mamici de ianuarie - februarie (76)
Raspunsuri - Pagina 9
kita spune:
Irina sa-ti traiasca baiatul!, sa fiti sanatosi si ascultatori.
Viktoria, sa fiti multi ani fericiti de acum incolo impreuna! 12 ani de casnicie, e ceva. Sa inzeciti aceasta cifra!
Simona, mobilizeza-te sa te refaci repede! Sa fiti sanatoase!
Ana Maria sa ai mult laptic pentru cel mic! V-am vazut in poze, le-am putut deschide. Ce micuti sunteti, dar va faceti voi mari si o sa ne aratati ce puteti!
Kita|(Alina)
lu.more spune:
ATENTIUNE, ATENTIUNE, MARE ANUNT MARE!!!!
Azi, 10 ianuarie 2005, la ora 8.40 a venit pe lume, in urma unei nasteri normale, bebe Sebastian-Stefan, 3.460 gr, 51 cm, nota 10!!!
George ne-a anuntat veste cu vocea tremuranda, si ne-a povestit detaliile nasterii.
Aseara la ora 11, Oana a inceput sa primeasca perfuzii pentru accelerarea contractiilor. La 1 i s-a facut peridurala, deci n-a mai simtit durerile. George, care la inceput spunea ca el nu va veni la spital in ziua Z, a stat alaturi de Oana tot timpul, a ajutat-o sa impinga si sa respire, a fost de fata cand a iesit bebelusul.
Chiar acum m-a sunat si Oana. E inca cu bebe sunt inca in sala de nasteri, pentru toaleta de dimineata. L-am auzit pe Sebastian gangurind la telefon. E frumos foc, are par, capul rotund, nasul carn (ca Oana) si o gurita mica (ca George). Asta e descrierea Oanei.
Ma intind la vorba, scuzati-ma, sunt tare emotionata! Abia asteptam sa ne vedem si noi finutul!!! Peste 3 ore avem voie sa mergem si noi, o sa-i facem poze si cu permisiunea Oanei, o sa pun cateva in album.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
ana maria spune:
Felicitari Oana!!! Sa va traiasca baietelul si sa fericiti toti trei!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
corneliaa spune:
Irina Felicitari si multa sanatate la amndoi!!!!
Viktoria, multi inainte frumosi si plini de impliniri!!!!
Ana Maria sa-ti traiasca dulcea gagalice!!!!
Tigabita iti tinem pumnii!
Oana asteptam vesti!
Astept vestea cea mare si de la Coca azi!
Mona sper sa nu preiei stafeta de la Oana, ca si-asa se pare c-o sa-i iau eu locul la asteptari interminabile.sa speram ca scapi repede.
Tuturor
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
corneliaa spune:
Uraaaaaaa, in sfarsit Oana!!!!! Sa-ti traiasca mandretea de baiat sa fie sanatos si sa faca ravagii printre fetele noastre!!!!
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
kita spune:
URA! URA! URA!
SA NE TRAIASCA CRAIUL SEBASTIAN!, SA FIE SANATOS SI CUMINTE!
FELICITARI OANA!
Kita si Samburasul de 35 de saptamani
galaxy spune:
Tomasa, sa-ti traiasca baietelul! Oana, ne-ai facut supriza placuta! Sa-ti traiasca si tie Seb! Ne bucuram tare mult pentru voi!
Tigabita, Coca, va tinem pumnii. 

Si inca o saptamana care incepe cu vesti bune. ![]()
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
amo2004 spune:
In sfarsit, Oana, ma bucur tare mult pentru tine!!! Sebastien sa fii cumintel, sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Oana, te asteptam cu povestea nasterii, ca prea fu plina de peripetii; ai putea scrie un roman cu tot ce ai patimit in sarcina asta.
Lu.more, multumim mult pentru vesti si transmite-i, te rog, Oanei toate cele bune.
Coca mama, nastere usoara iti doresc. Sa dea Domul sa-ti tii repede puiul in brate. Cornelia, te asteptam cu vesti.
Acum burtici vine randul meu
, asa ca va rog sa respectati listuta! Ca altfel ...
Mona, 40 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
tigabita spune:
Bine v-am regasit, fetelor.
Nu am nascut, a fost alarma falsa. Bebe nu s-a simtit prea bine, obosise de la 8 dimineata pana la 17, asa ca inimioara nu ii batea prea bine. Dar si-a revenit, ne-au drogat cu niste injectii si acum suntem ok. Ne-am trezit, suntem agitati in continuu, iar eu am stabilit ca voi mai merge la spital numai cand se rupe apa.
Shobo, saru'mana ca ai incercat sa afli tarifele, dar m-am documentat in spital si am aflat mai multe variante: Simona o sa va povesteasca probabil, CERT ESTE CA TUTUNARU NU VREA.
Deci varianta optima este un cadou consistent. Intrebarea este CE? Pentru ca practic toata lumea ajunge la solutia asta.
Leta este bine, tot cu moralul un pic la pamant, pt ca nu prea are lapte, o doare rau cusatura pt ca a rupt-o bubulina care a iesit cu cotul inainte si epiziotomia nu a fost suficienta. Dar se pare ca astazi ii da drumul acasa, nu era sigura. Sa vedeti ce fetita frumoasa are.....
Leta a dat mult mai putini bani decat Simona, problema ramanand tot doctorul.
Moasele, eu am prins trei, sunt super dragute, asistentele si infirmierele la fel. Era o fata acum in travaliu, si isi facea probleme cum ii da banii anestezistului, dar moasa i-a spus sa stea linistita ca nu pleaca nimeni nicaieri, si ca mai este timp. Deci te ajuta pana si la impartitul banilor.
Eu aseara i-am dat 500.000 rezidentului care s-a ocupat de mine si care s-a discutat cu Tutunaru, dar vreau sa-ti spun ca in ceea ce priveste controlul, Tutunaru e nemaipomenit: baga mana si nu simti nimic, pe cand rezidentul si doctorul de garda m-au rupt. Asa ca un alt motiv pt care ma laud de alegerea facuta.
Cam atat momentan.
Gabi dezamagita si bebe Andrei neastamparat.
Viktoria spune:
Bravo Oana, bravo George. Bine ai venit printre noi Sebastian si de acuma in colo sper sa-ti asculti parintii si sa fii mincacios si sa cresti mare.
Lu.More felicitari pentru finutul vostru mult asteptat. ma bucur ca george a ramas cu Oana, i-am spus eu ei. Asa a fost si sotul meu, la inceput a zis ca nu ramine si cind am avut contractiile a ramas cu mine pina la sfirsit. Multi pupici la Oana si sa-i spui ca sintem fericite alaturi de ea.
in cinstea ei un suc de portocale ca a trecut prin multe saracuta.
Ana-maria ai un baietel tare frumusel, si sa stii ca nici nu mi sa parut asa micut. sa va aduca si el multa lumina si bucurie in viata.
Kita multumesc de felicitari. Gabi.Mona mai aveti un pic rabdare. oricum nu mai este sigur mult si va tineti si voi bebei in brate.
Oare Coca saraca o fi scapat? Cornelia te rog sa ne anunti cind stii ceva despre ea.
Alinuta mai dormi inca sau nu te simti bine?