Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
andutzy spune:
lazi, bine ai venit printre noi si sa dea D-zeu sa fii cu noi pana in mai-iunie.
Stai cumintica in patut, ai incerdere in Doamne-Doamne si poate te ajuta sa fie totul ok!
Ce medicatie ei tu? vezi ca am inteles ca se fac antispastice injectabile, care au efect mai puternic decat cele pe cale orala.
De asemenea, in spital daca te internezi sunt sanse mai multe sa te ajute sa-l tii pe bebe pana la saptamana la care poate veni pe lume fara probleme.
Ai grija de tine si tine-ne la curent cu starea ta.
Andutzy- UM 18.08.2004
at andreea spune:
Lazy, bine ai venit si iti tinem pumnii sa nu ai probleme si totul sa se termine cu bine. 
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
Androix spune:
Lazy, bine ai venit 
Ai grija de tine, stai in pat , menajeaza-te cat poti. Nu ne-ai zis cate saptamani ai acum. Sa speram ca ajungi cu bine pana la finalul fericit. Medicul tau ce a zis cand a vazut ca colul e deschis?
Andreea
24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
lazy spune:
Multumesc mult pt incurajarile voastre. Sa raspund la intrebari:UM-7SEPT.;DPN-12IUNIE;BAIAT.Mai am o fetita de 4 ani si 4luni-ANDRATratamentul actual:GYNIPRAL 4/ZI,UTROGESTAN 2/ZI amestec litic(injectabil)la nevoie si diazepam-1/zi.NO SPAsiSCOPANTIL NU AU EFECT ASUPRA MEA.
elly_b spune:
salutari la toata lumea! bine ai venit lazy! repaus total, fara stres, nervi sau alte griji si un medic bun si sa speram ca problemele tale se vor ameliora. multa sanatate tie si bb-ului!
si pentru burticile racite .... bioparox!!! ala este singurul spray nazal si de gat recomandat gravidutzelor si mamicilor care alapteaza. este un pic mai scump, este adevarat dar merita pentru linistea noastra si sanatatea bb-ilor... vreo 400.000 lei si ceva. eu l-am folosit cu succes.
si pentru mamicile care au fost la dr. pop. am inteles ca este destul de dificil ca medic? in timpul echografiei nu poti sa ii pui intrebari? cam cat dureaza echo morf?
elly
& bb
19+
Alina Balan spune:
Lazy, bine ai venit si sper sa se rezolve problemele!
Andra, eu zic sa schimbi medica de familie. Eu am o doctorita draguta si atenta, care este pediatra, asa ca ar putea sa fie de folos si ulterior copilului. Tipa este la SOS, dar o gaseti si la Policlinica Vitan. E tare draguta, dar nu stiu nimic despre cum da ea medicamente gratuite. Mie imi da concediu cand am nevoie si nu face figuri.
Noi facem tumbe la ore fixe, in rest totul este bine (sper).
Voi cum stati cu nervii?
Mickyyy spune:
Hop si eu...fetelor care va faceti probleme cu colul....hai sa va explic eu asa babeste cum sta treaba....inchipiti-va un balon mare...care-i uterul iar colul este capatul balonului (acolo unde suflati cand il umflati). Normal ca pe masura ce bebelusul creste si uterul creste, cheia e sa nu se deschida colul, nu sa nu se scurteze, pentru ca e normal sa se scurteze pe parcursul sarcinii. Ganditi-va ca pe masura ce balonul se umfla si capatul lui se scurteaza, dar daca e bine legat nu iese aerul, nu se intampla nimic. deci nu va mai masurati atata colul, lasati-l in pace....daca e inchis e perfect, asta-i esentialul.
Stiu caz de mamica cu col de 1,5cm care n-a facut nici cerclaj, nimic si-a dus sarcina pana la capat fara nici o problema, dar intr-adevrar colul a stat inchis toata sarcina.
Gata...am plecat acasa...o seara placutat tuturor...poate mai reusesc sa intru si de acasa, poate nu!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
andutzy spune:
Multumesc, Alina. Intr-adevar acum verific piata medicilor de familie, care cum sunt.
Cu nervii, mai bine in ultima luna. Pana la Rvelion incoace, am fost super uracioasa, nu suportam pe nimeni. Acum insa am o stare de bine. Diferenta de dinainte de sarcina este ca acum ma enervez mult mai usor, dar nu ma tine mult. ce eram eu impulsiva inainte, dar ce sunt acum.
Sotul meu la inceputul sarcinii nu prea imi intelegea trairile dar acum saracu' suporta cu stoicism. Uneori mi-e si mila de el, a devenit mai calm decat credam ca va fi vreodata si mai intelegator si atent ce nu speram.
Se pare ca se transforma si ei, si la ei nu sunt hormonii de vina ca la noi.
Andutzy- UM 18.08.2004
Androix spune:
Al meu nu intelege nici acum. Zice ca sunt rea si ca s-a saturat pana in gat de mine si de fitzele mele
Si daca incerc sa-i zic cu frumosul ca nu sunt eu de vina nu ma crede, zice ca profit si ca am inebunit de tot. 
Andreea
24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
pisik 4ever spune:
dragi burticoase, am facut o rinofaringita virala si sunt pe antibiotic (amoxiciclina) , in a 24a sapt.
care ati mai luat antibiotic, care cunoasteti mamicute care au luat? doctorita mi-a zis ca nu o sa aiba nici un efect asupra bebelusei, dar ma ingrijorez un pic.
You're unique. Just like anyone else.