Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pt. varsatoare fecem urarile la timpul potrivit .

Am sunat la Diagnosis, nu prea cred sa apara vreun loc liber, dar mi-au zis sa revin dupa ora 6. Sa vedem. Sa incerc si la CMU, dar daca Iosup e maine la Diagnosis, nu cred sa iba si acolo program.

Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici deci ce sa zic cred ca asta o sa fie capitolul cu cele mai multe mamici divortate ca sa ingros randurile si eu sunt divortata si acuma sincer nu imi arde a maritis nici daca ma bate vreounul.
Eu am fost casatorita in romania un an jumate si ne stiam de vreo 6 inainte dar uite ca nu s-a putut.Citind ma gandesc cum ar reactiona tati daca ex-ul ar fi trecut ca tata.Doamne cred ca deja delirez..
DEci eu am sa ingros numarul mamicilor necasatorite care fac un bebe si el o sa aiba numele lui tati si mami o sa aiiba numele ei ca uite asa vreau eu.Repede pas de maritis nu fac.

marilena

Mergi la inceput

Cum sunt zapacita nu am vazut ca fetele si-au serbat ziua asa ca zic si eu la multi ani la toata lumea care si-a serbat ziua si tot ce isi doresc si bebei frumosi si sanatosi si mancasiosi.

A sa va spun ce am facut duminica mi-am masurat circumferinta burticii si cand am vazut cat am am crezut ca e gluma eu am plecat de la 70 si acuma am 91.Voi cum stati.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Ader total la ce spune Gusta......pe viata asta mi ajunge si mie o casatorie..
Nu stiu, dar parca trece timpu greu, pina ajung vinerea viitoare la Iosup..., abia astept sa aud ce zice... nici nu mai pot sa dorm ca lumea, da' nu stiu din ce cauza, ma scol pe la 4 a.m. in fiecare noapte, si stau cu ochii -n tavan... pina plec la munca..
Poate daca aud, ca totul e OK, si sa ne lamurim si ce sex purtam.. , nu mai ramine decit sa ma gindesc la nastere... cezariana sau ma stradui sa ma screm cu orele...pina iese

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am fost la banca, ce frumos e afaraaaaaaa si cald.
fetelor si pe mine m-a mirat chestia aia cu pomana, eram de fata cand i-a spus preotul asta mi-a dat de gandit.
Altfel.pentr mine nu are asa de mare importanta hartia aia, eu am fost casatorita si daca nu merge mai alergi pentru atatea formalitati.

Dar daca nu suntem casatoriti bb nu poate sa ia numai numele tatalui de familie? De vreme ce il recunoaste.......doar daca vrei sa ii lasi doua nume de familie prin asociere.
Mie imi pasa prea putin de gura lumii si are dreptate Mikky, la tara e lumea asa dar aici who cares?
Si pe mine ma baraiau prietenii cu virgula casatoria va dati seama acum ce campanie o sa inceapa? Parinti, prieteni...

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

La multi ani! capritelor sa fiti sanatoase si sa duceti usor sarcina pana la capat, nastere usoara si bebei cuminti

ce zodii mai avem? eu balanta

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Am pus si eu o poza , cei drept mai veche (cam de la 19 sapt.)
Promit sa pun una noua cat de curand.

Sper sa mearga link-ul: http://img.photobucket.com/albums/v238/eus/Pic00197.jpg

Simona si bebelina

Mergi la inceput

Cu numele de familie al lui bebe eu stiu asa cine stie altceva ma poate corecta.Daca tati il recunoaste ii da numele lui si gata pe mama poate sa o cheme cum vrea bebele daca este recunoscut de tata poarta numele lui de famile.Asta e daca eu sunt cu capul si nu gandesc la maritis ca sincer nici nu mi-ar mai trebui inca una.Bebe sa fie sanatos ca nu cred ca eu maritindu-ma ii merge lui mai bine.Eu asa cred.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Marilena asa cresd si eu.
Ah, acum am citi din urma mai mult, harnicutelor!
LA multi ani sarbatoritelor, pupam, sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti bbei frumosi si sanatosi!
Simonaaaaaaa burtica frumoasa, a mea e mai tuguiata:)) Am intrat in saptamana 20.
Ah cum v-am stranit cu povestea aia traznita...dara devarata din pacate. Eu sunt divortata, am si hotararea dar evident cand ti-o trimit acasa nua re stampila. Asa ca trebuie sa ma duc asa platesc 17000 lei la balamuc la trezoreria sector 6 aia de pe BUzesti si sa cumpar un timcru de 1500 de lei. Ca numai la noi poate fi un sistem atat de cretin. CAnd depui cererea de divort platesti oricum o taxa plus timbre, de ce d-zeu nu iti cer totul de la inceput si sa iti trimita hartia recomandat gata facuta? Bleah, sistem de doi lei, mi-e scarba.
In sfarsit bine ca suntem noi sanatoase si fericite si bebeii niste scumpi.

Abia astept sa se intoarca Gabita cu vesti de le ecografie!

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, tatal poate sa il recunoasca, dar "copilul nascut in timpul casatoriei are ca tata pe sotul mamei" si chiar "copilul nascut dupa desfacerea casatoriei are ca tata pe fostul sot al mamei, daca a fost conceput in timpul casatoriei si nasterea sa a avut loc inainte ca mama sa fi intrat intr-o noua casatorie". Bine, daca nasterea are loc dupa desfacerea casatoriei poate fi recunoscut de tatal natural.

Dar, cum ziceati si voi, sanatosi sa fie!

Pupici bbilor, mamicilor si taticilor, indiferent de starea civila
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput