Fotografi si cameramani (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Pozar la nunta"
postat de lili, 13/05/2005, 12:20:49

fetele,
daca tot am intrat alaturi de sora mea in valtoare... a se citii pregatiri de nunta.. poate ne ajutati cu un nr. de telefon de la cineva care flmeaza profesional si face poze.. Ma bazez pe experienta voastra.. ca de cand m-am maritat eu ..in 2000.. s-au mai schimbat.. unele lucruri in domeniu...
Mersi.
Lili

raspuns postat de candy24, 13/05/2005, 14:33:29

cand ai nevoie exact sa vad daca te pot ajuta.Cunosc bine 2 persoane dar trebuie sa stiu data exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaO spune:

Buna fetelor!
Am si eu nevoie de ajutor.. Nunta mea e pe 23 Iulie si nu avem nici cameraman, nici fotograf, nici DJ.
Daca imi puteti trimite date de contact de la persoane pe care le cunoasteti in domeniu as fi foarte fericita...
Thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Ai mare dreptate, ralucah!Sunt foarte bune sfaturile de la tine, se vede ca te pricepi.
In cazul nostru,am fost chiar placuti surprinsi ca oferta primita de la o anumita echipa continea in primul rand o prezentare a studiilor de specialitate si experientei in domeniu, pe langa portofoliu. Desi am fost convinsa mai mult de rezultatul final, eu sunt tot de parere ca educatia este mai importanta decat nu stiu ce post in nu stiu ce televiziune.... Am aflat ca de obicei e vorba de ceva atat de slab si de prost platit, incat omul e nevoit sa mai filmeze si el o nunta in weekend sa nu moara de foame. Calitatea, evident execrabila, chit ca ti se arunca in ochi zecile de ani de "experienta de televiziune".
Eu am preferat sa merg pe persoane dedicate acestor tipuri de servicii, nu cineva care o face aleator, doar ca sa mai impuste si el un ban acolo, in weekend. Va recomand deci sa stati departe de cei care au alta meserie principala si isi permit foarte lejer sa va dezamageasca.
Cat despre valoarea echipamentelor, de cand cu accesul Internet la discretie, e atat de simplu sa verfici orice indoiala, in mai putin de doua minute. Ideea este intr-adevar sa va interesati si pe cont propriu, nu sa luati de bun ce va spune primul venit.

OanaO daca vrei datele celor care mi-au fost recomandati si mie la randul meu de persoane de pe acest forum si m-au impresionat la maxim, scrie-mi in privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Buna fetelor, va rog sa-mi recomandati si mie un cameraman profesionist din Bucuresti, eventual sa-mi trimiteti un mesaj privat cu numere de telefon. Va multumesc.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanly spune:

As dori si eu va rog frumos, daca se poate, sa-mi trimiteti un mesaj cu linkul acela (secret?)

Am citit toata discutia si sunt foarte curioasa. Va multumesc mult de tot.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Daca aveti prieteni cu aparate foto digitale sau cu film, rugati-i sa vina si ei cu aparatele la evenimnte. Chiar daca nu sunt aparate super profesioniste, de mii de dolari, sunt sanse mari ca sa surprinda momente care i-au scapat fotografului profesionist, care are totusi un singur aparat (poate doua, daca are inca un ajutor care fotografiaza si el). Mi-a placut foarte mult ideea de a da cate un aparat la fiecare masa, lasand pe fiecare sa faca poze, chiar daca acele poze nu ies de o calitate prea grozava.
Eu am fost in general pe la nuntile prietenilor cu cate un aparat foto si astfel s-au ales cu un CD cu poze gratis si nu le-a parut rau la nici unul.
Si, daca tot am scris aici, unde am vazut mai multe pareri referitoare la aparatele foto, vin si eu cu o completare: nu conteaza neaparat numarul de Mpixeli, de la 4 in sus sunt ok, daca este o camera profesionista, dar si mai mult conteaza obiectivul, cine are un aparat SLR cu film sau digital stie foarte bine acest lucru. Si cel mai mult conteaza omul care manevreaza aparatul.
Rezultatul conteaza cel mai mult, indiferent ca este vorba de film sau digital. Vedeti pozele facute anterior de fotograful pe care doriti sa il alegeti si, daca sunteti multumiti este ok. Ca regula generala, calitatea costa bani, atat aparatura, cat si prelucrarile ulterioare si fotograful, dar, din pacate, nu ne putem permite toti sa avem cele mai bune lucruri din toate domeniile.
Casa de piatra tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza spune:

Stie cineva cum se numeste piesa folosita in noul videoclip aparut (al treilea) pe linkul acela secret ?
Mie una imi place la nebunie!

Aaa fetelor, poate va intereseaza si ghidul de la http://nunti.lx.ro/video.htm

Pa-pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Bobitza

Stie cineva cum se numeste piesa folosita in noul videoclip aparut (al treilea) pe linkul acela secret ?

Bobitza este vorba de melodia "There for me" interpretata de Andrea Bocelli si Sarah Brightman. O am in format .mp3, daca o vrei.

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Please, mai am o luna pana la nunta, vreau si eu numere de telefon (evident, pe privat, ca altfel nu se poate) si recomandari+preturi pentru cameramani si fotografi.
2 camere video - pt. filmat
pt fotografii poate sa fie unul singur dar bun, sa aiba ap. profesionist (din ala care nu are blitz incorporat), ..
Scuze daca indraznesc prea mult, stiu ca nu ma cunoasteti, dar eu va simt deja prietene, ca va citesc de vreo 2 luni deja.
Pupici

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

quote:
Originally posted by dianette
pt fotografii poate sa fie unul singur dar bun, sa aiba ap. profesionist (din ala care nu are blitz incorporat), ..

Cel care are numai blitz incorporat nu e pro...

Mergi la inceput