24 ianuarie
Raspunsuri - Pagina 12
Anina_n spune:
Am plans citind mesajul tau dupa operatie.
Este tare greu sa-ti vezi puiul suferind si sa nu poti lua asupra ta, durerea lui. Dar ma bucur ca sunteti mai bine, acum ! Multa sanatate si refacerea grabnica ! Suntem cu gandul la voi ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
Laura T spune:
Cum se mai simte micutza? E ok acum? I-a trecut spaima? Pune o pozica, sa-i vedem si noi ochisorii "noutzi"!
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 9 luni) si Ramona (2 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
aysha spune:
Intilnind-o aproape in fiecare seara pe chat pe Freia pot sa spun ca (,) Capshunel se simte mult mai bine si ca ochishorii incep sa se limpezeasca si ca mami ii spune in fiecare seara cum toti ne gindim la ea si abia steptam rezultatele urmatorului conttrol oftalmologic.
Pina atunci,Freia ....
!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
pimpi spune:
Buna dragilor,
Va urmaresc de mult, am fost alaturi de voi la multe dintre subiecte, am plans la unele, m-am bucurat la altele, dar poate asta mi-a fost mai aproape de suflet. Vreau sa iti spun Feria, insanotasire grabnica micutei, si ii doresc sa nu mai aiba nevoie niciodata de nici o interventie. Stiu foarte bine ce inseamna zilele dinaintea operatie, asteptarile in timpul ei precum si intrebarile de dupa.
Spun asta pentru ca si iubita mea, era programata tot in 24 pentru o operatie de strabism, ochisorul drept. A mai avut o operatie acuma 2 ani, aceea a fost acasa, dar a ramas cu o usoara divergenta care trebuie corectata.
Acum suntem in Canada de 8 luni, deci va dati seama ca am fost alaturi de voi la majoritatea subiectelor si inaintea plecarii si dupa.
Operatia a trebuit sa o reprogramam pentu ca cu o zi inainte, puiul meu mi-a facut temperatura, infectie in ureche, dar nu va povestesc acuma prin ce am trecut in 24, poate ar trebui spun la sistemul medical de afara.
Acuma am emotii mai mari, urmeaza operatia in 7 februarie, speram ca totul sa fie bine.
Va doresc la toti si toate o saptama placuta, si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.
aysha spune:
quote:
Originally posted by pimpi
Buna dragilor,
Va urmaresc de mult, am fost alaturi de voi la multe dintre subiecte, am plans la unele, m-am bucurat la altele, dar poate asta mi-a fost mai aproape de suflet. Vreau sa iti spun Feria, insanotasire grabnica micutei, si ii doresc sa nu mai aiba nevoie niciodata de nici o interventie. Stiu foarte bine ce inseamna zilele dinaintea operatie, asteptarile in timpul ei precum si intrebarile de dupa.
Spun asta pentru ca si iubita mea, era programata tot in 24 pentru o operatie de strabism, ochisorul drept. A mai avut o operatie acuma 2 ani, aceea a fost acasa, dar a ramas cu o usoara divergenta care trebuie corectata.
Acum suntem in Canada de 8 luni, deci va dati seama ca am fost alaturi de voi la majoritatea subiectelor si inaintea plecarii si dupa.
Operatia a trebuit sa o reprogramam pentu ca cu o zi inainte, puiul meu mi-a facut temperatura, infectie in ureche, dar nu va povestesc acuma prin ce am trecut in 24, poate ar trebui spun la sistemul medical de afara.
Acuma am emotii mai mari, urmeaza operatia in 7 februarie, speram ca totul sa fie bine.
Va doresc la toti si toate o saptama placuta, si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.
Bine ai (re) venit la
,Pimpi!Si vom fi alaturi de puiul tau cu gindul si rugile noastre!

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
pimpi spune:
Mersi mult Aysha,
deja ma simt mai bine, stiind ca veti fi si voi alaturi de noi.
Va pup pe toate, si am sa va dau vesti dupa.
mihaela_s spune:
Freia, cum se mai simte capshunika?
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
Freia spune:
e bine, sarumana. I-au mai trecut urmele de sange din ochisori, nu clar, dar se vede albul ochilori acuma in partea de interior (spre nas). Tot se trezeste noaptea speriata, ma tine de mana toata noaptea si daca incerc sa o pacalesc ma apuca de fatza cu mana ca sa fie sigura ca nu plec. Am iesit si noi pe afara de vreo 3 ori pana cum si cam atat. Pe 24 Februarie mergem la dr sa vedem care e rezultatul oficial al interventiei.
Merci Mihaela, esti o dulce 
Freia si
Alexa
mihaela_s spune:
Multi multi 
!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
Floare de Colt spune:
Pupicei dulci la dragostea mica si sa dea Dumnezeu sa fie totul perfect cu ochisorii ei.
si o calda imbratisare pentru mamica ei puternica si minunata.
Cu mult drag,
Floare de Colt