Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
mariana tache spune:
Lucia..........

mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
lucia_cs spune:
Mariana, cum sa ma supar pe tine, si eu ma bucur ca mai e una ca mine. ![]()
Nu trebuie sa-ti ceri scuze, eu imi cer scuze pt ca te-am facut sa-ti ceri scuze.
Doar suntem surori nu e asa? ![]()

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
alinam spune:
Va multumesc tuturor pentru mesajele de incurajare: Moni, Flavia, Lucia, Mariana, LiaMia. mi-au dat lacrimile citindmesajele scrise de voi, orikum azi sunt mai bine.
aseara am mers la medicul de familie, cam zapacit, dar un medic foarte bun, mi-a dat tot felul de analize de fakut, ecografie si a zis sa merg cu rezultatele tot la el. i-am zis sa imi recomande un ginecolog si a inceput sa rada: ce nu ai unde da banii? hihihi zice ca el nu vede necesitatea ginecologului pana la 7 luni daca nu ma doare nimik, a zis ca ecografiile sunt mai mult decat concludente.m-a vazut si el in ce stare eram si a inceput sa-mi vorbeasca despre sarcina , nastere ca e normal si asa mai departe, m-am lamurit ce e si cu anesteziile, l-am pus sa se interesezs daca in orashul asta face cineva nastere normala cu epidurala .....
da acum chir nu stiu, adika nu as avea stare pana la 7 luni sa nu merg la un ginecolog........ o sa vad dupa analize, poate mai prind si curaj pana atunci.
Flavia_Hurducas spune:
Ma bucur Alinam ca ti-ai mai revenit. O sa vezi ca in foarte scurt timp vei fi din ce in ce mai fericita si vei si avea de ce.
Referitor la medicii ob.-gin., cred ca este indicat sa mergi 1 data pe luna (pana in luna a 7-a la ei). Si poate vei da bani numai la inceput si la sfarsit. Asa s/a intamplat si cu mine - prima vizia a fost la cabinetul particular, dupa care ma chema la cabinetul de la Maternitate. Acum o sa vad cum se va intampla de acum incolo.

Flavia 5+
romana_74 spune:
Salutare fetele cu burtica! Azi e ultima zi de servici inainte de concediul de odihna! Abia astept sa merg in concediu sa stau mai mult timp cu Matei care imi duce dorul. Eu ma simt tot asa de gretoasa, dar parca mai optimista. Ma streseaza examenul de miercuri, de altfel si ultimul... cine m-o fi pus sa fac masterul tocmai acuma, nu stiu?! In orice caz... o sa ma bucur camd il voi termina ca l-am facut si cu asa sacrificii... Matei de 1 an jumate, sarcina, servici, casa, sot si multe altele... In schimb ce vreau sa spun fetelor care nu se pot lasa de fumat este ca eu am fumat inainte de a ma ahotara sa-l fac pe Matei timp de 10 ani si m-am lasat inainte cu un an de a ramane gravida cu el. Acuma nu am mai fost asa de sarguincioasa, dar inainte cu 2 sapt. de conceptie adica pe cand mi-a venit ciclul, m-am simtit tare rau si le-am lasat. Gand la gand cu bucurie ca am ramas gravida si ce bine mi-a prins. Nu as fuma o tigara pentru nimic in lume... nu pot fi atat de egoista sa ma gandesc numai la mine. Nu pot sa ii fac asa ceva copilului meu. M auit acum la Matei ce inocent doarme si ma gandewsc ce bine am facut ca nu am fumat si nu l-am supus unui asemenea stres.Succes si sa va lasati de fumat cat mai curand!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica
alinam spune:
Flavia normal ca o sa merg la un ginecolog ca nu am stare, iar de bani nu e problema 
Romana te inteleg , eu abia anul asta m-am apucat de master....... si il termin cand bebe o sa aiba un an asa ca eu o sa propun sa-i dea si lui o diploma, ca tot mergem impreuna la examene ![]()
Flavia_Hurducas spune:
Mamicilor, voi aveti usoare intepaturi in zona ovarelor? Cateapdata am asa ceva, sunt de scurta durata si intensitate, si se muta din dreapta in stanga.
Flavia 5+
LiaMia spune:
'neata, fetele!
Alina - ma bucur ca esti mai optimista! Tine-o tot asa!
Nu stiu cand mai aveti timp si de master, ca pe noi, la servici, nu ne lasa sa miscam in front. Avem un program tare neprietenos in acest sens. Oricum felicitari - o sa aveti bbei masteranzi!!!
O zi frumoasa tuturor,
Lia
alinam spune:
da, greu cu scoala, mai ales ca amandoi, adika si eu si sotul o facem, adika amantrei.....
nicole74 spune:
Flavia si pe mine ma inteapa ovarele. Eu am facut fiv si am crezut ca este de la stimulare. Am fost la doctor si mi-a zis ca nu sunt ovarele, ci ligamentele.
Acum iar ma doare burta, dupa ce o saptamna nu mai m-a durut. Ieri mi-am refacut betahcg la 8 saptamani si este 86.000, ceea ce e bine. De abia astept sa trecem de 14 saptamani.
Nicole 8 saptamani