Gravibinon
Fetelor va rog sa ma ajutati in a lua o decizie. Am avut o mica scurgere maronie am fost la dr. si mi-a dat tratamentul urmator:
Duphaston 3/zi
Gravibinon 1/zi
No spa 2/zi
Mie mi se pare cel putin ciudat trat.asta ca am citit pe prospect la Gravibinon si se face 1 pe sapt.
Acum nu mai scurgeri de nici un fel....si oricum nu am facut 1/zi(sunt in sapt.8)
A mai avut cineva tratament asemanator cum vi s-a prescris?
Va multumesc!
Va pupicesc!
Raspunsuri
roxanaz spune:
Draga mea,
in primul rind fa tratamentul asa cum ti l-a prescris medicul. progesteronul din gravibinon se absoarbe ff repede si iti da concentratia sangvina optima in timp foarte scurt. duphaston-ul mentine aceasta concentratie la nivelul necesar pe tot parcursul zileri. no-spa-ul eliminca contractiile. daca nu se repeta petele poti scapa de injectii, daca nu sa stii ca le poti repeta (eu am facut pina in luna a 6-a). dar iti doresc sau nu mai fie nevoie.
mult succes si sarcina usoara!
Mercedes spune:
Eu am luat gravibinon unul la doua zile destul de mult timp. Acum sunt in sapt 20 si e bine am scapat de tratament de 3 saptamani.
Sarcina usoara iti doresc
Monica-Elena spune:
Eu am facut gravibinon unul pe saptamana timp de sase saptamani. Si iau utrogestan la greu 9/zi(asa se da la sarcinile obtinute prin FIV cum este a mea).
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Cris Ciurea spune:
Si mie mi-a recomandat medicul gravibinon, dupa ce am facut prima ecografie (sapt. 6-7) unde s-a observat o mica zona de decolare a sacului embrionar (am avut si o scurgere maronie). Am facut 2/sapt. timp de 2 saptamani si acum fac cate 1/saptamana.
Tu nu ai facut nici o ecografie? Dureri de burtica ai avut?
Sanatate multa la amandoi!
Cristina si bb 12+
crissu spune:
Ginnet si eu in saptaman 6-7 am avut o sangerare maronie.In urma unei ecografii vaginale s-a costatat prezenta unui mic hematon (cheag de sange) si mi s-a prescris injectii cu Gravibinon. 2/saptamana in prima saptamana (dupa care scurgea s-a si oprit) cu toate astea am facut restul de 3 injectii cate una pe saptamana.
Duphastonul din cate stiu eu este de mentinere si fixare a sarcinii la fel ca si Gravibinonul de altfel,
Sper ca ti-am fost de folos.
Te pupa Criss si
19 saptamani
crissu spune:
Ginnet si eu in saptaman 6-7 am avut o sangerare maronie.In urma unei ecografii vaginale s-a costatat prezenta unui mic hematon (cheag de sange) si mi s-a prescris injectii cu Gravibinon. 2/saptamana in prima saptamana (dupa care scurgea s-a si oprit) cu toate astea am facut restul de 3 injectii cate una pe saptamana.
Duphastonul din cate stiu eu este de mentinere si fixare a sarcinii la fel ca si Gravibinonul de altfel,
Sper ca ti-am fost de folos.
Te pupa Criss si
19 saptamani
felicia0606 spune:
Eu am avut a sarcina care s-a oprit in evolutie prin saptamana 8-9. Pe urma la a doua sarcina mi-a dat medicul sa fac cate o injectie de Gravibinon pe saptamana inca de la inceput. Si exact in saptamana a 8-a am avut iar hemoragie. Ca urmare mi-a crescut doza de Gravibinon la 2 pe saptamana. Si le-am facut vreo 5 luni si nu au mai fost probleme.
Felicia
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606
ginnet spune:
Va multumesc mult pt.raspunsuri, am fost in concediu medical si din cauza asta nu v-am scris....am facut si eu prima data 2/sapt. apoi 1/sapt. Asta vroiam sa stiu daca dr.a exagerat cu 1/zi mi s-a parut cam mult. Oricum acum ma simt bine.
Va pupicesc!
Ginnet
mitub spune:
Si eu am facut gravibinon la 3 zile si am scapat de iminenta de avort. Sunt dureroase, dar se absorb foarte bine si in plus nu iti dau senzatia aia de somn cum e cazul utrogestanului. Monica-Elena, tu cum te-ai descurcat cu atatea utrogestan pe zi? Banuiesc ca stateai acasa, nnu se punea problema de condus masina, nu????
Sanatate maxima!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2