Mamici de ianuarie - februarie (79)
Continuarea de la mamici de ianuarie - februarie (78):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40298
Ingerasu.....
...21dec (31dec-1ian),N-
-BIANCA MARIA, 2,900g, 49 cm, Dr. Ion Ionut, Giulesti
Crinuta......
...22dec(31dec-1ian),N-
-RAYAN Dr. Nayel, CFR2, 3,100g, 49cm, S.A.10, cezariana
Oana Cretu...
...10.01(31.12.04/01.01.05),N-
-SEBASTIEN STEFAN, 3,462g, 51cm, S.A.10
Coraly.......
...03.01(02.01.05),N-
-SERGIU DENIS Dr. Todea, Stanca Cluj, 3.600g,56cm
Mihacele........DPN 04.01.05 RARES Dr. Badea Iulian, Municipal
Oprietena(Mirela) ......06.01(06.01.05),N-
-RARES DANIEL, Dr. Gilorteanu, Caritas
aurelursu(Gabi) .......
...06.01(07.01.05),N-
-STEFAN, 3.450g,52cm, S.A. 9, Dr. Cristina Vasiliu, Municipal
Norah.........DPN 07.01.05 
Lali.........27.12(07.01.05),N-
-DRAGOS MIHAI Dr. Anca Alexandru, Municipal,3,200,49 cm,S.A.10,cezariana
Adana......
...03.01(09.01.05),N-
-SEBASTIAN,3.420g
Tomasa ....
...09.01.05,N-
-TUDOR, 3,200g, 52cm, Dr. Radoi Cristian, Municipal
Bellamia...
...22 nov(9-14 ian),N-
-ALEXANDRU, 2100g, 44 cm, S.A. 8
Mona(amo2004) ...
...13.01(10.01.05),N-
- MIHAI, 4,000g, 55cm, Dr. Ghe. Cruciat, GineI, Cluj
Alina Gabriela...
...06.01(10.01.05),N-
-IOANA CLARA, 3.400g, 51cm, S.A.10
Cory35............DPN 10.01.05
AMANDA
Monique .......
...17.01.05(12.01.05),N-
-VICTOR,3.800g,59cm
simonadinca...
...05.01(10-15.01.05),N-
-IOANA ELEONORA, 2.400g, 43cm, S.A. 9, Dr. Tutunaru, Elias
Andrutza.......
...17.01.05(13-15.01.05),N-
-SIMONA ANDREEA,3.900g,52cm,S.A.9, Dr. Dan Tutunaru, Elias
Mia_tincu...
...11.01(14.01.05),N-
-COSMIN, 2.650g
V.Erica (Dana) ....
...10.01(11-16.01.05),N-
-RUXANDRA MARIA, Dr. Dan Tutunaru, Elias,3.300g,48cm,S.A.9
Leta......
...07.01(16-17.01.05),N-
-ANDREEA OANA Dr. Dan Tutunaru, Elias, 3,200g, 49cm, S.A.9,
Megg......
...03.01 (16-18.01.05) N-
-MARA THEODORA,3.200g, 50cm, Dr. Ina Moldovan, Municipal
Ubi............DPN 19.01.05
Alexandra Maria, Dr. Badiu
Rachel Owen.......DPN 20.01.05
ALBERT ADRIAN Dr. Dumitrascu, Municipal
amary ...
...08.01(21.01.05) N-
- ANDREI STEFAN, 3,580g, 52cm, Dr. Ion Ionut, Giulesti
Cocolino...
...10.01(21.01.05),N-
-MARIA THEODORA, 2.850g, 50cm, cezariana, Dr. Ion Ionut, Giulesti
Adita...
...05.01(22.01.05),N-
-IOAN,4.300g,Dr. Hadi, Cantacuzino
Carmene...........DPN 22.01.05
ANA
Galaxy............DPN 22.01.05
ROBERT BENJAMIN, Austria
NataliaS..........DPN 22-23.01.05
Dr. Doru Diculescu, Stanca Cluj
Alina Maria.....
