Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Normal ca poate sa-l recunoasca tatal si sa-i dea numele. Singura "problema" e ca va trebui sa mergeti impreuna la starea civila cand ii scoateti certificatul de nastere (daca sunteti casatoriti poate merge doar tatal) si nu-i tocmai placuta alergatura. Insa eu am rezolvat toate hartiile (hotararea de divort - ca si eu o aveam dar fara stampila - spitalul si starea civila) cam in 3 ore.

Si sa nu uit...la multi ani sarbatoritelor din ultimele zile

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai deci nu pot si nu pot sa tin pasul cu voi!
Asa... eu propuneam sa ne intalnim si sa ne vedem la fata. Vad ca v-a placut ideea. Ce parere aveti fixam o data? DIn cate am observat eu si la aspirante si chiar si aici a zis cineva in timpul saptamanii e mai de preferat sa ne vedem. Asa ca eu as zice ceva de ziua de vineri, 14.01.2005 pe la un 17:30. Nu stiu sa propun un loc de intalnire. Sugerati voi si poate ne hotaram impreuna.

Andreea 21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Hello burtici,
Ce mai faceti? Vad ca incepeti regizarea unei noi telenovele........pai dupa subiectele astea asa de picante cu casatorii,divorturi,popi,maternitati etc ati avea material suficient.
Sa urez si eu "La multi ani" din suflet pentru sarbatoritele nostre.......multi ani fericiti inainte.
Iar pentru fetele care nu simt ca-i momentul sa se casatoreasca un sfat: lasati-o pe altadata......niciodata nu e prea tarziu.
Noi cu ce sa ne laudam: burtica creste incet dar zic eu ca se face mare ca de trebuie, Kilogramele se pun si ele dar nu-mi pasa.......adevarul este ca daca in primul trimestru eram nervoasa si ma enerva orice si ma agitam si puneam suflet acum am devenit asa de o usoara un pic mai grasa nesimtire. Asta nu atat pentru mine cat pentru bebe.....zic si eu de colo. In rest azi am cam frecat-o pe la munca..........ba chiar am frecat-o original de tot.
Ruxel ,Sperantza cate sapatamani avem, cate luni? ca voi erati cu calculele.
Va pup Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Am taiat oacasa fetelor, azi chiar am cam frecat o pe la serviciu, drept dovada , ca am fost foarte activa aici, pe D.C.
14, vinerea asta?????... pai n are timp burtika sa mi creasca , io ce o sa va-arat? la intilnire?????in fine, daca ramine 14, sint de acord, cit priveste locul, habar n am , vin si io acolo unde hotaritzi voi...
Pupici multi, ne mai auzim si maine
Crissi

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, draga de tine, esti asa simpatica tu si calculele tale:))
Cred ca ai intrat in saptamana 18, pentru ca tin eu minte ca parca esti cu 2 saptamani dupa mine.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eu pe 14 nu pot - am programare la doctor ! Si in orice alta zi n-as scapa de acasa fara tati si pustiul .
Ca loc de intalnire cred ca ar fi grozav Plazza .

Si de la mine un "La multi ani!" pentru sarbatorite !

simonaeus - super burtica ai !

Aseara am inceput sa citesc 'Cel mai simpatic ghid de sarcina " .M-am asezat la Diverta pe un raft de carti si n-a putut tati sa ma ridice de acolo decat dupa vreo ora . E intr-adevar dragut si te prinde .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

La multi ani pt. toate burticile care ieri, alaltaieri si azi, maine implinesc o suma de ani!
Pai vad ca nu va laudati cu zilele de nastere decat greu, dupa ce trec. Oare de ce?

Cel mai simpatic ghid de sarcina e super, il citesc acum a 2-a oara.

Daca voi credeti ca voi frecati menta la serviciu, va inselati, eu o frec cel mai total. Azi am vorbit de 2 ori la telefon, am citit un e-mail si am refuzat o delegatie la Bucuresti. Obositor, nu?

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

La multi ani burticutelor sabatorite!
Si eu tot nascuta in ianuarie pe 30, varsatoare.
Nici eu nu pot vineri, am programare la eco morfo, sper sa nu se amane iar ca inebunesc.

Mari22+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

LA MULTI ANI!
Uite ca se termina si vacanta mea, e cumplit in prima zi la serviciu!
M-am umflat cu vreo 5-6 kg, capsuna misca des.
Multi ani fericiti le dorim si noi mamicilor capricorn, sa va bucurati de viata si de bbei.
Eu ma chinui de vreo saptamina cu niste crize de sinuzita, altceva in afara de inhalatii cu sare+menta mai stiti?Ca nu mai suport durerile de cap.Multumesc de raspunsuri.
Nici nu pot sa stau pe scaun de somn , mai am putin si plec acasa...unde ma ia Oti de odihnita, obisnuita sa ma joc cu ea mult(fiind acasa, bagam amindoua ca porcu', pina la 9juma, 10)!
multe pupice, mi-a fost dor de voi!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

A, era sa uit cu totul: mi-am scos analizele, stiti voi, ca aveam tensiune mare, m-a pus sa fac una alta si nu am nici proteine in urina, nici diabet gestational, nimic din chestiile alea ingrozitoare de care mai povestim noi din cand in cand.
Mai mult decat atat, desi din nou a trebuit sa fac educatie juridica cu pensionarii de la coada (la dr. de familie) si mi s-a bagat o baba in fata ca ea nu mai sta dupa mine la coada si eu i-am urat ca fiica sau nepoata ei sa pateasca ca si mine, mi-a luat tensiunea si era si mai buna, adica 13 cu 8. Asta desi in stare normala (negravida) aveam 10 cu 5.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput