Mamici de ianuarie - februarie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Kita, dupa uleiul de ieri am slabit 1 kil si am dormit bustean in noaptea asta. Bebe e bine, azi am fost dimineata la spital. O sa ma mai duc dupa amiaza la 5. Ma cam doare burtica, am niste mici contractii asa ca poate, poate...sa nasc si eu. Daca ieri eram urcata pe pereti...azi sunt pe tavan. E groaznica asteptarea....pe bune.

Pupici la mamici si burtici
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anda nu am luat nici milionul de la primarie, da' pentru asta cate formulare mai trebuie completate, si unde ? La sectorul unde l-am declarat pe bebe sau unde stam, adica unde avem domiciliul in buletin ?

Sa va mai spun noutati: saptamana viitoare vine la noi acasica Vania Limban, moasa de la Municipal sa ne faca hidromasaj, masaj si sa ne initieze putin la inot in... cada. Tocmai am vorbit cu ea la telefon, are un program special pentru bebelusi, pana la 3 luni in cada si apoi la piscina. Am emotii daca ii va place lui Dragos, dar tinand cont ca la baie ii place foarte mult sper sa ii placa si in vana. Va tin la curent !

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna la toate fetele , astzi suntem mai bine , am dormit mai bine si asta ma ajuta enorm . Plus a venit sora mea la mine si imi facu curat si cumparaturi si ma face sa ma simt mai protejata .
Mandy a crescut bine are acum 3550 kg. si si-a schimbat figura , nu mult dar asa incat pielea ei si expresia fetei sa arate mai multa personalitate . E cuminte foc , nu ma pot plange de nimic . Ma rog la Dumnezeu sa o tina tot asa .
Viktoria multumim de grija , tie cum iti mai merge , ce ai mai facut nou ?
Ma retrag sa mancam !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lali, nu e asa de greu, ai nevoie de buletin si certificatul de nastere al copilului si mergi la Primaria in raza careia ai domiciliul (tu sau sotul) iar suma este de 1,8 mil.

Azi am fost si noi la control si am mai pus 2 kg in ultimele 5 saptamani deci am luat 18 in total...cam mult, dar asta e...de col mi-a spus ca e inca lung dar ca incepe "sa se stearga", ce-o insemna si asta si a mai zis ca a inceput sa coboare burtica...mi-a mai spus ca, la palpare, bebe este mare si mi-a dat vestea proasta ca sunt 80% sanse sa fie nevoie sa nasc prin cezariana (dar nu din cauza lui bebe, care este tot cu capul in jos, ci din cauza unei operatii mai vechi, iar doctorului ii este frica sa nu fac vreo ruptura), dar eu am incredere in cele 20% sanse sa nasc normal...stiu destule cazuri de femei care si dupa o cezariana au putut sa nasca normal, asa ca sper ca voi putea si eu dupa o operatie peste care au trecut multi ani...o sa insist pana in panzele albe sa nasc normal si sper sa am noroc si sa ma protejeze Dumnezeu de belele...

Oana si comoara 37+ sapt

Mergi la inceput

Intrebare indiscreta pentru toate mamicile (bineinteles, norocoasele din strainatate nu se pun):
Cam cat ati cheltuit in spital cu totul (incluzand doctorul, rezerva, asistentele, mana a doua, moasele...tot)? daca ati putea sa defalcati putin pe categorii cheltuielile ar fi minunat...

multumesc anticipat

Oana si comoara 37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Coraly, si la mine a luat cam 150g in 2 saptamani. Am aflat ca nu am lapte suficient si ii mai dau un supliment de nan , acu doarme mai mult si e mai linistit. Acu nu stiu ce sa ii mai fac cu nasucul in fundat.
Lali ,la multi ani pt Dragos scump, sa fie sanatos si papacios. poti sa imi dai detalii despre moasa respectiva, cum ai contactat-o, tarife. In alta ordine de idei, te admir ca te descurci singura cu bb!!
Fetele, spuneti mi ce tetine sunt bune.
pupici
gabi si bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaaya, multumim pt lamuririle cu primaria si cei 1.8 mil
sint f buni si aia! dar cu laptele praf gratuit tot de la primarie stii cumva cum e treaba? cum il obtinem?

Lali, poti sa-mi spui te rog frumos cit costa aceste vizite la domiciliu ale Vaniei pt masaj/hidromasaj/innot? vreau sa-mi fac o idee caci m-ar interesa si pe mine la un moment dat pt bebe.

pupicei

Eu si bibisor sapt. 37
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Lali, scuza-ma dar nu mai tin minte, tu ai nascut natural sau cu cezariana?

Cum va descurcati mamicile care sunteti fara ajutor de la mame, soacre, etc, si care ati nascut prin cezariana? fiindca mie de asta mi-e frica daca e sa nasc prin cezariana....stiu ca nu am pe nimeni sa ma ajute (in afara de sot si de frate care vin abia seara de la munca) si ma gandesc ca si operata si singura o sa fie tare-tare greu...

Oana si comoara 37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Oana, sigur, cu mare placere!
In primul rand, o zi buna mamicilor si viitoarelor mamici si plans cat mai putin!
Am nascut pe 3 ianuarie, cezariana la cerere. Nasterea a fost foarte usoara, ca si evolutia dupa. Fetita mea a avut la nastere 3.400 kg si 53 cm si a luat SA 8, deoarece a ajuns anestezia la ea, din cate i s-a explicat sotului.
Acum suntem acasa si ne "invatam" una cu cealalta. E foarte cumintitca ea, mananca, face kakutza si doarme. Mai maraie din cand in cand, din cauza colicilor, bata-i vina, dar e totul sub control. Si face bubitze la fundulet :( si ne luptam cu ele ...
Va pupam, e ora plansului ...

feel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Gabiu, dar cum ai aflat tu ca nu ai lapte suficient? Ai facut proba suptului, sau cum ti-ai dat seama? Eu l-am cantarit 2 zile sa vad cat suge si erau valori de la 65 la 100 de grame. Deci manca, plus de asta, de obicei dupa ce termina de mancat mai ramane lapte in sani. Cred ca eu am facut greseala sa-l las sa doarma la san, si sa-l alaptez prea rar. Daca dormea 5 ore, eu nu-l trezeam sa manance... poate aici am gresit, nu stiu.
Pt. nasul infundat trebuie sa ii pui de cateva ori pe zi 2-3 picaturi de ser fiziologic cu pipeta, si dupa vreo 5 min sa incerci sa tragi cu pompita sa vezi daca nu iese ceva.

Coraly

Mergi la inceput