...17.01.05(23.01.05),N-
-MANDY STEPHANIE, Olanda
Anda (Witchie).... DPN 23.01.05 IRINA 
gabi.i............DPN 25.01.05
IUSTIN GABRIEL
corneliaa.........DPN 26-28.01.05
IOANA ALEXANDRA Dr. Nicolae Cernea, Craiova
Ja(Ana) .......... DPN 28.01.05
STEFAN Dr. Marinescu, Giulesti
La reveuse........DPN 28-29.01.05 
Kris..............DPN 29.01.05
BIANCA MARIA Dr. Militaru, Filantropia
Rs 143........... DPN 30.01.05
Mara2004 .........DPN 30.01.05
Munchen
ana maria...
...15 dec(31 ian), N-
-VICTOR STEFAN 1,840g, 47cm, S.A. 9, Dr Anca Moisa, Giulesti
Cam33............. 
Candy ............ ERIC 
Shinutza
BDana
FEBRUARIE
tigabita..........DPN 04.02.05
ANDREI Dr. Dan Tutunaru, Elias
Anuc..............DPN 05.02.05
IOANA MARIA Dr Badea Iulian, Municipal
Vanto(tonela).....DPN 05.02.05 ROXANA THEODORA/TUDOR CRISTIAN Dr. Visan Costel, Caritas
Cici_2004.........DPN 05.02.05
RAZVAN
PatriciaArdeleanu....DPN 05-12.02.05
REBECCA Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Bestutza..........DPN 9-17.02.05
Dr. Dan Tutunaru, Elias
Ixxi .............DPN 11-12.02.05
Dr. Ludmila Calaras, Titan
Lbelciug..........DPN 13.02.05 
Sara18............DPN 13-18.02.05
DAVID LEVI, Israel
Shobo.............DPN 13-19.02.05
CODRIN VICTOR Dr. Dan Tutunaru, Elias
Kita..............DPN 15.02.05
Dr. Badiu, Municipal
Bagoiu(Irina).....DPN 15.02.05
Municipal
Lorellay..........DPN 16.02.05
CODRIN, Dr. Ebanca, Craiova
Laura Olariu.....DPN 19.02.05
CARINA Dr. Muresan, Ginec. Cluj
Alipiticot.......DPN 15-20.02.05
Dr Mihalceanu, Cuza Voda,Iasi
Iana .............DPN 20.02.05
DARA
Lily........DPN 20.02.05 Dr. Cornea, Maternitatea Bucur
Amaya ............DPN 21.02.05
ANDREI ALEXANDRU Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
RamonaS...........DPN 21.02.05
SARA
Viktoria ...DPN 24.02.05
Wr. Neustadt
Ancade......DPN 25.02.05
elenutza
Rodicag
Littlemcg
Anadana
BAIETII LA INAINTARE: 27
SI 30 
24 BEBEI NASCUTI:
ALEXANDRU
(Bellamia) - 22 nov
VICTOR STEFAN
(ana maria) - 15 dec
BIANCA MARIA
(ingerasu) - 21 dec
RAYAN
(Crinuta) - 22 dec
DRAGOS MIHAI
(Lali) - 27 dec
SERGIU DENIS
(Coraly) - 3 ian
SEBASTIAN
(ADANA) - 3 ian
MARA THEODORA
(Megg) - 3 ian
IOANA ELEONORA
(simonadinca) - 5 ian
IOAN
(Adita) - 5 ian
IOANA CLARA
(Alina Gabriela) - 6 ian
RARES DANIEL
(o prietena) - 6 ian
STEFAN
(aurelursu) – 6 ian
ANDREEA OANA
(Leta) - 7 ian
ANDREI STEFAN
(amary19) – 8 ian
TUDOR
(tomasa) – 9 ian
SEBASTIEN STEFAN
(oanacretu) – 10 ian
MARIA THEODORA
(cocolino) – 10 ian
RUXANDRA MARIA
(V.Erica) - 10 ian
COSMIN
(mia_tincu) – 11 ian
MIHAI
(amo2004) - 13 ian
MANDY
(Alina Maria) - 17 ian
SIMONA ANDREEA
(Andrutza) - 17 ian
VICTOR
(Monique) - 17 ian
9
si 15 
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Raspunsuri
oana cretu spune:
Crinuta, lasa-l cu parul ridicat, ca e haios. Si Seb il are ridicat cand i-l usuc dupa baie, dar il dau cu un parfumel special pentru par si se mai aseaza, cand il piepten. Il dau sa miroasa frumos si sa doarma bine.:) Ce credeai, ca daca tac, am nascut usor?:)) Nu, m-am gandit la fetele astea care trebuie sa mai nasca sa nu le speri, dar oricum, ele stiu ca eu asa am avut ghinion de la inceput, asa ca nu e valabil la toata lumea. Pupici lui Rayan!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
oana cretu spune:
Daca mai vreti sa vedeti poze cu Seb, am mai pus un album in primul webshots si am mai facut un webshots cu el.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
cici_2004 spune:
Buna fetelor! A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe DC. Sa-ti traiasca Se, Oana si sa fie sanatos, imi pare rau ca te-ai chinuit asa la nastere. eu nu mai am mult si m-au cam apucat emotiile. Mai ales ca bebe al meu tot nu s-a intors si doct crede ca nici nu o sa se mai intoarca deorece e prea mare. Inca nu s-a hotarat daca voi naste normal sau prin cezariana, atunci in preajma o sa stie exact cand o sa masoare capul lui bebe si dimensiunile bazinului meu.
