Mamici de ianuarie - februarie (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Witchie, nu te speria, ca eu de cand m-a facut mama sunt un caz mai rar, mai special. Mereu pe mine cadea. Asa ca stai linistita, fi optimista, ca va fi totul bine! Noi ne gandim la tine si la toate fetele!

oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Coca, iti tinem pumnii, sa fie totul bine! Te pupam dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc Ubi si Shobo pt sfaturi.Astept sa vina si sotul si pana diseara ne hotaram,ca vreau sa fac comanda la patut si il aduce de la bucuresti,si sa fiu sigura ca ajunge la timp.
Oana dar acolo la voi nu poti sa i convingi sa ti faca declansare,mai ales ca ai motiv,ca e ziua ta?
Am fost si eu la echo,iar e totul bine sunt fericita tare.Are 2350 g, si sper sa mai creasca.Mie mi-a fost frica sa nu fie prematur ca eu m-am nascut cu 1900g,dar se pare ca a trecut pericolul.
Abia astept noii bebei de pe lista.
Care e temperatura optima din camera pt bebe?
Nastere usoara la toate si aveti grija de voi si de bebici!
A ti deschis subiectul pt bebei de ian-feb ca abia astept sa vad ce faceti si bineinteles ce ma astepta in primele zile acasa.Mi-e cam frica dar....nu a murit nimeni din acesta....
O zi buna in continuare!

alipticot 34 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Oana:) esti o dragutza, ar trebui sa ti se acorde diploma de mama eroina deja! Francezii aia par batuti in cap!

Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

alipticot, eu am citit ca 18-20 de grade celsius sunt numai bune!

Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Alipiticot, se face declansare, dar nu cand vreau eu, cand considera ei.:(

Witchie, multumesc, esti o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!
Am revenit de la medic!

Asa cum v-a zis Cornelia s-ar putea ca, Coca sa nasca cel mai tirziu Luni! Era super bucuroasa cind a iesit de la control! Si sotul la fel! De abia asteapta! Daca nu naste pina luni ii declanseaza nasterea! Oricum are contractii din plin! Si cit am stat acolo se mai schimonosea din cind in cind!

Bb-lu' meu este tot mindru. Nu s-a intors. Azi am implinit 38s si de miine intru in 39. Medicul mi-a zis ca exita o mica sansa sa se intoarca. Este si mai marisor. Mi-a pus oricum in vedere ca este f probabil sa fac cezariana(desi el este adeptul nasterii naturale, dar nu este inconstient).

Cici ce pot sa-ti spun. Eu zic sa speri ca uite, Ingerasei la 36s i s-a intors bebelina! Mie doctorul mi-a zis sa-i vorbesc. I-am vorbit si eu si sotul, dar lui ii place mai mult asa! Acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa fac cezariana (si eu imi doream nastere naturala)

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, scuze, nu am stiut ca te cheama si Ioana!

Eu oricum le-am urat tuturor Ionilor si Ioanelor, Oanelor si Ioanilor LA multi ani!

Ce mai stiti de Leta?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

OANA,CRINUTA,AMAYA, LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

CICI, sunt in aceeasi situatie.Sunt in 37 de sapt. si BB nu s-a intors.Medicul meu spune ca poate sa se intoarca,insa sunt sanse mici. E bine sa te gandesti si la varianta de a naste cu cezariana.Numai bine!

Mergi la inceput