Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu geaca grena si blugi cu burta, o sa am aparatul de fotografiat probabil de git.
Mikyyy, ai facut deja rezervarea? pe ce nume?

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

monu - mi-au ramas mie niste goblenuri neterminate de la sarcina trecuta . Le vrei ??

Bafta andutzy !

Mai e cineva peste 1,70 ? Eu tot 1,65 si 1,67 cand vreau sa ma laud

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si pentru la vara, cu bb-i cu tot, invitatia o fac la mine in curte. Am o masa sub gutui, e super. Si stau in centru, pe la Hala Traian.
NU mai vorbesc ca e curte mare, tot e loc de parcat carucioare..... Facem un gratar ceva, ca vom fi la dieta si nu vom mai manca decat lucruri dietetice
Va pup.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Inca n-am facut rezervarea...ma duc acum sa o fac, va spun in 10-15 minute ce si cum!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Pe Mickyyy o stiu din albumele de la webshots, eu am poza pusa in profil aici la desprecopii.com.
Putem sa ne asteptam la usa afara, nu cred ca o sa fie si alte gagici care sa astepte afara la usa pizzeriei.
Ei, acum o sa fie mai greu, datile urmatoare o sa ne cunoastem din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vesti proaste...nu vor sa faca rezervari.....sincer...chelnerii sunt tare nesuferiti, am vorbit cu vreo 4-5 si degeaba.
Am luat un nr. de telefon de la ei, 323.75.75, incercati si voi, poate aveti mai mult noroc. Mie mi-au explicat ca tin masa ocupata o ora, ca nu le convine, ca ies in pierdere (poate daca ii dadeam ceva se schimba socoteala, dar sincer era doar un chelner care nu stiu daca mai era si in tura de maine...mai sus de chelner n-am avut cu cine discuta acolo...toti alergau in toate partile...era pranzul si era super aglomerat...era o gramada de lume care astepta sa se elibereze o masa).
Una peste alta, o sa incerc si mai spre seara cand poate va fi mai liber ca e foarte aproape de mine si n-avea sens acum sa ma mai cert si eu cu ei la cat erau de agitati (dimineata cel putin bate vantul pe la ei...poate si maine dimineata ar fi o idee buna).
Au 2 "saloane", fumatori si nefumatori.....daca reusim sa facem o rezervare presupun ca va fi la nefumatori, nu? (zic eu care mai trag cate-o tigare din cand in cand).

Hai ca am o foame de lup...va mai povestesc mai tarziu....intre timp puteti suna daca vreti...poate aveti noroc! Iar daca reuseste cineva sa rezerve sa anunte sa nu ne mai agitam restul.
Si daca nu reusesete...io propun sa-i sunam toate de vreo 3-4 ori fiecare...pana cedeaza nervos si vor zice DA

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Crissu, la mine au inceput sa se simta bine miscarile bebeilor (am 2 ) abia din sapt.22, iar tatal lor inca nu i-a simtit pt. ca ne iau prin surprindere.
Maria

Mergi la inceput

Daca chiar nu reusim si nu reusim la Acapulco putem incerca si la Sheriff's, KFC sau MC, desi peste tot este aglomerat. Uffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

crissu, si mihai al meu de abia asteapta sa il simta. el tot tine man e burtica, dar degeaba. bebe misca delicat, cum ai zis tu, parca precum un pestisor. trebuie sa avem rabdare.

Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Am sunat si eu, dar nu vor sa faca rezervare. Mi s-a sugerat sa ma prezint personal sa vorbesc cu ospatarii, daca vor...

In Bucurestiul asta nu exista un local cu multe prajituri si salate de fructe? Tare as vrea...

Ma duc acasa sa fac placinta cu mere!

Mergi la inceput