Mamici de ianuarie - februarie (78)
Raspunsuri - Pagina 10
kita spune:
Monique stii cumva de ce nu este permis oul in perioada de alaptare?Toate tipurile de preparare ale acestuia sunt interzise (crud, fert tare sau semitare, prajit, omleta)?
Cand ai timp mai spune-ne si alte alimente interzise, cand alaptezi, PLEASE!
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 36 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
sara18 spune:
Oana vreau si eu sa-l vad pe dulcicul Seb pe camera!ce trebuie sa fac? pupici
Sara si
David Ran,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
Alina Maria spune:
Gata am iesit din baita , a fost foarte bine insa am avut parte de o contractie intimpul baii si acum am alta , asta inseamna ca nu e travaliu fals ? Galaxy sper sa ai dreptate .
Dar durerile sunt aceleasi nu sunt mai intense... of stau ca pe ace .
Kita daca ai intrat in saptamana 36 atunci ai intrat in luna a 9-a . Stiu ca vrei sa se intample cat mai repede , pe la saptamana 36 am inceput sa vreau si eu .
Va tin la curent !
Alina ,Wichard si bb. 39 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
Roxana, ce faci? Foarte bine ca mi intri si citesti la noi.
Coraly, si eu tot la Candida ma gandeam. Du-te la medic,iti va da tratament.
Sara, cum e burtica? Mai ai rabdare?
Alina Maria, sper sa fie travaliu si sa nasti, sa iti tii si tu odorul in brate. Da chiar, de ce nu mergi la spital macar pentru un control?
pupici
Crinuta si
Rayan
oana cretu spune:
Fetelor care vreti sa il vedeti pe Seb, va trimit adresa de YM pe PM.
Patricia, multumesc!
In seara asta mai fac un album, asa ca fiti pe faza.
Sara, ai adresa de mail la yahoo? Daca da, eu iti trimit IP-ul meu de YM si intri si il vezi.
Ancade, eu nu stiu daca sunt eu cea care te-a sters, daca e asa, imi pare rau, nu a fost cu intentie, din graba se mai intampla. Sper ca vi in continuare la noi aici. Acum te trec eu iar. Trebuia sa spui mai de demult, de cand ai vazut.
Alina, tinem pumnii!
Coraly, si eu zic ca sunt colici daca isi aduna picioarele si se stramba. Face cam de cate ori mananca, cum ti-a zis si Monique.
Norah, Cory, ce faceti????? Monique, Andrutza, voi, nimic?
Daca vreti sa-l vedeti acum pe Seb, ca, daca adoarme nu-l trezesc.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Leta spune:
Hei, mamicile care ati nascut la Elias. Voua v-au prescris pediatrele de acolo Calciu gluconic pentru bebe?
Daca da, cum reusiti sa-l administrati bebelului? Este foarte neplacut la gust si refuza sa-l ia amestecat cu lapte.
Mamicilor care ati dat medicamente amare bebeilor - cum ati procedat?
Si inca ceva...aveti idee la ce foloseste Calciul gluconic la nou-nascut? Adica pentru ce mi l-a prescris?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Monique spune:
Kita,
Nu pot sa-ti dau o explicatie "stiintifica" aceasta fiind o constatare pur empirica si personala...si poate doar bb-ul meu era sensibil la ou !... Deci...in ziua in care "calcam stramb" si mancam un ou, Vladutz reactiona violent !... Bine...in zilele noastre (2ani si 9luni) ar fi in stare sa pape si 5 oua...nu-l mai doare niika...![]()
Oana,
Maine dimineata am din nou programata vizita la dr ( cu bagaj cu tot...) sper sa nu ma mai trimita acasa sau...cum o vrea ea...bine sa fie bb-ul , nu ma grabesc, stiu la ce sa ma astept dar...niciodata 2 nasteri nu sunt la fel, parca asa se spune nu ?... Si...daca Miercuri aveam si supa de cocos pregatita
...de data asta...am rugat-o pe soacra-mea sa astepte ok-ul nostru !...
40 PLUS
oana cretu spune:
Iti tin pumnii, Monique, sper ca maine sa ne anunte cineva ca ai nascut!

Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Leta spune:

I-am facut baie, a plins si i s-au invinetit rau miinile. Si in "Mama si copilul" scrie ca invinetirea miinilor inseamna suferinta cerebrala, iar printre cauze se numara si circula de cordon la nastere (cazul meu). 

Ce fac? Pe cine intreb?
Cunoasteti vreun medic pediatru competent in sectorul 4?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...