Mamici de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Neatza fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine la voi pe forum..Am 21 de saptamini si doua zile asa ca DPN-ul ar fi in jur de 3 iunie! Bebele e fetita, tocmai am vazut-o ieri la echo morfo asa ca o sa echilibrez balanta daca ma primitiAm avut pina acum o gramada de probleme care pare ca s-au mai rezolvat: am racit prin luna a 4a, am facut infectie urinara si am contractii destul de des, asa ca dr mi-a interzis sa ai merg la servici de vreo doua luni si acasa voi ramine pina nasc!
Va pup

Doroteea si Bb EVA DPN 3 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Bine ai venit Dorotheea, sa ai o sarcina usoara( daca esti aici cu noi, sigur asa are sa fie).

Noi va multumim din suflet pentru urarile primite pentru Irenesi va dorim la fel din tot sufletul sa aveti bbei sanatosi, cumintei si mancaciosi.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Dorothea, bine ai venit si sa-ti traiasca fetitza !

NewMami, imi pare bine si de baietzei, iar in alegerea lucrurilor si mai ales a jucariilor ma bazez pe daddy care stie ce le place baietzilor si cred ca abia asteapta sa se joace si el.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Carolinah, "La Multi Ani!", multa fericire si implinirea tuturor dorintelor!!

Bebelusa mea aseara a fost atat de activa , ca nici eu, nici tati nu am putut-o potoli!
Weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Multumesc de primire!
Am si eu nevoie de un sfat, mai ales ca e primul bebe si nu prea ma pricep!
Ma dor ingrozitor sanii si mi s-au spart mici vase de singe in zona!!
Cu ce as putea sa ma dau??
Pupici

Doroteea si bb EVA(21 de saptamini+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bun venit noilor burtici..Dora pentru sani te poti masa cu uleiul cu care de dai pe burta sau ce ai tu lotiune de corp si e mai bine eu asa am facut.

Fetelor am inceput sa ma simt ca un balonas umflat nici nu ma mai misc asa usor si asta e numai inceput ce ma fac mai tarziu.
mapetul meu este asa activ de nu mai pot sa stau un minut cum vreau el ci numai cum vrea el.Are personalitate.
Va pup dulce
marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, pai de-acum incepe distractia cu bebicii din burtica! Acum incep sa-si arate felul, mai activi, mai leneviori :) Au si ei toane cred, ca si noi. Tie ti-ar place sa stai inghesuita cum stau ei, micutzii nostrii? Se mai intind si ei...
Eu ma bucur doar ca piticul meu nu ma trezeste noaptea, pina acum pare a avea acelasi ritm de activitate ca si mine :)

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Feteleeee, scularea! E soarele sus pe cer de 3 sulitze.
Ce ati facut in weekend?
Eu am mincat la greu , acum incerc sa ma dreg cu un iaurt.

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata fetele!

Am intrat doar sa va salut si sa semnez condica, deja am pierdut mai bine de-o ora pe forum (cu laudatu, bineinteles , ca i-a ieist primul dintisor lu' fie-mea, intr-un final...cred ca ramasese ultima stirba din generatia ei, si in plus a mai facut si cativa pasi singurica ) si am o gramada de treaba pe la scarbiciu. Asa ca see you later!!!

O saptamana usoara tuturor!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bine ai venit Doro si felicitari pentru fetita.
E rau cu statul pe scaun, eu ma lungesc cat pe de mult si tot nu-i bine. Fac zilnic gimnastica, altfel cred ca m-as anchiloza.
Gabitzam, weekendul meu a fost, din pctul de vedere al placerilor gastronomice, total opus celui petrecut de tine. Am mancat pe sponci si am si dat la rate.

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput