Mamici de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crissu, eu am colul de 32 mm (dupa ce l-am avut de 30) si am mai auzit fete ca il au chiar si sub 30. Parca azi sau ieri spunea cineva. Ma scuzati, dar sunt ametita si nu prea retin de la cine vin informatiile. Asa ca nu te ingrijora mai mult decat e normal pt. o graviduta !

Va pup
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Sunt zile Maria, in care si eu pandesc miscarile bebe-lusei/lusului cu mare atentie si mi se pare ca nu se intampla mare lucru. Sunt zile in care ma termina cu loviturile la splina si la "hernie".
Daca esti ingrijorata, suna-l pe doctor sau mergi pana la el.

Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sper sa fie bine Cornelia........mersic de incurajare. Misto faza cu "nu te ingrijora mai mult decat e normal pt. o graviduta ! Dar nu inteleg Cornelia colul asta isi cam face de cap..........poate sa scada si apoi sa creasca???????
At Andreea dar consumi lichide nu gluma.....deci are dreptate Iosup ca eu sunt deshidratata cu 2 litri de apa pe zi fata de tine cu 3 l apa + 1 l lapte, in total 4 l woauuuuuuuuuuuuu.
Maria cred ca bebelusii tai se fac mari si nu prea mai au loc si misca mai incet sa nu se deranjeze unul pe celalalt. Sunt zile si zile cu miscarile bebeilor. Eu saptamana trecuta aproape ca plangeam ca nu simtisem bebelusha de doua zile si ieri si azi m-a speriat ce vioaie este
Andutzy fetele au dreptate cu medica de familie.........ia sa-i zici vreo doua vorbe. Mai ales ca ei (medicii de familie) au avantaje mari daca au in evidenta gravide.
Va pupa pe ziua de azi Criss si
DPN 26 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Crissu, mie mi se pare ca beau prea multe lichide. Am uitat sa amintesc de compotul de piersici-ultima placere descoperita.
Colul-am citit ce ati scris voi pe aici vis-a-vis de ac. chestiune. Eu nu am nici o info despre colul meu. O fi bine, o fi rau?

Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Cloreta, faza cu dupa 5 luni era pt. fierul acela dat direct de la cabinetul med. de fam.
Si mie mi s-au dat gratuit in primele luni: nospa, utrogestan, materna cu seleniu si sumamed (fiindca imi iesise mycoplasma slab pozitiva).

Lichide: cca. 2 l pe zi, dar Iosup nu mi-a zis cum ca as fi deshidratata.

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

At Andreea e foarte bine ca bei multe lichide. Si sa nu-mi zici de compot de piersici ca beau cate un borcan pe zi de la 7 saptamani...........iammmmmmmmmmm e delicios mai ales cel de Raureni
Pup Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mai fetelor ce am uitat sa va spun. Sotia unui var a nascut dimineata doi baieti! 2,9 si 3,1 kg

http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, multumesc de incurajari. Sunt f hotarata sa iau masuri, asta e clar. Ma usuca medicamentele astea!
crissu, nu trebuie sa o simti ca pe o remarca cu directie spre tine. Stiu ca te-ai oferit s ama ajuti, iti multumesc mult si va conta f mult ajutorul tau. Dar ma enerveaza cum pune tanti asta problema....
Ca acum o batem si eu, si fi-miu...pe bune, asa....

Sper sa ne mai vedem curand, toate, deja mi-e dor de voi!

Maria, nu te impacienta si eu de exemplu mi-am simtit mai slab azi bebele, dar am hotarat sa-i respect si lui ritmul de somn-veghe si chef de viata, nici eu nu am in fiecare zi acelasi chef de viata si nu mi-ar placea sa-mi monitorizeze cineva cheful pe fiecare zi...nu?

Aaa, si m-a mai enervat cu ceva asta de familie azi: s-a uitat in ecografia lui Iosup si a zis: Vai, bebele e cu capul in jos. I-am explicat eu ca in perioada asta el se tot invarte,dar ea mi-a zis ca poate se strange de gat cu cordonul ombilical cu atata invartit. Imi venea sa-i dau una, dar i-am explicat tot cu calm ca mi-a zis Iosup ca nu exista pericolul asta acum, ca si cordonul si bebe sunt alunecosi si nu are el atata forta sa se stranga de gat....

Gata, va pupam cu drag,
Dragos Alexandru -24 saptamani si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

SALUTARI TUTUROR!Am descoperit doar de 2 zile chat-ul si de atunci nu ma mai despart de voi.Sunt si eu mamica de mai-iunie(teoretic)practic nu se stie.Am o sarcina cu probleme(contractii,cerclaj,repaus total...)Astazi, dupa eco. morfl. am aflat ca s-a deschis colul(36mm) si singura bariera este doar cerclajul...Partea proasta e ca nu pot opri contractiile si imi este teama de ruptura de uter sau col.Aveti informatii despre acest aspect? Anul trecut am pierdut sarcina de 20 sapt. tot pe fondul contrctiilor si a colului deschis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ai venit, lazy! Sa speram ca problemele tale nu sint foarte grave si vor gasi rezolvarea! Iti dorim sa stai alaturi de noi pina in mai-iunie. Am sa te trec si pe lista, daca imi dai citeva date, cum ar fi UM si DPN, daca stii si ce sex va avea bebelusul tau. Daca ai intrebari si cineva de aici stie, cu siguranta iti va raspunde
Toate cele bune,

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput