Cadoul pentru nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 3
adjadyn spune:
pai da olgutta..ce bine ar fi sa se faca un forum dupa categorii de venituri...........pai daca le-as face eu un astfel de cadou...scuzele mele..cine face luna de miere nasii sau mirii???si cam la un salar de profesor v-ati gandit cam ce cadouri s-ar cuveni??
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
ellamiss spune:
Noi suntem cam in aceeasi situatie.Nasilor nostri nu le trebuie nimic dar i-am intrebat ce vor ca oricum trebuie sa le luam un cadou.Mai intai au ezitat, au spus ca nu au nevoie de nimic dar daca asa este traditia am insistat sa se mai gandeasca la acel cadou si sa ne spuna ei cam ce le-ar trebui, decat sa le luam noi un lucru pe care il mai au deja sau ceva ce nu le este util.Si acum se gandesc!!!!
photos.yahoo.com/ellamiss2000
olguttza spune:
quote:
Originally posted by adjadyn
pai da olgutta..ce bine ar fi sa se faca un forum dupa categorii de venituri...........pai daca le-as face eu un astfel de cadou...scuzele mele..cine face luna de miere nasii sau mirii???si cam la un salar de profesor v-ati gandit cam ce cadouri s-ar cuveni??
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
Luna de miere poa' sa faca oricine oricand are placerea asta! Inclusiv nashii!
Culmea stii care e? Ca stiu foarte bine cum e cu salariul de profesor...din asta traiesc de cativa ani si m-am obishuit! (te surprinde,nu? mai ales ca la mine scrie bucuresti, nu austria!)
Pe de alta parte, cine face un cadou pentru nashi tot tre' sa puna deoparte niste milioane (minim 5-6, parerea mea!); si decat sa le iau un obiect care sa nu le foloseasca si sa-l tina uitat prin vreo debara, mai bine mai pun acolo 1-2 milioane si ma revanshez fatza de ei cu o astfel de excursie!! Cred ca e mult mai de suflet si ramai cu amintiri in adevaratul sens al cuvantului. Totul pe lumea asta e dupa sufletul omului...Adevarul este ca, in ceea ce ne priveste, n-o sa ne recompensam niciodata fatza de nashii nostri... Prietenii stiu de ce!
Si-acu' sa mai lamuresc un aspect: facem nunta exclusiv din banii nostri, drept pentru care am si io dreptu', macar o data-n viatza, la niste extravagantze!!! Ca e un cadou pentru nashi sau o mashina de epoca...nu-mi pasa!
Imi cer scuze ca m-am otzarāt, da' asa mi-a venit!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Luna de miere poa' sa faca oricine oricand are placerea asta! Inclusiv nashii!
Culmea stii care e? Ca stiu foarte bine cum e cu salariul de profesor...din asta traiesc de cativa ani si m-am obishuit! (te surprinde,nu? mai ales ca la mine scrie bucuresti, nu austria!)
Pe de alta parte, cine face un cadou pentru nashi tot tre' sa puna deoparte niste milioane (minim 5-6, parerea mea!); si decat sa le iau un obiect care sa nu le foloseasca si sa-l tina uitat prin vreo debara, mai bine mai pun acolo 1-2 milioane si ma revanshez fatza de ei cu o astfel de excursie!! Cred ca e mult mai de suflet si ramai cu amintiri in adevaratul sens al cuvantului. Totul pe lumea asta e dupa sufletul omului...Adevarul este ca, in ceea ce ne priveste, n-o sa ne recompensam niciodata fatza de nashii nostri... Prietenii stiu de ce!
Si-acu' sa mai lamuresc un aspect: facem nunta exclusiv din banii nostri, drept pentru care am si io dreptu', macar o data-n viatza, la niste extravagantze!!! Ca e un cadou pentru nashi sau o mashina de epoca...nu-mi pasa!
Imi cer scuze ca m-am otzarāt, da' asa mi-a venit!
Bravo Olguttza, mi-a placut opinia ta! Si eu sunt intru-totul de acord cu tine.
Da-o naibii de treaba, dupa ce ca muncim de ne sar capacele si ne facem nunta singuri-singurei din banii nostri... chiar sa nu-mi permit unele nebunii care pe mine ma bucura? Pai atunci pentru ce mai traiesc???
Cadoul vostru pentru nasi mi se pare foarte original. Si in mod sigur va fi de neuitat!
Te pup
Dilaural
olguttza spune:
Tare mandra ma aflu!!! Ca o bugetara ce sunt!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Cristina1 spune:
Parerea mea ar fi sa le cumparati ceva de la o galerie de arta...asa o sa le ramana ca amintire pt toata viata. Bineinteles , daca va permiteti...
Cristina
numeioana spune:
Noi ne-am gandit, ca si nasii cheltuiesc mult pt nunta, sa le luam un cadou de vreo 7-8 milioane...cum ar fi un set de pahare de cristal(12), un set de tacamuri scumpe, deosebite si un set de farfurii din arcopal, tot 12. Chiar daca au vesela si tacamuri, nu le strica unele pt ocazii deosebite, mai ales ca au si ei un baiat de 18 ani care o sa se insoare pana la urma...
Ioana
dilaural spune:
Noi ne-am gandit sa le luam nasilor un lampadar. Vorbesc de acela cu picior inalt si subtire si diverse abajururi chic care are si variator de intensitate... Pus in spatele canapelei da un aer foarte discret si odihnitor seara... Asta ar fi o idee!
O alta idee este tot cu seturile de argint...
Dar mai sondam piata inca...!
Dilaural
vmariejeane spune:
Noi am luat cadou nasilor exact cu o luna inainte de nunta, adica ieri. Tinand cont de faptul ca ei isi renoveaza casa si isi cumpara mobila noua, le-am luat o lustra moderna si o masuta de sufragerie de la Mobexpert. Au fost fffff incantati. Pot spune ca nu ma asteptam sa le placa atat de mult...oricum erau superbe.
Hirondella spune:
Noi le-am luat halate de baie . Am dat 100 euro pe ele dar sunt superbe.Si cand ne ducem la ei inainte de nunta le mai luam un tort si un buchet de flori si gata .Eu cred ca vor fii incantati ,sper cel putin
Cunoaste-te pe tine insuti !