Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Bine ai venit anra.
E liniste pe la mamici ca e sambata si mai facem cate o trebshuara. Eu acu ajtept sa se terne ultima majina de spalat de exemplu.
Va pup si ne 'videm' luni

Mihaela cu piticania la purtator si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Uite ca eu bantui si-n week-end pe forum...am net si acasa....da nu prea am timp sa deschid calculatorul!

Am intrat sa-mi revendic si eu caruciorul roz , astazi am fost la eco si dupa cum spuneam vom mai avea inca o fetita !

Toate's bune si frumoase, doar ca DPN-ul s-a dus mai spre sfarsitul luinii cu vreo saptamana, ar trebui sa nasc pe 22 iunie conform ecografului (se pare ca am avut o ovulatie mai tarzie iar bebelusul e cam cu o saptamana mai mic decat reiese din calcule).

mikka, dupa ce-am aratat si mamicilor din martie-aprilie pozele de la intalnirea noastra ai fost recunoscuta de o fosta colega de facultate care m-a rugat sa-ti trimit salutari. E vorba de Elena din Suedia, o gasesti pe forum cu nickul Rayuela.

anra, bine-ai venit in randul nostru i sarcina usoara in continuare!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Sa o iau intr-o anumite ordine ca altfel o sa pierd sirul.
Bine ai venit Anra, o sarcina cat mai usoara. Ma bucur mult ca a mai aparut o canadianca pe forum. Eu am 19 saptamani si cateva zile, doctorul spune ca due date ar trebui sa fie pe 8 iunie.
Aurasa felicitari ptr. baietel, sa fie sanatos si sa creasca mare, ca de nume mai ai timp sa te ocupi.
Gabitzam multam' de poze, le asteptam ca pe painea calda. Bag seama ca ati avut distractie de milioane si prajiturele la fel de bune. Ma bucur mult ptr. voi ca ati reusit sa va intalniti, sa va cunoasteti si sa va impartasiti impresiile live.
Asteptam mai multe detalii despre intalnire.
Anky eu intru mai mult de acasa ptr. ca de la serviciu nu am timp, doar ca saptamana asta si weekendul asta a fost ceva de groaza. Vazut casa miercuri seara, incheiat deal-ul joi, vineri ecograful lui bebica, azi plecat tati ptr. 3 saptamani. Va inchipuiti ca am alergat de nebuni si inca mi-au mai ramas mie o gramada de detalii de incheiat.
De abia am venit inapoi de la aeroport si m-am si postat pe forum. Mi-e dor deja de tati si poate imi trece mai usor asa.
Acum hai sa va povestesc cum a fost la ecograf
Bebita al meu este f.f.f. activ, adica nu a stat un singur minutel in loc. De abia a putut tanti sa-i faca toate masuratorile. Am stat mai mult de ora acolo ca sa poata sa prinda toate valorile. Ne-a facut tai cu manuta, isi deschidea pumnul si parca isi numara degetelele de la manuta. E super, e ceva de nedescris, cred ca stiti si voi despre ce sentimente vorbesc. Sunt unice, nu pot sa le gasesc nici o asemanare.
Tati a fost deosebit de incantat, am primit asa o poza frumoasa cu el. Dar nu am aflat mai nimic de la tanti care ne-a facut ecograful. Nu au voie sa-ti dea mai nici un detaliu. Raportul se trimite la doctorul care te are in supraveghiere si el este cel care discuta cu tine. Am tot incercat noi sa scoatem cate ceva de la ea, dar nimic. Doar ca are 2 picioare, 2 manute, 2 rinichi, etc. Nu a vrut sa ne spuna nici ce este. Ne-a spus doar ca a fost in stare sa-l prinda intr-o pozitie f buna si ca s-a vazut ce este, dar ca doctorul este cel care ne va spune.
Sunt destul de ingrijorata ca a stat destul de mult la masuratorile inimii si sper ca doar din cauza ca cel mic era f. agitat si nu e altceva. Sunt stresata mai ales ca la inceputul sarcinii bataile inimii erau foarte rare si a fost in pericol.
Doamne ca ma prapadesc pana miercuri cand voi merge la doctor sa aflu ca este in regula, ca e sanatos, ca daca are puta sau nu nici nu conteaza.
Cam atat va pot spune despre ecograful meu.
Hai ca azi am scris de cred ca v-am plictisit. Un weekend cat mai placut si mai intru maine.

