Mamici de ianuarie - februarie (78)
Raspunsuri - Pagina 13
corneliaa spune:
E infiorator...e 3 noaptea si m-am trezit din somn inecata de acidul din stomac care venind pe gat nu numai ca arde infiorator dar a luat-o la vale si pe caile respiratorii. Mi-am ingrozit sotul care credea ca nu ma mai opresc din tuse si ca mor inecata!!!
Simt ca mor.....mi-e somn de turbez si nu mai pot sa ma odihnesc din cauza lor....
Am luat Rennie si nu-mi trec decat maxim o ora doua.
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
oana cretu spune:
Cornelia, of, nu stiu ce sa iti zic, imi pare atat de raun sa sti ca nu stiu cu ce sa te ajut. Am vazut ca ai deschis si subiect pe tema asta. Daca nu trece suna sau dute la doctor. Te pup si ma gandesc la tine! Sper totusi ca dupa ce ai scris acest mesaj ai adormit, ti-a trecut.
Kita, nu stiu ascendentul, dar sunt in zodia gemeni. Eu, din fire, nu prea sunt calma, decat daca e vorba de cei din jurul meu. Imi place sa le fiu alaturi, pentru ca, de cand suntem aici, fara familie, printre oameni fara suflet, care ne-au facut sa suferim, printre probleme de sanatate, financiare, fara nimeni alaturi, nici macar cu un sfat sa fim ajutati, nu mai zic cu o farfurie de mancare cand nu avem...Si ajutorul vostru, al tuturor de pe acest forum, pentru mine au fost mana cereasca, chiar daca nu au fost decat consolari si sfaturi. Asta e! Viata te face sa devi mai bun, cred eu, atunci cand ti-e grei si cei din jur iti intind o mana de ajutor, recunostinta te face sa devi OM. Gata cu povestile!
Eu sunt la ora de masa a lui Seb acum.:)
Alina, Monique, astept vesti! Sper sa scapati repede, nu ca mine, sa suferiti de durere 2 nopti si o zi.
Pupici!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
Oana iubito, merci de gandurile bune.
Nu cred ca mai rezist inca o noapte ca asta. Am dormit cred maxim 3 ore din bucatele. Arsurile astea sunt insuportabile. Le-am avut si pana acum dar parca nu erau asa de rele.
Ma duc in pat poate reusesc sa recuperez acum pe zi ceva din ce-ar fi trebuit sa dorm azi-noapte.Vorba cuiva, daca nasc azi o sa mor de oboseala!!!
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
kita spune:
CORNELIA, mai incearca pentru arsuri cu dicarbocalm sau carbune negru medicinal!
La mine a functionat, desi aceste dureri au fost rare si mai reduse ca intensitate. Patricia stiu ca s-a confruntat si ea cu problema asta.
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 36 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
corneliaa spune:
Kita saru'mana, o sa iau si carbune si dicarbocalm. Poate totusi se diminueaza pana la limita suportabila, macar sa pot dormi si sa nu ma mai inec. Patricia mi-a spus ca a luat si ea Rennie si ca nu prea avea efect. Multumesc oricum, orice sfat e bine venit...
si o sa incerc orice.
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
Amaya spune:
Buna dimineata fetelor...
Alina, tinem pumnii...
Cornelia, pentru arsuri (care au fost blestemul meu toata sarcina, nu a existat o zi fara fara arsurile astea insuportabile) eu am reusit sa le domin cu lapte....in permanenta am langa mine un pahar cu lapte si cand simt ca e un inceput de arsura iau o gura de lapte si imi trece ca prin farmec...nu exista nimic ce poti sa iei si sa le reduca complet sau sa le faca sa dispara, decat poti sa le atenuezi...
Eu am avut un weekend foarte agitat, am terminat si noi, in sfarsit, de amenajat camera lui bebe, am luat mocheta si am pus-o (a fost un chin, dar a meritat) am montat patutul si am transferat toate lucrurile lui bebe in camera lui, mi-am pus o canapea in camera ca sa am un loc unde sa alaptez si sa mai inchid un ochi, si au mai ramas de lipit figurinele pe pereti si de pus salteaua si lenjeria, care vin abia maine...au fost 2 zile taaare lungi, care s-au terminat spre 2-3 dimineata, dar a meritat din plin...sper, pe miercuri sa va pun poze sa imi spuneti ce parere aveti.
Altfel, am avut o noapte de cosmar, fiindca de cateva zile am niste carcei oribili la fund, in partea de sus a feselor, spre mijloc, si in momentul cand sunt pe spate, fie ca ajung in timp ce dorm in pozitia asta, fie ca doar intentionez sa ma intorc de pe o parte pe alta, simt o durere insuportabila, ca si cum mi s-ar rupe carnea daca ma misc un milimetru intr-o parte sau in alta, de cateva ori mi-au dat lacrimile de durere...i s-a mai intamplat cuiva? in ceea ce-l priveste pe bebe, creste pe zi ce trece, si ma apasa din ce in ce mai des pe oasele bazinului, sunt momente cand am impresia ca se va rupe ceva pe acolo si durerea o ia spre spate...am contractii nedureroase destul de dese, dar bebe este destul de activ si cand il simt lovind uit de tot ce inseamna durere, arsuri sau mai stiu eu ce problemutze...cum el mai mereu in ultimul timp sta cu fundul in ficatul meu, am observat ca, daca il mangai circular, isi muta pozitia si imi ofera confortul necesar ca sa ma misc...mi s-a intamplat, cand mergeam pe strada, sa se impinga atat de tare in ficat incat trebuia sa ma opresc si nu mai puteam face nici macar un pas (am zis, ca abia acum il inteleg pe Doroftei ce a simtit la ultimul meci cand a luat lovitura aceea fulgeratoare in ficat de la pus in genunchi)...
hai ca m-am lungit...
va
si mamicile in asteptare va tin pumnii sa aveti nasteri usoare (si noi, cele care mai avem de asteptat putin, pe langa voi) iar proaspetele mamici astept sa ne povestiti mai cu lux de amanunte ce inseamna "o zi cu bebe", fiindca imi ung sufletul povestirile si dilemele voatre spuse cu atata dragoste la adresa puilor vostrii...
Oana si comoara 35+ sapt
annie_xtreme spune:
Dragelor,
Va pup pe voi si copilasii din/afara din burtici. Imi cer scuze ca ma bag peste subiectul vostru, dar mai stie cineva ceva de Rachel? Ma gandesc de fiecare data la ea cand vad subiectul ca stiu cate probleme a avut saraca.
Pupici din nou si mult mult curaj si dragoste in continuare.
Ann
Don't get mad, get even!
Amaya spune:
Cornelia, hai ca am citit si eu subiectul tau despre arsuri si am vazut ca ai incercat deja cu lapte si la tine nu merge....la mine este un pansament, de moment, perfect, dar ajung sa beau si aproape 2 litri de lapte pe zi...
Sunt super incantata, tocmai m-au sunat de la bebelusul tau ca e gata salteluta pe care am comandat-o si vin astazi sa mi-o aduca impreuna cu lenjeria....abia astept...
Oana si comoara 35+ sapt
corneliaa spune:
Crinuta am tot luat Rennie si mai nimic. Azi am cumparat Maalox si carbune si dicarbocalm. O sa iau diseara inainte de culcare cate unul in fiecare seara sa vedem poate isi face vreunul efect. mercic!
Ce face Rayan? E mai bine? papaceste bine acum? Cu ochisorul ce-ai facut?
Amaya , beau si cate 2 l de lapte pe zi....tot degeaba!!!!
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf