mamici de ianuarie - februarie (76)
Raspunsuri - Pagina 4
corneliaa spune:
Oana, mama, succes !!!!! sa speram ca asta e ultima plimbare intre casa si spital. Asteptam vestile bune ...cred cele mai asteptate vesti de pe site...ahahaha, am prietene de pe la alte subiecte care iti urmaresc odiseea, si ma tot intreaba de tine!!!!
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by corneliaa
Oana, mama, succes !!!!! sa speram ca asta e ultima plimbare intre casa si spital. Asteptam vestile bune ...cred cele mai asteptate vesti de pe site...ahahaha, am prietene de pe la alte subiecte care iti urmaresc odiseea, si ma tot intreaba de tine!!!!
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Oana D
Foto
lu.more spune:
Mesaj primit de la George (mi-a scris azi-noapte):
Buna sunt George. Oana e la spital. Am dus-o pe la ora 10:30. Avea
contractii cam la 7 minute una dupa alta. Are si acum . Au zis ca ii face peridurala imediat ce se deschide colul mai mult. Daca nici maine nu naste, o provoaca pentru luni. Au tinut-o pana la 2:30 pe monitoring si abia dupa aia au bagat-o in camera ei.
Eu am vorbit acum cu ea la telefon, nimic nou fata de azi-noapte. Are dureri mari, dar nu ii fac nimic atata vreme cat colul nu se dilata suficient. E tare obosita, n-a reusit sa doarme deloc...
Trec mai tarziu pe la spital.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
crinuta spune:
Erica, nu mai pot. De ieri o tine numai cu mancatu putin ( 35-50 ml) si des, si eu nu mai am timp de nimic. In loc sa dorm toata ziua alerg si im implor sa nu adoarma dupa 10 ml. Nu mai rezist, m-am si enervat azi dimineata ca m-a trezit degeaba. Trage de 2 ori din biberon si adoarme, si orice as face e egal cu zero.
Abia incepuse sa depuna, sa se ingrase, sa manance mai bine si acum vad ca iar adoarme cu biberonul. Portiile pe care le mananca sunt infime pt varsta lui.
Normal ca se trezeste dupa ceva timp si cere si daca nu vin imediat urla de nu poti crede, de parca nu l-am hranit de 3 zile.
Crinuta si micutul Rayan
ana maria spune:
Crinuta te inteleg cu stressul legat de mancarea lui bebe. Incearca sa iti pastrezi calmul ca ei au perioade in care sunt mai somnolenti si adorm la masa. Despre al meu care e mititel ( 2300) ce sa mai spun. La noi performanta maxima a fost de 65 ml dar are si mese de 35. Eu am insa practica de spital (3 saptamani) si ii dau de mancare si daca adoarme. Ii invart tetina in gurita sau ii apas usor cu tetina pe limbuta. Chestia cu ciupitu sau gadilatu nu da roade nici la mine. Se scoala pe moment si plange apoi adoarme bustean.
De asta eu nici la san nu il pun decat ca moft, ca e tare viteaz la inceput, prinde sanu trage tare dupa care doarme.
Si cu tetinele m-am luptat si am gasit dupa 5 incercari una care ii place (e una dela chicco cu un biberon mai lataret, iar tetina e lata la baza iar motul e unul lung si moale din cauciuc). Cu cele din silicon nu se intelege ca nu sunt bune pentru nou nascuti si cu atat mai putin pt prematuri (sunt tari si obosesc mai repede).
eu mai am o problema, dar nu stiu daca nu este specifica prematurilor: se screme cand se apropie masa de sfarsit si reusesc cu mare greutate sa-i mai dau sa pape. Nu e constipat, ca manaca numai laptele meu si are 3 scaune pe zi, absolut normale.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
El acum 2 zile manca 80-90 si parea ca in sfarsit incepe sa se ingrase, ca in primele 12 zile nu a luat nimic in greutate.
La noi nu functioneaza nimic cand adoarme. Degeaba tine tetina in gura ca nu trage, si intra ceva lapte pe care nu il inghite si se poate ineca.
In legatura cu tetinele, si eu ca tine, am incercat nu stiu cate, am trecut prin multe faze, si tot cea de la Chicco ii place. Ma bate gandul sa ii iau un biberon si de la Avent, ca am senzatia ca forma asta lata le place mult.Sunt tare scumpe biberoanele astea destepte, insa merita.
Sa ma fi vazut azi noapte nervoasa , franta, nu stiam ce sa mai fac sa se trezeasca. I-am udat fruntea si mainile, se trezea putin, se stramba si adormea la loc. Stiam ce urmeaza : ma lasa sa dorm o ora o ora jumataate si in incepe concertul din nou. Exact asa a fost, si eu azi mi-am propus sa manance 100 ml la o masa.Chiar daca nu la toate, minimum la o masa sa fir 80 ml. Deocamdata sunt departe.
Crinuta si micutul Rayan
crinuta spune:
Vad ca Oana trece prin ce am trecut eu la declansari. Aveam contractii si la un minut insa nu ma dilatam.
George, merci pt informatii si te rugam sa ne mai tii la curent.
Crinuta si micutul Rayan
V. Erica spune:
Crinuta, ai rabdare ca se va rezolva si cu somnolentza asta. E bun sfatul cu introdusul tetinei in gurita si sacaita limbuta cand doarme, chiar daca nu se trezeste imediat, incepe sa suga in somn si, de cele mai multe ori se trezeste mancand
...
Succes !!!
Oana, iti tinem pumnii sa nasti usor !!!
Dana
si Eric
ana maria spune:
Nu stiu ce greutate are Rayan acum. Pentru un copil de 3000 g. sunt necesari 520 ml de lapte pe zi, care pot fi impartiti in 7-8 mese. Dar tot din spital stiu ca e bine sa ii dai copilului la cerere. Si important e cat manaca intr-o zi nu la o masa. Al meu copil, pentru greutatea lui trebuie sa manance 390 ml si mananca desi are mese mai bune si mese mai proaste.
Nu cred ca e bine sa iti propui sa manance o cantitate fixa. Te vei stresa tu foarte rau.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Alina Maria spune:
Buna dimineata , iata pt. prima data m-am trezit si eu mai devreme , nu ca am vrut dar a trebuit sa merg la toaleta iar apoi am avut niste dureri de nu m-am mai putut culca . In noaptea asta am fost de 3 ori la wc. nu mi s-a mai intamplat pana acum .
Vad ca Oana nu o mai aba mult de asteptat , Dumnezeu sa o ajute !
Sper sa auzim in curand vesti de la ea .
Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/