Mamici de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
nefertari spune:
Ajuuuutooooooor ! Fetelor , am niste nervi ca as darama tot ce-mi iese in cale . N-am mai patit asa ceva pana cum - ma mananca pielea de nervi si tot incerc sa ma calmez dar nu reusesc deloc !
Stau pe scaun ca pe ace , simt ca ma sufoc(la propriu) - gafai ca o locomotiva si nu reusesc sa-mi explic ce se intampla .
Plus ca nu dorm de 2 nopti - adunat ,in weekend am dormit vreo 10 ore.
Si ca un capac - ieri mi-am fript mana dreapta cu ulei incins -toata ziua m-am invartit prin casa de durere , de ziceai ca-s apucata - ba cu mana pe geam , ba in apa rece ,ba in frigider 

Nici asta n-am patit niciodata - aveam venele mov !!!!!!
Nu exista medicament de calmare a nervilor ?????? Am incercat cu ceai de tei dar nu prea tine .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
crissu spune:
Neata, 'neata ne-am sculat de mult mai Gabitzam....eram la ora de lectura, ca la cat scrieti ![]()
Bun venit Dorotheea si sarcina usoara de acum incolo.
Daca vineri ma plangeam la voi ca o bleaga ca nu misca bebe, ca ce-o face vreau sa va zic ca vineri seara am plans de bucurie cand am inceput sa-l simt mai serios. Multumesc inca o data burticilor pentru incurajari. Ba mai mult sambata l-a simtit si tati si am fost tare fericiti.......am turtit burtica la cat am stat cu mana pe ea ![]()
Cred ca abia acum incepe distractia.
Aurasa intr-adevar fac in jur la 3 ore jumatate 4 pe drum zilnic. Stau in afara Bucurestiului, la curte, si fac naveta pentru a veni la serviciu. Din cauza asta nu stiu cat am sa rezist cu burtica care incepe sa creasca mare, mare................ma oboseste ingrozitor drumul. Tati face eforturi sa ma mai duca, sau sa ma mai aduca cu masina dar nu poate mereu iti dai seama. Nu as vrea sa ma complic cu 6 ore de stat la servici ca si asa se uita lumea ciudat la mine pe aici......o sa vin cat o sa mai pot si gata.
Burtici si am o rugaminte: sa nu cumva sa uitati sa ne tineti pumnii maine la ecografia morfologicaaaaaaaaaaa pe care atat am asteptat-o.
Criss si
Cloreta spune:
Buna dimineata!
Chiar ca e vreme frumoasa afara! Astia tot anunta ca vine frigul de luna incoace dar......pauza.
Fetita mea da din picioruse dar o simte numai mami, tati nu prea e pe faza cand ses imte si la manutza, clar am un strat de grasime pe burtica:))
Mikky, azi sarbatoriti primul dintisor, ce frumos
.
Gabitza, bine ca esti ok si poti sa papi vezi ca mai sunt mamici care nu prea pot.Si eu mananc orice, in plus in week-end am fost si in vizite, am ras pentru 2 saptamani, ma simt bine. Doare ca seara a=m-am culcat cam tarziu totusi si azi ar fi trebuit sa ma duc sa fac dozarea de anticorpi, asa ca am amanat pe maine ca mi-era prea somn.
Nefertari din pacate nu putem lua nimic si nici orice ceaiuri nu putem sa bem la sarcina, in general cele pt afectiuni nu.
O sa treaca si starea de nervozitate, poate pielea te manaca si de la vreo hainuta. Eu sambata mi-am pus direct pe piele o maleta de angora, va dati seama ca am fost ca ursul BAloo toata seara?
[:-)
))] Mai am si eu stari de neliniste, agitatie dar trec, asta e! O mai ia si inima razna......ce sa facem, trecem prin diverse stari.
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
carolinah spune:
Multumesc mult, fetelor, pt urarile mele de ziua mea. Am petrecut 3 zile la rand (nu si noptile insa) si am mancat ca o sparta. Cel putin asa mi se pare. Cand m-am suit pe cantar am crezut ca pic lata, dar tati m-a consolat ca de fapt bateria e pe duca si nu e adevarat ce scrie acolo. Adevarul e ca si maica-mea mi-a zis saptamana trecuta ca a luat-o razna cantarul Sper sa fie asa. Vedem cand vine tati cu bateria noua, dar daca e asa ma reprofilez pe iaurt, salate, fructe si carne slaba, ca voi crapa in curand.
