Cat costa o nastere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

a propos de preturi, daca va propuneti epidurala, aveti grija, trusa (care nu contine si substanta ci doar acul si furtunelul si alte componente din mase plastice) costa 700.000 de lei. In unele spitale se plateste anestezistului direct, la altele vi se va spune sa veniti cu ea de acasa. Mie doctorul meu mi+a recomandat sa cumpar doar trusa. Daca vreti sa fiti si mai precaute, substanta va costa alti 400.000 de lei. In Bucuresti, se cumpara de la farmacia Fullbog, care e la etajul 1 in spitalul Municipal.

Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nastere privata se poate in Bucuresti la Victor Babes, costa undeva in jur de 1000$ (ceva mai mult pentru cezariana). O cunostiinta a nascut recent acolo, am auzit ca sint conditii super si esti tratat foarte bine.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Apropos de clinici particulare! Chiar ieri am fost si m-am interesat ptr ca ma batea si pe mine gandul sa merg la particulari... Si tipa de la receptie m-a informat de preturi si am ramas cam masca: e 300.000 consultatia si 500.000 ecografia (si fiind cat de cat aproape de termen m-ar fi chemat o data pe saptamana), apoi cezariana este 1.360 euro, plus cate 2.000.000 la asistentele pediatre. Mi s-a parut exagerat de mult! Asa ca pana la urma am sa rezolv cu 10.000.000 (sper sa nu fie mai mult), la maternitatea din oras!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005

Mergi la inceput