mamici de ianuarie - februarie (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

LA MULTI AMI TUTUROR!

Domne cate s-au m,ai intamplat de cand nu am mai intrat sa vad ce faceti!

tuturor mamaicilor si bb-ilor dragalasi! Sa aveti oparte numai de bucurii si sanatate, liniste si implinire!

Noi zugravim in continuare pentru ca dragii nostri mesteri iar ne-au dus cu vorba!
Traiesc cu speranta ca Tudor va mai dori sa stea la mami in burtica pana se termina toata nebunia!
Am facut analiza streptococului de tip B si marti merg iar la analize!

Pupici tuturor si abia astept sa vad ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Aoleo, Alina MAria, dar sa stii ca te invidiez!
Pai cum adica numai de trei ori? Ca eu m-am culcat azinopapte la ora 3, nu inainte de a vizita toaleta, si apoi m-am mai dus la 4:15, 5:30; 7:10, 8:30, dupa care am avut o pauza mai lunga pana la 10:35, cand m-am trezit definitiv.
Or fi de vina si fructele pe care le mananc, insa si pe astea nu le mai consum cam dupa 6 seara, inainte de cina...

Insa ssa stii ca mie una imi si este foarte sete in timpul noptii asa ca mai si beau apa. Si mie inca nu imi sunt umflate nici mainile (ma incap toate inelele), nici picioarele,nici macar seara la culcare sau dimineata la trezire.

Kita (Alina) si samburasul vioi de 35 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari fetelor pentru bebelusi ! Vad ca a inceput deja sa ninga cu bebelusi la noi. Va doresc niste copilasi sanatosi si mincaciosi, deoarece vad ca unii noi nascuti sint mai nelinistiti. Crinuta nu iti mai fa atitea ginduri, eu as intreba pediatra cum sa procedez. Sa stii ca si nelinistea ta io transmiti la Rayan si asta nu e bine. Cunosc sentimentul de mama si ca iti doresti tot ce e mai bun si bine pentru copilas, insa nu te stresa . Coraly e normal sa ai acele pete portocalii deci nu iti mai face ginduri.
Ixxi legat de haine eu le-am spalat la temperatura indicata, caci daca le speli la temperatura mai mare se strica. Oricum la noi nu sint decit de la 60 de grade in sus, sau cel putin eu asa am cumparat. Galaxy ma bucur ca esti bine, eu merg pe 21 Ianuarie la medic. Ultima data si mai vrea sa imi faca inca odata analizele datorita Rh negativ. Ieri am avut o vreme superba, un soare si am fost toata ziua afara la plimbare. Am facut si sarmale deoarece am fost la nasa lui Doris. Ixxi succes la examen, stiu ca iti este foarte greu. Ce facultate faci?
Alina in curind iti vei tine si tu fetita in brate.Oana tu esti deja mama eroina de pe forum prin cite ai trecut, asa ca miine il vei tine precis pe Seb in brate. Lu.more sa ii spui ca noi toate ne rugam pentru ea sa nasca usor si o asteptam din nou acasa, insa de data asta numai cu Seb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

http://www.babababies.com/view/view.cfm?SITEID=11604
Aiceea sint citeva poze cu Doris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Viktoria, maama, ce fetita dulce ai. Chiar ca trece timpul...

io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna Viktoria , multumim pt. poze , e intradevar o fetita asa cum eu mi-am imaginat , frumusica si plina de incredere se vede pe fata ei . Asta datorita mamei ei , cred eu .
Kita eu de obicei ma trezesc doar o data pe noapte si nu de 3 ori , pt. e f. obositor . Imi pare rau sa aud ca tu de pe acum ai asa mari probleme cu somnul . Ce te faci in saptamanile mai iuaintate ca eu simt o schimbare ca de la pamant la cer intre sapt. 35 si 38 , efectiv totul e mult mai greu , n-as fi crezut , nu mai pot sta in aceasi pozitie prea mult, nu mai pot merge decat cativa pasi , ma dor toate incheieturile si sunt umflata de simt ca explodez .Toate ca toate dar ma doare in general tot corpul parca as fi batuta cu parul .
Bestiuta si eu sper pt. tine sa termini cu traba ca astefel vei fii mai linistita , si mai odihnita , succes !

Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, Rayan sigur nu mananca atat, eventual acum vreo 2 zile da, dar ieri sigur nu. Abia azi dimineata a mancat 100 ml in 2 reprize. In rest ii dau la cerere.
Oricum citeam in cartea " Mama si copilul" ca aceste ratii de mancare sunt teoretice, ca nu pot fi aplicate fiecarui copil, ca fiecare copil isi va stabili singur ratia, distanta dintre mese, etc.

Ideea e ca el e mancacios, adica cere si inca urgent, insa cand adoarme nu mai am ce face.
Ieri i-am curatat prima data nasucul cu aspiratorul nazal, si stiti de ce?Nu mai stiam ce sa fac pt a-l trezi. Ei bine, a marait el ceva, s-a miscat, agitat, si apoi iar a adormit.
Ce sa mai zic, nu prea ne putem supara pe el cand ii vedem mutrita aia dulce si nevinovata si mai ales cand ne zambeste. Zambeste foarte des ingerasul.

Apropos, i se usuca pielea si se duce. Am observat intai la incheieturile mainilor si picioarelor. Cu ce sa dau, cu Sanosan? Dar daca isi baga mainile in gurita asa cum face el cand ii e foame?
Eu aseara i-am facut baie, si inainte da baie l-am dat cu ulei ( cica asa ar fi bine) si apoi l-am uns cu Sanosan. Buna crema e Sanosan asta ca s-a dus iritatia aia in proportie de 90%.

Hainutele i le spal doar cu detergent de copii, deci nu spal cu Ariel.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta e normal sa i se mai descoameze pielea. La mine a trecut cu ulei Sanosan. Baietelului meu i se descuama si pe frunte. N-are legatura cu detergentul, noua ni s-a intamplat pe la 2 satamani cand inca eram in maternitate si colo statea doar in scutece sterilizate. Ira iritatiile sunt comune noilor nsacuti, sunt eritem alergic si trec cu pudra Baneocin. Ma refer la acele irirtatii stil cosulete sau pete rosii.

Inca o data felicitari fetelor care au nascut de curand!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, nu pui poze cu puiutul?

Viktoria, ce mama fericita trebuie sa fii cu asa o fetita si cu al doilea ingeras pe drum.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ce mai faceti fetelor?

Felicitari la toate proaspetele mamici, sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!!!

Eu am vorbit acum 5 minute cu Leta si era bine, avea fetita si sotul langa ea si mi s-a parut super bine. Maine o sa ii fac o vizita, sa aflu si eu detalii administrative.

Dana, tu faci cezariana? Eu maine la 10 sunt la doctor, dar inca sper ca o sa pot naste normal. O sa vad maine ce dimensiuni mai are fetita mea cea mare.

Andrutza si bebelusa
39+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput