de diferit construiti ne completam perfect.
Oricum eu stiu ca dupa 30 ani ascendentul este mai imporant decat zodia, intram sub influenta lui...si nici asa nu ne potrivim ..eu scorpion , el capricorn.....dar noi ne iubim si acum ca atunci cand ne-am cunoscut...acum 5 ani..
carmen
Cosmina spune:
Rachel suntem la fel. Eu sunt Capricorn iar sotul meu e Fecioara. Se zice ca sunt unele dintre cele mai compatibile combinatii. Fecioara e mai linistita, Capricornul mai aerian dar se inteleg minunat si au idealuri comune. Deci e foarte bine. Va pup. Cosmina
tina75 spune:
Buna, eu sunt taur iar sotul este peste, in general ne potrivim foarte bine! Suntem foarte deosebiti, dar ne completam reciproc!
Salutari, Tina
Tina cu Lukas (48 cm,2400 gr.) & Alexander(48 cm, 2590 gr.) nascuti pe 20.01.2003,35+3
"Fiecare zi este un nou inceput."
crinuta spune:
Eu sunt leu iar sotul meu este fecioara( asa a fost si la parintii mei). Ceea ce va pot spune este ca suntem diferitit, ne completam reciproc. Eu sunt foarte agitata, repezita, el imi da echilibrul de care am atata nevoie. Eu cred ca ii mai dau ceva elan. In fine, incercam sa ne cunoastem unul pe altul, si sa incercam sa respectam obiceiurile fiecaruia. Fiecare stie ce-i place celuilalt si asta e foarte bine. Eu spun ca foc si pamant merg foarte bine.
Pupici
Crinuta
gazi spune:
Neata ! Eu sunt rac pe 12 iulie iar el capricorn pe 4 ian fiecare avem armele scoase la atac daca este cazul Eu sunt vesela, vorbareata, sociabila ma enervez repede sunt un pic cam entuziasta si cam prea saritoare la orice chestie,iar el.... total aerian. Fratilor ! nu se poate asa ceva ! nu vede, nu aude sau nu isi da seama si daca vede si aude se intreaba dar ce trebuia sa ma intereseze? chestie care ma face sa ma enervez, sa ma inrosesc de enervare , sa ma balbai de enervareEu sunt tare comica dar pe nervii mei, in schimb ma ia la incapatanare si diplomatie. Tot asa se spune ca aceste doua zodii se inteleg bine daca lasa mult unul de la altul..cine incepe ? Eu cred ca zodiile sunt mai mult un "precedent" care intaresc reguli ce sunt fericite sau creaza exceptii ce pot fi fel sunt de fericite...
Gazi va pupa multsi sa fim fericiti
dienuca spune:
Ce de perechi de raci. Si eu cu sotul tot raci suntem. numai ca eu am ascendent in leu iar el tot in rac, iab va fi capricorn. Pot sa va spun asta: cand ne ies niste scantei mama mama, ca de eu avand si un pic de leu in mine, ating niste tonalitati destul de inalte. Cand ne impacam cedam amandoi, numai ca sa nu ne mai certam. Dar cand este de iubit ... ce sa mai... stiti voi. Oricum daca ne certam o facem pentru niste flaecuri, ca pentru casa, tragem amandoi in aceaisi directie. Suntem familisti convinsi si ... conservatoristi am observat. De iesit mai iesim, dar la petreceri ... doar la revelion si la nunta noastra. Eu sunt sociabila, vorbareata (se vede, nu?) imi place sa dansez, nu ma deranjeaza daca mai ajung in centrul atentiei, extrovertita, colerica, cam asa . El este coleric si extreovertit (ca si mine), danseaza dar foarte putin (doar la foarte putin , cat mi-a luat sa-l conving ca la nunta o as fie bine ..., cand se enerveaza nu mai zice nimic, este extrem de gospodar si om de casa: sa fie mancare, provizii, curatienie. Ajuta si el. Eu il iubesc cu toate hachitele lui (ca are destule), iar el pe mine la fel. Mai ales de cand sunt si am tot felul de toane.
Suntem haiosi iar cineva ne-a spus ca nu isi poate imagina ca suntem o pereche frumoasa. Aaa, si ca ultim contrast: eu 1,62/52 sunt alba la piele ia el 1,82/90 si este tuci. Deci opusele se atrag (zice lumea).
Gazi, hai sa-ti spun un fapt: parinti mei sunt mama-rac iar tata-capricorn si au stat 40 ani impreuna si vor mai sta. Au crescut 3 copii frumosi si i-au educat bine. Si acum se iubesc la fel ca la inceput, ba poate mai mult, pentru ca atata timp in spate. Si au o poveste de dragoste foarte frumoasa. Sper sa te ajute.
Pupicei la toata lumea
Diana
Master Draciel spune:
La noi este tocmai invers.Eu sint Leu, cu ascendent sagetator, iar el este Taur( habar nu am de ascendent ptr ca mamica lui a uitat ora precisa).Relatia este incordata, mereu in competitie, fiind doua persoane independente.Dar, la necazuri, nu cred ca exista cuplu mai unit.Si dureaza de 12 ani!!!!!!!
Colac peste pupaza, baietelul nostru este Capricorn cu ascendent Capricorn.Nu va spun ce iese , cind ne luam toti in coarne!!!!!!!Fiecare vrea ultimul cuvint.
gogosica spune:
Draga Flower
Si noi suntem la fel: SCORPION (eu) - LEU (el)
Ne intelegem foarte bine si avem si un bebe care este in zodia varsator.
Desi la zodiac aceasta combinatie nu este nemaipomenita, pt noi este minunata, ne completam. Cred ca depinde si de ascendent.
Gogosica si bebe Mihnea