Mamici de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ile, uit aici un articol in limba engleza, despre masurarea pliului nucal.
http://www.mtsinai.on.ca/pdmg/Tests/nuchal.htm
Dar cu siguranta este o masuratoare care se face in primul trimestru, intre sapt.11 si 14, asa ca nu are rost sa-ti mai bati capul cu problema asta.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz si de la noi.

Crissu, nu te mai vaita atata ca ai burtica cea mai mica...bucura-te ca te poti misca in voie...o sa tanjesti dupa momentele de-acum peste vreo 3-4 luni cand nici sireturile n-o sa ti le mai poti incheia, si n-o sa mai poti sta comod in pat in nici o pozitie!

gabita (si restul fetelor care au avut aparat), multumim pentru pozele de la intalnire! Dupa ce-am bagat un ochi acolo, am ajuns la concluzia ca burta mea-i mai mare decat credeam .

Ce grasani aveti voi....mie sambata la eco mi-a zis ca bebe are doar 200g, asa ca nu-i de mirare ca nu prea-l simt! Oricum astazi a tot miscat, usor de tot dar si-a facut simtita prezenta.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Bun venit noilor mamici!

Mi-a placut intalnirea si sper sa ne mai vedem curand.

Apropos de greutatea bb-ului, mie mi-a estimat 438±64 g la 20 eco. de saptamani. Dar toate masuratorile indicau un fat de 21-22 de saptamani (adica mai mult decat 20 de la UM). Mi-a explicat Iosub ca nu se dezvolta toti la fel. Se poate sa creasca mai mult la inceputul sarcinii.

Am gasit niste statistici cu greutatea: http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

23+Merci, Gabitzam! Chiar ca nu are rost sa-mi mai bat capul cu el,doar ca eram curioasa.Mai are cineva link-ul cu masuratorile? Ile23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, dupa cum a spus si Cornelia, nu am reusit noi sa venim la intalnirea "mamicilor de mai iunie", dar am fost la adunarea "mamicilor de Constanta cu puii lor". A fost super, mi-am facut "incalzirea" cu copilasi foarte dragutzi. Trebuie sa recunosc ca a fost un pic cam obositor pentru mine, neavand experienta in domeniu, dar si foarte placut. Cornelia are o fetita tare dragalasa, cumintica si preocupata de copilasii mai mici. Sunt convinsa ca o sa fie o surioara grozava ptr fratele ei. Ce mai, eu abia astept sa-mi tin puiutul in brate!
Astazi e prima zi din concediul de odihna si sunt putin cam dezorientata...e prima zi libera, singura(tati e la serviciu) in casa noastra noua si mai invart...nu stiu ce sa fac...in afara de butonat net-ul si mangaiat burtica. Este ora 14 si eu inca sunt in pijamale...dar e atat de urat afara...

Va pup pe toate si astept sa scrieti...ca sa am ce citi

Migirl si Alexandra (22 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Babygirl, sanatate multa si sa ne revedem cu bine

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

gabitzam. DPN ul sotioarei mele, tora97 este 13.06

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Fetelor la cate saptamani se intra in prenatal? Ca ma tot intreaba astia la servici si nu stiu ce sa le spun.
Babygirl concediu si odihna placuta!

Mari23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Sinteti foarte scumpe burticilor intilnicioase...la mai multe, va urez!
Mstroie - cu 63 de zile inainte de DPN poti intra in concediu...de fapt daca imi mai aduc aminte de la Oti si nu s-au schimbat legislatia, ai 126 de zile pe care poti sa le imparti inainte si dupa nastere...dar parca nu trebuie sa depaseasca 63 bucata.Nu?
Eu o sa merg cit de mult pot, preconizez ca si luna aprilie o sa merg la job...
O saptamina excelenta tuturor!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor, sfatul meu este sa nu va mai consumati ata cu pliul nucal, ca e o problema depasita in faza noastra de sarcina. Asa cum a zis si Gabitza, ala e de interes pentru 14 saptamani.
Am si eu insa o alta problema:
de vreo ora il simt pe bebe foarte jos ca se misca, si miscarile lui le simt ca pe o clipoceala ciudata, nu ca pe o lovitura. Nici nu stiu cum sa zic, ca pe o sfaraiala...
E adevarat ca eu sunt obsedata ca s-ar putea desface colul uterin si de fiecare data cand simt ceva jos, ma gandesc la asta.

Voi ce ziceti??

andutzy

Mergi la inceput