mamici de ianuarie - februarie (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Amaya spune:
Oana, Tigabitza, tinem pumnii...de fapt, Oana, eu sper ca ai si nascut deja, asteptam vestea 
Ixxi, imi spui si mie de unde ti-ai luat sutienul si cat te-a costat?
Oana si comoara 34+ sapt
Lali spune:
Coraly, abia acum am citit intrebarea ta. Da, si Dragos avea pete portocalii-rosiatice pe pampers si doctorita si asistenta mi-au spus ca e normal, se elimina uratii. Nu ma intreba ce sunt astia, dar daca e normal nu ai de ce sa te ingrijorezi. Nu tin decat cateva zile.
Fetelor, cu mancarea bebelui e intr-adevar o poveste lunga: Dragos mananca zic eu destul de bine, intre 80-120 ml la o masa, cam la 3 sau 4 ore si mai suge si de la san cate putin. Dar mesele noastre dureaza cam o ora, o ora si jumatate si cu sanul si trebuie foarte multa rabdare. Facem pauze, eructam mai adormim, ne mai trezim, mai maraim etc... dar important e ca mancam si crestem usor in greutate. Ieri am facut o boacana, la sugestia bunicii, de altfel bine intentionate i-am pus in ceai putin zahar (l-am fiert, bineinteles) si am avut colici intr-o veselie, de am facut noapte alba. Am renuntat la zahar si suntem bine din nou... Despre tetine noua ne place tare sticluta "Primigiorni" de la Chicco, speciala pentru nou-nascuti, cu forma sanului si o tetina mare, mare si moale pe care o molfaim cu mult sarg. Tocmai caut sa mai cumpar una, ca e preferata noastra si o sterilizam de 6 ori pe zi, asa ca ne trebuie una de schimb.
Va pupicesc si revin,
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
lu.more spune:
Buna, fetelor,
Vin de la spital. Nimic in plus fata de azi dimineata: Oana e bine... intre doua contractii, dar in timpul contractiilor s-ar urca pe pereti de durere. De aseara pana azi a mai castigat un centimetru de dilatatie. Cand o sa mai castige inca unul, or sa-i faca peridurala, dar nu inainte. Maine dimineata vor incepe sa-i puna perfuzii in speranta declansarii nasterii (asta daca nu se intampla nimic in noaptea asta). Deci nimic nou. Contractiile sunt destul de apropiate una de cealalta, dar neregulate: din 10 in 10 minute, apoi din 8 in 8, sau din 5 in 5, din 7 in 7 etc...
Asteptam maine.
O seara buna si sanatate voua si puilor vostri!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Amaya spune:
Lulu, multumim mult pentru vesti...nu este tocmai ce vroiam sa auzim, dar, ce sa facem, tinem pumnii in continuare...Oana 
Oana si comoara 34+ sapt
ixxi spune:
Amaya sutienul este jolidon si l/am luat din piata moghioros. a costat 180.000 lei. Acelasi model il gasesti si in carrefour la raionul cu biberoane si cadite de baie si costa aproape 300000. in alte magazine nu am cautat, dar banuiesc ca pretul variaza intre astea doua valori. Eu o sa/mi mai iau cel putin unul, caci imi place la nebunie. Poate ao mai exista si alte firme care fac... ramane de cautat.
ixxi si
piersicuta 35+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
Lali spune:
Lu More multumim de vesti...
Oana, sper din tot sufletul sa nasti cat de repede si de usor...
Tinem pumnii, si eu si Dragos tine pumnisorii lui mici pentru Seb sa vina cat de repede pe lume sa avem tovarasi de joaca!
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
Amaya spune:
Ixxi,
multumesc mult de raspuns, dar acum o sa-ti cer mai multe detalii fiindca stau in Drumul Taberei, deci imi este tare usor sa ajung...l-ai luat dintr-un magazin sau de la stand-ul acela din piata cu multa lenjerie?
Fetelor, abia astept...maine merg iar la eco si parca am macarimi si nu mai am rabdare pana il vad iar pe bebe Andrei...sunt intr-o stare de agitatie nemaipomenita, parca il vad pentru prima data...
Oana si comoara 34+ sapt
kita spune:
Shobo sunt eu chioara de somn sau Tigabita trebuia sa nasca la Municipal? Acum ce face, s-a hotarat la Elias? Stiu ca ea, desi avea probleme ii era rusine sa renunte la dr. ei, cel putin asa era cand am vorbit ultima data cu Simona!
Oana te asteptam cu noutati!
In legatura cu sutienele de alaptat va recomand sa NU cumparati de la firma NBB. Eu am dat 150000 lei pe el, si l-am spalat, caci am zis sa am toate lucrurile pentru spital proaspat spalate, si nu ma mai ajunge la circumferinta corpului, iar la cupa inainte imi era putin larguta si acum este fixa.
NU au trecut nici 24 de ore intre perioada cand l-am cumparat, probat si spalat si apoi uscat, calcat si iarasi probat, ca sa pot spune ca m-am marit asa de brusc!
Kita si samburasul vioi de 35 de saptamani
Amaya spune:
Kita, si eu am luat unul de la NBB, norocul meu a fost ca l-am luat mare, adica masura 100, dar am avut ghinionul sa observ abia acasa ca avea o cusatura chiar pe mijlocul cupei si asta este f. deranjant, nu am putut sa stau cu el nici 10 minute...
Bine ca am citit de Ixxi, ca e multumita cu cel de la Jolidon, la un pret acceptabil, fiindca eram cat pe ce sa-l iau pe cel de pe bebelusultau care e 600.000 si pe urma imi dadeam pumni...
Oana si comoara 34+ sapt
kita spune:
Eu cred ca o sa ma reprofilez pe bustiere!, cel putin pana o sa nasc.
La noi in casa este foarte cald, plus ca nu mai suport nimic peste buric, nici macar un tricou.
Asa ca mi-am cumparat doua bustiere din bumbac in care, pana in prezent ma simt bine!
Amaya,Tu ai cumparat deja hainute pentru bebe? Si daca le-ai cumparat le-ai spalat (si cu ce detergent) sau numai le-ai calcat cu fierul incins?, ca eu am auzit de curad de ultima varianta.
Kita (Alina) si samburasul vioi de 35 de saptamani