Anca

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Felicitari [blue]Mickyyy[/blue]ppentru fetita!
Sotul meu cred ca te-ar invidia ,acum ca o sa ai doua domnisoare....si el vrea tot o domnisoara dar sa mai vedem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Originally posted by Ile
Trimise - 16/01/2005 : 16:53:44

quote:
Buna,fetelor!Scuze pt mesajul de mai sus,dar acum m-am prins cum e cu postatul pe forum.Va citesc de peste 1 an,pe vremea aceea intram la aspirante,dar nu am postat niciodata pt ca nu stiam cum tre sa procedez.Acum m-am prins si sunt f incantata,pt ca o sa vb des cu voi ,mai ales ca sunt in concediu si nu am mare lucru de facut acasa.DEspre mine pot sa va spun ca sunt insarcinata in 23 sapt,dpn 16 mai 2005 si voi fi mamica unei fetite.Sa ma treceti si pe mine varog,cu un carucior roz.Acum sunt sigura ca e fetita pt ca am facut miercuri eco morfologica si s-a dat verdictul.Pot sa va mai spun despre mine ca merg la dr Nayel la spit CFR2.Sper ca nu v-am plictisit prea tare!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

multumesc ca m-ati trecut si pe mine in listuta!Am si eu o intrebare pt voi: au inceput sa va curga vreun pic sanii? Am doua colege carora le curg sanii f putin, mai mult ca o secretie usor galbuie, iar mie nimic.Ma gandesc sa nu cumva sa nu am lapte din cauza asta,pt ca vreau tare mult sa alaptez! La voi cum e? Aveti cunostinte despre asta? Ile23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Nici io n am reusit sa vin fetelor... ma oftic asha de rau..., am vazut poze cu voi in schimb , sinteti marfa toate , cu burticutele voastre, ma cam faceam de cacao cu burtika mea pitika.., poate la urmatoarea intilnire reusesc si io sa ajung... hai ??care a mai facut poze la intilnire , fericire mare acolo, ati basculat toate prajiturile din sheriff's?

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

'Neataaaaa, mamici!!!
Da, da, vreau si eu sa vorbim astazi despre colostru. La mine ziua de 16 ianuarie este notata in calendar cu semne de exclamare. M-am trezit cu pete pe camasa de noapte. La inceput m-am gandit ca este vorba de altceva....dar n-avea cum sa fie vorba de alceva...A mai aparut o pata si dezbracandu-ma...oops...e lipicios. Ce-i asta? L-am sunat pe Mihai sa-i dau vestea :" A aparut colostrul!!!" Dimineata se intarise cearceaful in dreptul sanului drept. Hiihihi...sunt mandra! Mi-am cumparat tamponase pt sani. Stiu ca multor femei nu le apare colostrul decat dupa nastere, deci eu nu sunt de parere ca cele care nu au parte de asa ceva in timpul sarcinii trebuie sa se alarmeze. Lactatia poate sa apara dupa nastere.

Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ile,nu iti fa probleme,nici mie nu imi curg sinii,vei avea lapte dupa ce nasti.Stai linistita.La prima nastere am avut lapte imediat dupa ce am nascut.

Numai bine

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna dimineata mamici cu burtici,

gabitza multumim pentru poze

mikyyy cred ca esti tare fericita ca a iesit asa cum ai vrut, sa-ti traiasca fetitele

ile, deocamdata cred ca e greu de spus daca vei avea lapte sau nu; faptul ca sanii incep sa curga e semn ca se desfunda canalele. sora mea care a nascut anul trecut m-a invatat ca dupa dus sa frec cu prosopul sfarcurile si apoi sa le strang usor ca sa le pregatesc pentru micul fomila,

crissi, nu prea se vad burtile de sub masa in poze, n-ai de ce sa fi suparici, si erau de si mai mari si mai mici ca de! unele sunt de mai, altele de iunie

o zi buna si o saptamana la fel

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput