Mamici de ianuarie - februarie (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Galaxy , am sa incerc .

Alina ,Wichard si bb. 39 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Ma bag si eu desi am fost stearsa de pe lista din februarie ..figuram la inceput apoi cineva m-a sters si atunci nu am mai continuat sa scriu aici;oricum va citesc des si am DPN pe 25 .02.2005.

Alina Maria,dar tu ai hotarat sa nasti acasa? Ca poti f bine si in ultimul moment sa te decizi pt spital si acolo te primesc chiar daca nu ai contractii la fiec 5 min...cel putin unele spitale.
Eu data trecuta am nascut la 33 sapt si 4 zile si intai mi s-a rupt apa...am sunat moasa care a venit insa a zis ca nu stie daca e apa sau urina si a sunat la spital ca voi veni; ea nu s-a ostenit sa apara nici macar dupa ce am nacut.
Contractiile au aparut abia dupa 2 zile ...eram deja internata la spital.
Acum am o burta tare de cateva saptamani, dar nu am contractii desi as vrea intr-un fel sa nasc iar mai devreme, dar decat sa aiba bebe probleme mai tarziu mai astept..dar pana in sapt 40 nu rezist.Fiul meu are mereu probleme cu tusea/plamanii si eu cred ca din cauza ca a fost nascut prematur.
Iti urez o nastere usoara Alina,
Anca34 sapt+ si Vladimir(21.08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai nu cred ca plange de foame, ca l-am si cantarit si suge destul de bine, si lapte am suficient... dar deobicei adoarme la san. Tot asa manca si pana acuma si nu facea circul asta. Numai de azi-noapte a durat intr-una, eu totusi cred ca are colici, pt. ca isi aduna picioarele si se stramba destul de urat. Dar deja ii dau pt. colici si bonisan si gripe water. Voi tineti ceva regim? Credeti teoria asta ca poate avea legatura cu ce mancam noi?
Oana, al tau care suge la san, cate scaune are in 12 ore? Sau tu nu ai socotit? Ca ma gandesc sa nu aiba diaree.
Plus de asta are si in gurita un fel de stomatita, o chestie alba pe limba si pe gingii. Voi ati patit asa ceva? Cu ce tratati?

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Anca, insa eu chiar vreau sa nasc acasa . Asa ca astept , mi-a umplut sotul cada cu apa , ma duc sa ma bag poate observ vreo schimbare .
Nici tu nu mai ai foarte mult , cum te mai simti ? sunt convinsa ca ai fost stearsa din greaseala , s-au mai facut , nu esti prima , eu una nu te-am uitat , insa pur si simplu nu ma uit pe lista .
Pe curand !

Alina ,Wichard si bb. 39 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Crinuta,

Vigantol-ul se poate administra direct in gurita din flacon (acesta fiind prevazut cu un picurator ). Eu asa am procedat in cazul lui Vladutz. Oricum... alea 2 picaturi daca i le adaugi in biberon sau incerci sa i le administrezi cu l-ta nu poti fi niciodata sigura 100% ca intreaga cantitate a fost ingerata de ingerash...existand riscul sa adere sa sa ramana pe peretii recipientului .

Coraly,

Mi-aduc aminte de balbele inerente oricarei noi "experiente", una dintre ele fiind aceea ca nu l-am schimbat pe Vladutz intr-o noapte...nebanuind ca asa de repede se metabolizeaza laptele matern...copilashul plangea...nu putea adormi...vorba Oanei foame nu putea sa fie avnd toate semnele unei supraproductii...pana spre dimineata cand Dumnezeu ne-a luminat si...am eliminat cauza disconfortului major si a adormit imediat !... Are ceva eruptii : eritem, diateza sugarului ? Si asta ar putea fi un motiv de agitatie...pe langa colici...

40 PLUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coraly, daca strange piciorusele atunci sunt colici.
Sa stii ca are mare legatura cu ce mananci tu.

In ceea ce priveste gurita, de unde stii ca e stomatita? Eu as intreba un medic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Coraly,

Ti-am scris mai devreme nebanuind ca in acelasi timp mai postezi un mesaj...deci...desi ai intrebat-o pe Oana ma grabesc sa-ti raspund...Vladutz facea kk la fiecare masa " deci de 8-9x/24 h, scaune apoase ...

La noi a avut efect o anume dieta din partea mea...sub privirile dezaprobatoare ale celor mai batrani aflati in vizita : soacra, tatal meu("ce faci draga privezi copilu' de vitamine , minerale ?!"...)...Deci...bineinteles ca am exclus din alimentatie : fasolea, varza, prajelile, usturoiul, bauturile carbogazoase, cafeaua dar si branzeturile fermentate, carnea prajita, oul (!), laptele (!) pe lista "admiselor" pe care mi-o reduceam pe zi ce trecea au ramas in final foarte putine alimente...Asa am tinut-o 4 luni...

Ceea ce descrii tu pare a fi un fel de ...candidoza orala...trece cu Nystatin pulbere pt suspenie pt sugari...se fac badijonari bucale cu ea, intreaba-ti pediatrul ...

40 PLUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Scuze ca intervin, nu e chiar forumul meu aici, dar va urmaresc de ceva vreme, pot spune chiar ca ma fascinati cu emotiile si bebeii vostri minunati

Coraly daca bebele tau are limbuta si obrajorii acoperite cu ceva alb si daca atunci cand incerci sa-l stergi ramane pielea rosie sau chiar sangereaza mergi cu el la pediatru. Are candida. Probabil a luat-o la nastere si acum o are in gurita. Nu e periculoasa, dar il impiedica sa manance bine si il supara.

Numai bine tuturor mamicilor si bebelusilor si nastere usoara mamicilor in asteptare

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ieri toata ziua si astazi, cam pana pe la 17:00 am fost la mama mea acasa!
Fetelor ce bine este in casa parinteasca!
Azi noapte am dormit singura in camera mea, pe sot l-am surghiunit in alta camera.
Desi dorm din ce in ce mai rau noptile, si am dureri de spate ca nu mai pot sta nici pe scaun cand mananc, parca tot bine m-am simtit!

Burticutelor care vi se apropie termenul, va tin pumnii!

Se poate sa fiu eu prea departe de termen (15.02), insa nu stiu de ce, dar nu imi doresc sa nasc mai devreme.

Imi puteti spune cu exactitate in a cata saptamana incheiata se incepe luna a noua?
Eu am astazi exact 35S si 6 zile, deci sunt in saptamana 36, si lumea ma intreaba daca am intrat deja in 9 luni si eu nu stiu ce sa le raspund.

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 36 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Norah, Cory,

Voi ce mai faceti ?...

40 PLUS

Mergi la inceput