Dar cum va intelegeti cu...ZODIA sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 5
petruta spune:
quote:
Originally posted by alinuche
eu sunt berbec el e rac. cica 2 zodii incompatibile. nu s-ar zice. ne intelegem foarte bine.
concluzia mea despre zodii? doar divertisment, nimic adevarat
alinuche
Asta e buna ! Trei situatii identice pina acum.
Petruta & bb Mihai
mihuletu spune:
eu balanta, el balanta, si ne tot balansam in cautarea echilibrului. cand e el cu capsa pusa echilibrez eu si viceversa. noi cica suntem romantici pana la adanci batraneti si daca vedeti cupluri trecute de o oaresce varsta tinandu-se de mana pe strada e clar, sunt doua balante. ce sa mai, distractia e in floare, barbac'meu sufera de spontaneitate haioasa si niciodata nu se repeta, ca sa nu mai povestesc de vitalitatea lui care ma sperie, cateodata.
fiica noastra e berbecuta. sa inteleg ca pentru ea cel mai potrivit ar fi un racusor, ca sa stiu ce sa caut in buletinele baietilor cu care o sa iasa de la o anumita varsta.
www.sara.haihui.ro
ralu spune:
Eu sunt BALANTA si el PESTI-noi ne intelegem foarte bine. suntem de 12 ani impreuna, de 5 ani casatoriti si o fetita de 3 ani jumate. sa speram ca vine si al doilea bebe.
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
adda spune:
Noi suntem racusori...amandoi ...el pe 7 iulie, eu pe 12 iulie...semanam ca doua picaturi de apa...doar ca el e vorbaretz, nevoie mare, iar eu tacuta ...conform zodiacului, noi nu ne potrivim...cica, ar iesi prea multe scantei...da' de unde?? nu-i adevarat
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
Helen spune:
Si noi suntem o pereche care in carti se spune ca nu se prea potriveste; eu ,,Taur'' el ,, Leu''..dar eu zic ca ne potrivim chiar bine ... Este adevarat ca ne mai ciondanim destul de des si cam zgomotos..dar nu ne-am certat niciodata la modul f serios si nu am stat niciodata suparati unul pe altul mai mult de 5 minute....iar lane intelegem fff bine....suntem de peste 7 ani impreuna, de peste 4 ani castoriti si acum ne dorim f mult un bebe!
pupici
Helen
piatra lunii spune:
Eu Balanta si el Gemeni, amandoi zodii de aer, calmi in general, eu si mai calma si mai rabdatoare decat el, eu romantica dar si el se da dupa mine, stim cum sa ne luam unul pe altul si cine sa cedeze intr-o discutie, ne intelegem bine si ne place sa petrecem timpul impreuna doar noi.
PITI spune:
nu stiu daca conteaza ce spun astrele atunci cand noi ne intelegem nemaipomenit ! eu sunt fecioara ,el rac si cel mic berbecut si ne iubim mult ,ne ajutam reciproc si am realizat multe impreuna in cei 7 ani de cand suntem impreuna.
rain spune:
eu sint varsator, el e scorpion
inainte sa-l cunosc pe el, stiam cativa barbati scorpioni si toti erau niste ciudati pentru mine, simteam ca nu sint pe aceeasi unda cu ei ...asa ca fugeam de barbatii scorpioni, dar ...l-am cunoscut pe el, si ne iubim ca doi nebuni, avem o relatie invidiata de multi, ne completam de minune, insa, sefa sint eu, recunoaste si el asta si chiar asa stau lucrurile
credeti ca e ceva rau in a fi sefa din casa?
nicole
Simona_ spune:
Eu sunt sagetator , sotul leu.
Noi ne intelegem perfect lucru de altfel confirmat si de zodiac.
Nu am cautat sa ma casatoresc cu o persoana "recomandata" de zodiac. Asa a fost sa fie. Pur si simplu ne completam reciproc desi el este cu 8 ani 1/2 mai mare decat mine.Ne intuim unul altuia gandurile, ne simtim unul pe altul desi nu suntem impreuna.
Se intampla sa ne gandim la aceleasi lucruri in acelasi moment, fara o discutie prealabila.
Este minunat acest sentiment, ai senzatia ca iti face viata mai usoara.
Ne potrivin atat d.p.d.v. al zodiaculul clasic(european) cat si in cel chinezesc - am inteles ca nu se intampla destul de des acest lucru. Oricum e un dulce sotiorul meu, alintat "scumpilici", pentru ca ii place sa fie alintat.
Simona_
MONAI spune:
Eu sunt Scorpion, el e Taur. Ne iubim tare mult si parca suntem de o viata impreuna, asa usor trecem peste momentele tensionate. Tragem la aceeasi caruta, ne vedem de treburile noastre, lucram mult pentru ca sa avem cat mai mult din ceea ce ne dorim. Ne plac foarte mult calatoriile, in general ne plac aceleasi lucruri(poate el e un pic mai conservator, iar eu un pic prea traznita), dar ciudat cum gasim calea de mijloc in rezolvarea problemelor noastre. Ne-am inteles sa ne spunem mereu pasurile si cand se simte la orizont un conflict, cand unul, cand altul cedeaza(in functie de cat e de importanta problema pentru celalalt).
Ca diferente, el este mai practic si mai de actiune decat mine, eu sunt mai "planor", mai "artista"(dupa cum ma alinta).Eu am idei, dar el este cel care lupta cel mai mult pentru materializarea lor.
Sunt o mare norocoasa din multe puncte de vedere, noroc pe care il doresc la toti.
Sa auzim numai de bine.