Mamici de ianuarie - februarie (75)
Raspunsuri - Pagina 9
cici_2004 spune:
Amary,doctorul ti-a spus ca o sa faci cezariana pentru ca nu s-a intors bebe nu? ce fel de prezentatie ai pelviana (cu funduletul in jos) sau transversala (de-a curmezisul)? tu ce stii e periculos sa nasti natural daca bebe nu e intors nu? Saptamana viitoare ma duc si eu la control sa speram ca o sa se intoarca pana atunci, daca nu ce o vrea Dumnezeu numai sa fie sanatos.
te pup Amary si toate cele bune.
cici si bebitza de 36+ sapt.
amary19 spune:
Cici, am prezentatie pelviana!
Da mi-a zis ca e periculos si pentru ca bb este mare, chiar daca eu am conformatie buna a bazinului. Ca in afara ca e posibil sa traumatizezi copilul, te rupi si tu rau pe dinauntru!
Poate pina saptamina viitoare se va intoarce! Oricum sa stii ca nu este vreo cauza care sa determine asa ceva. Ci pur si simplu el nu a vrut! Asa ca nu ai de ce sa intri in panica!
Uite si Lali cind a nascut, a gasit ca asta e un motiv in plus pentru cezariana! Si a nascut un bb sanatos si frumos (blond de frumos ce este :)).
si eu
si bine ai venit printre noi!
Mara, deci si tu esti in aceeasi situatie!
Alina, cum stai azi? Hai ca miine implinesti si tu 38s.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Oana, medicii aia ce au? Ei chiar nu observa ca tu te chinui? Hai fi tare sa le demonstrezi ca romanii au nervii de otel(glumesc)!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Viktoria spune:
Bine v-am regasit fetelor!
LA MULTI ANI tuturor care poarta numele de Ioana, Ion, Oana. Felicitari tuturor noilor mamici, sa aveti bebei sanatosi si mincaciosi.
Noi ne-am intors acum o ora acasa, am citit tot ce a-ti scris si a-ti facut in ultimele zile. Am avut parte de o vacanta superba, cu mult soare si zapada. Am fost cu Doris la schii, a calarit un poney micut, a avut grija de animale si sa indragostit intr-un ciine pe care il cheama Timo. A vrut sa-l aducem cu noi acasa, si acuma bineinteles isi doreste si ea un ciine in noua casa.
Oana imi pare rau ca inca nu ai nascut, te admir, eu cred ca nu mai plecam din spital fara bebelus. Alina si celelalte fete va multumesc ca v-ati gindit si la mine.
Ma duc sa despachetez bagajele, sa pun sa se spele hainele si sa fac niste sarmale ca miine avem musafiri. Sotul ia invitat pe nasica lui Doris la noi.Duminica avem deja 12 ani de cind sintem casatoriti.
Pupici la toate si pe mai tirziu
oana cretu spune:
In sfarsit avem vesti de la tine, Viktoria! Multi ani innainte de casatorie!!! Ma buucr ca Doris a fost incantata. Iti multumesc pentru gandurile tale. Te pup! si nu uita de poze!
oana si bebitza din burtica
(41s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cici_2004 spune:
Mara,imi pare rau ca nici la tine nu s-a intors, eu din ce am mai citit asa am vazut ca se poate intorce si la 38 de saptamani, dar sunt sanse mai mici cica.Las' sa de-a Dumnezeu sa avem bebei sanatosi ca asta e cel mai important, nu?
cici si bebitza de 36+ sapt.
Megg spune:
Buna fetelor! Multumesc de urari si incurajari! Am venit ieri acasa, sunt disperata ca bebe nu trage bine la san, incerc sa mulg si e f.f.f greu. Abia azi am reusit 20ml la un san, dupa ce azi noapte am stat 2 ore sa scot 2 lingurite.![]()
Leta m-a sunat pe la 2, era in travaliu, avea contractii suportabile si astepta sa intre la epidurala, medicul ara prins cu mai multe nasteri cred.
Nu am reusit sa citesc retroctiv, m-a tinut Leta la curent.
Trebuie sa ies acum,
LA MULTI ANI OANELOR, IOANELOR SI NUMELOR DERIVATE!!!
Megg 37+ si bb Mara
amary19 spune:
Viktoria bine te-ai intors!
Ai vazut ce de bebei au aparut?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
Bine ai revenit acasa, Megg! Sper sa rezolvi problema cu laptele cat mai repede! Te pup dulce, si pe scumpa ta! Asteptam poze cu voi.
oana si bebitza din burtica
(41s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cici_2004 spune:
Iti multumesc, Amary, ca ma incurajezi, eram cam ingrijotata, la toata lumea bebei s-au intors numai la mine nu.Incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca daca nu se intorace voi face cezariana.
cici si bebtitza de 36+ sapt.