Spre rusinea mea nu m-am gandit ca (,) cremele epilatoare sunt toxice... si le-am folosit ptr zona inghinala! Nici nu se pune problema sa dau cu lama acolo ptr ca ma nenorocesc!
Si asa picioarele imi sunt aspre din cauza lamei (am spus adio epilatorului din primul trimestru). Dar chiar ... sunt toxice
? Ca n-ar mai fi decat de vreo doua ori de folosit cu bebe la purtator!
Cristina si bebe DPN 06.03.2005
M-ati amuzat!
Eu sunt
in 33 de sapt si ma epilez cu ceara la salon. Ma epilez inghinal complet, sufar putin dar sunt obisnuita.
Si eu am constatat ca imi creste parul mai rar si mai greu, dar parul din cap mi se pare ca are aceeasi viteza ca inainte de sarcina.
Prima oara dupa ce am aflat ca-s insarcinata trebuia sa ajung la medic si nu puteam merge inca sa ma epilez, ca nu era suficient de mare parul si m-am epilat cu crema, apoi am aflat si eu ca nu prea e bine.
Problema care ma framanta este ca in martie o sa stau in Bucuresti si o sa nasc acolo si as vrea sa-mi recomandati o cosmeticiana la care sa pot merge si sa nu sperie de mine
. Urmeaza sa stau in zona parcului Sebastian. Poate cineva sa-mi recomande o cosmeticiana?
Va multumesc
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
Am citit chiar in numarul din februarie din "Mami" despre chestiunea asta. E normal sa devii mai bogata in sensul asta pe perioada sarcinii.
Eu folosesc epilatorul pentru picioare, iar inghinal, suport lama de ras. Am invadat putin si burtica, dar acum ca am citit ce ati scris voi, imi cam pare rau...Ceara nu am incercat-o niciodata, am o piele tare sensibila, sigur ar da sangele...
Geani
cu Daria(29 saptamani)