mamici de ianuarie - februarie (77)
Raspunsuri - Pagina 11
Alina Maria spune:
Buna dimineata , in sf. am dormit f.f. bine , am aflat cum ar trebui sa fac daca ma trezesc , nu ma mai invart de pe partea stanga pe dreapta ci ma invart doar pe jumatate , deci dorm un pic pe spate iar mai tarziu iar ma pun cu totul pe o parte .
Astazi e foarte mult soare afara sper sa ma plimb putin , desi ma simt asa de somnoroasa...
Nu mai avem fete cu semne de nastere ? azi nu vine nici un bb. ?
Cornelia imi pare rau ca ai avut parte de o napte asa de rea, poti sa incerci solutia mea.
Fetelor cu bebelusi cand vad ca mai toate aveti probleme cu sanii si alaptatul ma apuca frica , sper ca totul o sa decurga de la sine bine ca eu nu stiu nimic.
Ma duc sa fac ceva ordine ca a ramas de aseara ca dupa razboi si efectiv imi stau toate in cap, asa ca...pe mai tarziu !
Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Ubi spune:
Kita, bebelina mea a stat cu capul in jos de la saptamana 20 pana in 36. Toate ecografiile facute au aratat acest lucru. Ei, in 36 cand mi-a spus ca e in pozitie pelviana, am crezut ca lesin. Cum adica, Iosup imi garantase ca nu se mai intoarce si dumneaei draguta facea figuri? In 38 era din nou cu capul in jos. Acum am intrat in 40 si sper sa ramana asa.
Eu sunt in asteptari....
Pupici,
Cristina
kita spune:
Pai da, caci si mie tot Iosub mi-a spus in saptamana 30 ca este cu capul in jos, ba chiar a spus ca asta inseamana ca este pozitia bebelusului preferata!
S-ar putea ca prezentatia de ieri sa fie ultima acrobatie intrauterina a dumnealui.
Sau s-a pus asa ca sa ma determine sa ma decid asupra cezarianei! O fi vreun semn?
Hai ca o iau si eu ca babele!
Si statul asta linistit acasa cam tampeste nu?... scuze dar nu am vrut sa jignesc pe nimeni, m-am referit numai la mine...
Kita(Alina)
aurelursu@k.ro spune:
Felicitari noilor mamici!! Sa fiti sanatoase si bbii la fel.
Bebelusii vostri au facut icter? Al meu e galbejit tare si vrea sa suga mereu
Suzeta pot sa ii dau?
pupici
ixxi spune:
Fetelor, tocmai am citit o poveste minunata, care mi/a dat avant si incredere in mine ca voi reusi sa am un bb sanatos si frumos, chiar daca nu voi naste la termen. Doamne ce am mai plans, eu oricum sunt o mare plangacioasa, dar de cand cu sarcina......(nici soricei nu mai avem, caci s-au innecat).
Am citit poveste lui pishcotzel, puiul cel mic al anei maria.
Multumesc ana maria....mi-ai redat increderea.
ixxi si
piersicuta 35+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
ana maria spune:
Ixxi, de ce sa nu nasti la termen? Cre ca doua nasteri premature la generatia noastra ajung. Ma bucur ca ti-a placut povestea noastra. Ca sa iti spun in continuare ce facem si sa-ti mai dau o data incredere: avem, 2,4 kg, suntem maricel si tare infometat. Bebe e tare activ, cred ca daca nu sunt atenta cum il asez in pat ma pot trezi cu usurinta cu el asezat pe burta. Se misca tot timpul si e tare viteaz. Isi tine deja capul cand il tin in brate si trebuie sa am mare grija ca se si cam smuceste.
Sarcina usoara in continuare si mult curaj!! Eu am uitat deja ca am fost gravida iar despre nastere ce sa mai vorbim!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Christel spune:
Fetele, dar de Dana (V.Erica) nu mai stiti nimic, ca vad ca n-a mai scris demult, o fi nascut?
Felicitari celor care ati nascut,sa va traiasca bbii si sa va bucurati de ei, iar celor care inca nu ati nascut NASTERE USOARA!
Viktoria spune:
Salutare
si mamicilor!
Am fost si eu azi la cumparaturi, am facut de mincare si acuma sint asa de obosita , cred ca ma duc sa dorm un pic.
Kita imi pare rau ca a trebuit ieri sa te inervezi. Ai grija de tine si de
.
Gabiu daca bebelusu tau are icter si bea mult laptic e bine deoarece ii va trece mai repede. Ce spune medicul pediatru? Trebuie sa-l pui sub lumina sau ii va trece doar asa? De fetele care trebuiau sa nasca stiti ceva?
Cornelia imi pare rau ca ai asa mari arsuri. Am avut si eu in saptamina 20 si stiu ce insuportabile sint. Ai grija de tine si vezi ce maninci.
Alina Maria spune:
Ana Maria am gasit si citit si eu povestea , ma bucur ca ai avut rabdare sa o scri . De asemenea mi se pare incredibil cat de diferita poate fi nasterea de la persoana la persoana , si ma face sa ma intreb cum va fii nasterea fetitei mele .
Mai sunt 10 zile pana la DNP , si nu-mi vine sa cred , nu stiu cum am sa fac fata . Ma apuca groaza !
Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Witchie spune:
Alina, cred ca foarte important in perioada asta e sa ne odihnim cat mai mult. Doctorul meu ne-a avertizat si pe mine si pe sot ca trebuie sa fim odihniti, primele zile cu copilul acasa sunt foarte grele si se pare ca abia atunci incepi sa descoperi ca oricat de mult te-ai fi pregatit tot mai ai nevoie de o multime de lucruri.
Acum cateva seri eram atat de obosita incat m-am dus la culcare rugandu-ma sa nu ma apuce nascutul, n-as fi fost in stare sa depun eforturile alea atunci.
E drept ca e dificil sa dormi cu ditamai burtoiul (eu am senzatia ca am inghitit un ou de dinozaur, asa mi s-a tuguiat burta in fata) dar trebuie sa aplicam orice truc: lapte cald, numarat oi, muzica de relaxare...
Intre timp fetita mea misca din ce in ce mai putin, abia daca o mai simt dimineata si seara...
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal