cand considerati ca barbatul este zgarcit?
![](images/user_woman.png)
dragele mele...vreau sa vad cand puneti pecetea asupra barbatului vostru si il catalogati drept zgarcit?
nu de alta, dar vreau sa aflu si alte pareri....
Raspunsuri
lau10 spune:
Cand mergem la restaurant si ma intreaba cate felii de paine vreau sa mananc la ciorba si la friptura, pentru mine asta a fost culmea zgarceniei, la 2 saptamani m-am despratit de respectivul ca mi se facuse greata, si era o relatie de 2 ani dar niciodata nu fusese asa dus la extreme de zgarcit.
PS. Era putred de bogat, are o casa cu 16 camere si 2 masini. Va spun cu mana pe inima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
timea spune:
Am mers la mare impreuna, mi-a spus intr-o zi ca nu-mi mai ia inghetata ca mai incasem una in aceiasi zi. l-am lasat .. dupa 15 ani l-am luat de barbat...si imi pare bine, acum nu-mi mai pare zgarcit ci doar ca stie sa gestioneze bine banii:)
MirelaV spune:
multi merg pe principiul (si eu le dau dreptate) k pana la casatorie(cand se schimba treaba) barbatul nu e dator cu nimik femeii. cu ce e barbatul dator sa plateasca si partea femeii? (ma refer la iesit). o face numai daca vrea!
nu inseamna k e zgarcit..ci ca are alte principii. MirelaV
pupicei pe burticei
amik spune:
tin minte ca mi-am intalnit cu cativa ani in urma un fost coleg de generala si i-am zis ca mi s-a parut ca l-am vazut odata in Laptaria lui Enache cu o tipa. mi-a spus ca e exclus, el nu-si duce prietenele in locuri asa de scumpe.n-as fi zis nimic daca ar fi fost un amarat.dar nu era! avea o situatie chiar buna! pentru ca matusa mea insista, am acceptat o intalnire cu el. mi-a adus o garoafa! nu stiu, poate ii cautam eu atunci nod in papura, dar nu mi-a trebuit baiatul ala!
poate ca inainte de casatorie baiatul nu iti e dator cu nimic, dar nu-i asa ca este minunat sa te simti apreciata?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
dulcetica spune:
Cind nu cumpara partenerei cadou de craciun,de ziua de nastere,de 8 martie si Sf. Nicolae.
Bic spune:
cind te invita la el acasa si-ti toarna baliverne dupa ce ti-a turnat un sfert de pahar de vin dintr-o sticla pe trei sferturi goala...
Oi avea eu pret mic, da' nu ma dau nici chiar pe un sfert de sticla de vin...
Epilog: asa ca m-am marita cu altul care a fost mai generos...
Mia. spune:
Cind comenteaza cit ai cheltuit,cit ai mincat,baut,nu-ti face cadouri...sint multe situatii cind isi manifesta acest defect,eu asa il consider,al meu e mina larga si ii place intotdeauna sa cumpere lucruri de calitate chiar daca plateste mai mult,mai ales la lucruri cum ar fi electrocasnice,electromenajere,masina,incaltaminte...si are dreptate.sint mai durabile si in final economisesti.Am vazut unii care comenteaza si la mincare si mai ales sotului meu ii se pare culmea zgirceniei.Oricum e un defect urit,care da rau.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Mia. spune:
Am uitat sa scriu despre faza cu platitul...Pai de cind e lumea eu stiu ca barbatul plateste ca de aia e barbat...la restaurant,la film,ce tre sa fii maritata ca sa-ti plateasca barbatul?Asta de unde ati scos-o?Ca nu e obligat..Nu e obligat colegul de servici,facultate sau alt coleg cu care nu sint implicata intr-o relatie romantica dar atunci cind ti se face curte(sper ca mai exista asa ceva)el plateste.E o lege nescrisa..Eu imi plateam consumatia cind chiar nu vroiam sa ma implic sentimental in relatie cu cel cu care ieseam,ca sa ii dau de inteles...
quote:Ba inseamna ca e zgircit.
multi merg pe principiul (si eu le dau dreptate) k pana la casatorie(cand se schimba treaba) barbatul nu e dator cu nimik femeii. cu ce e barbatul dator sa plateasca si partea femeii? (ma refer la iesit). o face numai daca vrea!
nu inseamna k e zgarcit..ci ca are alte principii.
Nu trebuie sa-mi cumpere haine,incaltaminte sau alte alea,dar daca te invita undeva e pe banii lui.Al meu era student si chiar daca n-avea se imprumuta(am aflat mai tirziu)si tot ma scotea in oras.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
N-as putea trai alaturi de un barbat zgarcit, mi-ar fi imposibil. Adica nu vreau sa-mi aduca luna de pe cer, dar daca as simti o faramita de zgarcenie cred ca m-as lipsi...
Noi eram liceeni si el intotdeauna platea cand ma scotea undeva. Nici nu eram casatoriti cand aducea toti banii acasa, era foarte mandru cand lua o prima, imi zicea sa-mi iau ce-mi place.