ce sa va zic am inceput deja sa numar zilele pana la DPN, cu toate ca stiu ca poate sa vina mai devreme sau sa intarzie, si mi-e cam teama, mi-e frica de necunoscut, ca nu stiu cum va fi.
sper ca nu v-am plictist fetelor. As vrea sa va intreb si eu ceva aureola mamara la voi cand s-a marit in timpul sarcinii sau imediat dupa nastere, ca la mine s-a marit un picut dar nu foarte mult, intreb pentru ca ma gandesc ca daca nu o sa am lapte, mai ales ca nu am avut deloc nici o scurgere din sani.
va pupic pe toate
cici si bebitza de 38 de sapt.
oana cretu spune:
Cici, iti multumesc pentru gandurile tale. Mie aureola mi se forma si mi se deforma, daca pot sa zic asa in timpul sarcinii, cat si innainte. Adica la contactul cu haine, maini...se forma, si dupa accea nu mai era. Iar in primele doua zile de la nastere am cam avut probleme cu Seb, sa reuseasca sa suga din cauza asta. Dar cu zilele, de la supt, s-a format si a ramas asa. Nu te gandi cu teama la nastere, pentru ca D-zeu este sus si nu va va lasa pe nici una dintre voi, sunteti in mainile lui. Eu, cel putin, va tin pumnii la toate, sa se incheie lista cu bine! Pupici!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
oana cretu spune:
Fetelor care nu l-au vazut pe Seb ieri, sa stiti ca nu mi-am uitat promisiunea, dar Seb doarme de la ora 8 dimineata. Cand se trezeste intru peste voi cu el pe YM.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
amary19 spune:
Hello mamicilor si gravidutzelor!
Mai Oana si Crinuta cum va descurcati voi cu timpul ca mie nu-mi ajunge deloc. Si eu il alaptez pe Andrei.
Crinuta cum ai rezolvat problema cu ochisorul? Si noua ne curge. Mi-e mi-a dat sa-i pun Genticol, o picatura, dar rezultatul se lasa asteptat. Eu am trecut la metoda babeasca cu ceai de musetel! Il curat cu el. Initial am incercat cu ser fiziologic. Si nici asta nu a dat rezultat. Spune-mi te rog cum a fost la tine.
Coraly esti inca la inceput. Desi ai nascut inaintea mea. Eu de 3 nopti nu dorm (Asa ca ma intelegeti de ce nu am timp sa intru pe DC) Azi noapte a fost totusi mai bine. Bb nu a dormit de la 4 pina pe la 7:30. Acum doua nopti nu a pus geana pe geana de la 12 noaptea pina la 7 dimineata. Si ii dau sa suga si il schimb. La noi problema sunt gazele. Nu le elimina. Din cauza asta face scaun foarte acid. Are scaun la fiecare masa ca orice copil hranit exclusiv de la sin.
Azi am vorbit si cu Ingerasa. Este bine si ea si cea mica. A ajuns si ea la perioada de colici. Dar cea mica o tine treaza numai pina pe la 12 noaptea si apoi adoarme.