In rest totul OK. Bebele e cand f activ, cand lenes, de sunt intre agonie si extaz, nu neaparat de fiecare data din aceeasi cauza.
Trebuie sa cumpar un dulap in camera Alinei ca nu mai tine. Are hainele imprastiate prin toate dulapurile noastre si fac crize cand nu gasesc cate ceva.
Am o tona de treaba azi, asa ca va las deocamdata.
Pupici
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
gabitzam spune:
Nefertari, motivul nervozitatii este cunoscut? Sau este asa, pe toata lumea?
Am avut si eu o faza de-asta in weekend, dar mi-a trecut repede, imi dadeam seama singura ca-s sarita de pe fix si n-am de ce sa ma enervez( era vorba de niste ghivece de flori carora nu le prea gaseam locul si mai era si o masuta deranjata de la locul ei) dar nu ma puteam stapini, parca nu ma puteam controla. Am plins 10 secunde si mi-a trecut :)
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
crissu spune:
Nefertari ori plangi pe umarul cuiva, ori iti versi nervii pe cineva care iti e in apropiere si gata. Ai grija cu mana ca nu-i de gluma.
Criss si 
Androix spune:
Buna burticoase!
Mickyyy, felicitari pentru pitica! 
Nefertari, linisteste-te. Cred ca toate ti se intampla pentru ca esti nedormita. Eu spre rusinea mea l-am exilat pe tatic in sufragerie si dorm ca un prunc de cand am facut asta. Ma rog nu il las acolo in fiecare noapte, numai cand este foarte obosit si sforaie. Incearca sa gasesti si tu care sunt lucrurile care te fac sa nu dormi si sa le inlaturi. Poate si un pahar de lapte caldut la culcare, o cina usoara te vor ajuta.
Fetelor, cine poate sa-mi spuna daca la ecografie poate fi depistat sindromul down? AM intrat in panica totala mai ales ca am depasit si termenul pana la care puteam sa fac triplul test.
Andreea
23 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
nefertari spune:
Da,motivul e arhicunoscut - e vorba de programul supraincarcat al lui tati - de care am mai aruncat cate o vorba .Adevarul e ca o faceam pe eroina dar uite ca s-a umplut paharul .
Ce viata mai e asta - eu ajung acasa la 19 - el pleaca la 19.30 ,cel tarziu 20 -vine dimineata la 4 , eu plec la 7 ! Plus ca lucreaza si sambata - ba inca pleaca mai devreme . 

Nu mai avem timp sa schimbam o vorba , sa ne plimbam , nu mai avem timp de nimic din tot ce ne placea sa facem inainte - plus sarcina , plus copilul .
Simt ca am ajuns la capatul puterilor. Asa o ducem de 6 luni .
Azi facem 1 an de la casatoria civila si tare imi pare rau ca azi dimineata , in loc de "La multi ani !" am tipat la el ca o apucata .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
gabitzam spune:
Anroix,primul semn de SD este dat de masurarea pliului nucal, in sapt. 11-14. Alt semn este dat de triplul test, nu mai stiun exact care din cele 3.
La ecografie nu stiu ce se poate vedea, poate doctorii au niste indici dupa care sa se ia, ceva specific SD, dar eu personal n-am auzit.
Te gindesti la asta din cauza lui Felis, de la mamici de noiembrie-decembrie 2004?
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
at andreea spune:
Androix, de unde pana unde sindromul Down? Eu stiu ca la eco vede doctorul nu-stiu-ce si te poate trimite la test. Nu te mai lua dupa povestile de speriat gravidele pe care le aud si eu zilnic: ca aia a patit ceva, ca a facut altceva, etc. Chestii de babe...
Nefertari, suna-l si spune-i niste cuvinte frumoase. Cred ca nici sotul tau nu vrea sa lucreze noaptea. Imediat o sa poti intra in concediu de maternitate si o sa poti sa-l vezi ziua.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)