Oana imi pare rau ca ai avut o asemeanea experienta. Si la mine, in maternitate experienta a fost de cosmar. Si nu din cauza doctorilor, ci din cauza personalului mediu si a conditiilor. Noroc ca am nervii super tari. Pling, ma exteriorizez si nu pun la suflet.
Ana Maria la tine cum a fost? Ca ai nascut tot la Giulesti. M-am uitat pe pozele tale si am recunoscut camera unde l-a tinut si pe bb meu (eu am nascut prin cezariana) in primele 2 zile ca apoi ne-a mutat jos la parter, unde asistentele erau mult mai dragute (bine erau doar 3 copii).
Cornelia sper ca te simti mai bine. Te
si ma gindesc la tine.
Alina MAria ce faci? ai nascut? Noi iti tinem pumnii!!!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
galaxy spune:
Salut fetelor!
Oana, ce e mai rau a trecut. Uitandu-te la Seb acuma sigur iti pare ca totul a meritat, orice ar fi fost. Totusi sper ca de data urmatoare totul o sa fie bine de tot.
Vad ca nu sunt vesti de la Alina, cred ca a nascut si ea. Poate la fel e si cu Monique.
Eu am fost de dimineata la control, si mi-au spus ca a scazut putin apa. O sa mergem vineri inca o data. Deocamdata, puiul meu nu vrea sa iese: nu da nici un semn. Ii place mult in burtic.
Va pup,
io si un
(intr-un burtic de 39+ saptamani)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
Viktoria spune:
Buna fetelor,
Am sunat acuma la Alina Maria insa nu raspunde nimeni. mai incerc si cind aflu ceva despre ea va dau de veste.
Oana ma bucur ca ai parte de un copilas asa cuminte. M-am bucurat mult cind ne-a spus nasica ta ca George a ramas cu tine la spital si la nastere. Stiu ca te ajuta mult acest fapt. Ii faceti in fiecare seara baita la Seb? Noua in spital ne-a spus ca nu e nevoie.Iti doresc sa uiti repede experienta care ai traito legata de nastere. In legatura cu epistozomia incearca sa-ti pui un colac sub fundic si se va vindeca mai repede. Nu ti-au dat nici o crema din spital?
Crinuta saraca de tine prin ce treci, mie mi-au ajutat medicamentele respective si am baut ceai de menta sau de camile insa neindulcit si nu prea fierbinte. Mergi la medic poate iti da o injectie sau ceva care sa te linisteasca si sa poti si tu dormi. Caci daca nasti ai nevoie de putere.
Legat de auz, in Austria le face un test dupa ce se nasc si datorita faptului ca poate mai au niste lichid aminotic. asa ca eu m-as interesa la pediatru sau la un oftamolog. Nu il doare deloc pe bebelus ii pune doar niste casti si masoara frecventa. Singurul lucru el trebuie sa doarma atunci cind se face acest test.
Anca bine ai revenit printre noi, sa stii ca nimeni nu te-a sters intentionat de pe lista. Sper sa ne mai scrii cum te simti mai ales ca noi avem aproape acelasi termin.
cici_2004 spune:
Iti multumesc mult Oana pentru incurajare si pentru raspunsul la intrebare,si scuze ca nu am scris corect Seb (sunt cam adormita).
cici si bebtitza de 38 de sapt.
Viktoria spune:
Galaxy mai mergi la medicul tau sau mergi deja la control in spital? Eu am ultimul termin joi la medic si pe urma vineri merg in spital sa ma inscriu. Noaptea nu dorm decit in reprize. Ieri am fost cu Doris la carnaval a fost imbracata ca si Pipi Sosetica. Acuma dimineata am alergat de la o firma la alta, am dat telefoane pentru casa noua. Am mult de alergat insa asta imi scurteaza timpul asteptarii. azi ne-au spus ca putem avea casa mai devreme asa ca trebuie sa ma misc mai rapid sa nu cumva sa nasc si sa nu am rezolvat totul. la sfirsit de saptamina ne uitam sa comandam bucataria. Noroc ca mama a spus ca vine pe la sfirsitul lui Februarie aiceea si sta o luna. 
la toate .
Ma duc ca am spalat hainele de pat, sa terminat [papica si trebuie sa calc.