Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Mamici de mai-iunie 2005 (18) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39077" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (17)

1. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05
2. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05 EMMA
3. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05
4. Cristinel ................... UM 31.07
5. Loreen ........................................ DPN 5.05 DELIA
6. Anky .......................................... DPN 8.05
7. Mios .............................. ???- .05
8. Mikka ......................................... DPN 9.05
9. Mstroie ..................... UM 4.08 ......... DPN 14.05
10. Nefertari ................... UM 4.08 ......... DPN 12.05
11. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05
12. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05
13. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05 STEFAN
14. Sirod ........................................ DPN 12.05
15. Simonaeus .................. UM 8.08 ......... DPN 15-20.05 ANNA
16. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05
17. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05
18. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05
19. Mygirl ..................... UM 11.08 ALEXANDRA
20. Corail ..................... UM 13.08
21. Mariamunteanu .............. UM 13.08
22. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05
23. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05
24. Andutzy .................... UM 18.08
25. Pisik 4ever ................ UM 18.08 ........ DPN 22.05
26. Mamaruta ................... UM 19.08
27. Gusta ...................... UM 19.08
28. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05
29. Koko Nicol ................. UM 20.08
30. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05
31. Matilda ...................................... DPN 29.05
32. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05
33. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 3.06
34. Mercedes ................... UM 30.08
35. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 6.06 ANDREI STEFAN
36. NewMami .................... UM 1.09
37. Babygirl ................... UM 2.09 ......... DPN 09.06
38. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06
39. Tora97 ..................... UM 3.09
40. Crissi ..................... UM 3.09
41. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 ALEXIA IOANA
42. Mickyyy .................... UM 6.09
43. Pengunica .................................... DPN 15.06
44. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 18.06
45. Danelutza .................. UM 8.09
46. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 16.06
47. Crissu ..................... UM 10.09
48. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06
49. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 1.07
50. Nicodoh
51. Karmen
52. Gabimovi

9
11

Fetele deja au pus de-o echipa de fotbal :) Baietii ce fac??

Cine nu se regaseste pe lista sau are ceva de completat, va rog PM.

Gabitza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Aaaaaaaaaaaaa, si inca ceva.
Asta ca vad ca scrieti de anunturi si servicii....
Eu am dus instiintare impreuna cu adev. de la medicul de familie, de fapt am trimis-o pe fax la cluj, unde e sediul firmei.
In schimb de la personal din buc. mi-au zis ca ei trebuie sa faca o instiintare la camera de munca si ieri ametitul asta mi-a zis ca nici pana acum nu a facut-o (din octombrie!!!!!), dar ca nu e nici o problema, nu ma prejudiciaza cu nimic pe mine acest lucru.
Insa mie mi-e teama sa nu fiu lezata cumva prin asta cand e vorba de cei doi ani in care voi fi cu bebe acasa, sa nu cumva sa nu primesc banii aia pentru ca astia nu au anuntat la timp.
Voi stiti ceva de genul acesta?
Va pup si va urez o zi buna,
Daca vrea cineva sa vorbim pe messenger, pueti sa-mi trimiteti pe PM un mesaj, sa va dau adresa mea.

andutzy

andutzy

Mergi la inceput

Am si eu nevoie d eun sfat:

Inainte de Revelion am simtit ca buza mea superioara era putin umflata, si ca e putin cam spuzita(uscata), dar nu am dat mare atentie. Eu stau si intr-o casa destul de intunecoasa si nu m-am uitata cu prea mare atentie la acest lucru. Si asa o simt de atunci dar azi m-am dat cu un ruj mult mai inchis la culoare si am observat ca nu e uscata, ci am niste brobonele fine pe toata buza, deci de asta o simt eu asa umflata, amortita. BIneinteles ca de la marea descoperire numai la asta ma gandesc....nu am mai avut niciodata asa ceva, nici macar herpes nu am avut vreodata. E adevarat ca in perioada craciunului am inceput sa folosesc un luciu de buze de care nu mai folosisem pe care il dadeam seara si ramanaeam cu el toata noaptea, cica pentru hidratare... mi-o fi facut ala rau?

Voi ati avut vreodata asa ceva? Nu mai vb ca isteata mea de doct de fam. e in concediu si nu am cu cine sa vb....ieri mi-am platit o urocultura, pentru ca nu a avut cine sa-mi dea trimitere...sunt tot mai hotarata sa o schimb!!!![/green]

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andutzy, sa nu fie cumva vreo alergie la rujul sau gloss-ul ala de care ziceai.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andutzy nu-ti face probleme cu faza cu camera de munca, e o aiureala. De fapt la tine trebuie sa se vada impozitele platite la zi la casa de asigurari nu la camera de munca. Pe ei i intereseaza daca le platesti lor cotizatia:)) ca sa iti tina socotelile pt vechime, pensie etc.
Nu are nici o legatura cu camera de munca acum.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

m-am executat scriu aici

a! tocmai am scris si apoi am citit si celelalte raspunsuri, multumesc tuturor.

Tantza Sperantza - ce haios! nu ma supar, de altfel ma numesc andreea dar am renuntat sa semnez cu numele meu ca sunt destule andreee pe-aici si ne incurcam, de altfel nu ma omor dupa numele meu ca e prea des intalnit. ar fi haios sa-i bag sub nas mosulicului de la personal o asa instintare; evident bebe al meu este cel mai tare, nu?

andutzy - trebuie firma sa informeze camera de munca si medicul de medicina muncii, dar nu pentru a ne putea primi noi banii, ci pentru a fi verificati daca gravida lucreaza in conditi optime starii sale. banii se acorda la cerere dupa nastere, iar pana atunci poti sa nu anunti firma, daca poti. trebuie instintati pentru a nu ne da afara, pentru a beneficia de 16 ore/ lunar platite pentru examene medicale, program redus la recomandarea medicului; iar cele care sunt in schimburi de noapte sau lucreaza in conditii toxice trebuie mutate in alt departament. de asemenea nu avem voie sa stam tot programul doar pe scaun sau numai in picioare, firma are obligatia de a ne asigura pauze sau schimbarea profilului activ pe perioada sarcinii

imi pare rau de ce ai patit pe buzita, nu stiu ce sa-ti spun - pana sa citesc tot vroiam sa-ti spun ca popular se spune ca cele care vor avea fete se buzeaza - incearca la orice alt dr. sau la urgenta, sau chiar ginecologul ar trebui sa te poata indruma ce sa faci, de obicei sunt mai priceputi decat medicii de familie. stiu ca glicerina boraxata e buna si nu afecteaza sarcina.

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Acum o gramada de vreme, cand a anuntat colega mea care naste luna asta, au anuntat si astia ai mei la camera de munca la dep. de protectie a muncii, cred. Nici pana azi, cand a aparut a 3-a graviduta la noi nu a venit nimeni sa verifice nimic.
E drept ca nu avem conditii de risc, dar daca au un aparat de masurare a stressului, cred ca depasim limitele maxime admise.

Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Va multumesc mult,
Ca de obicei in voi imi pun nadejdea la chestii de-astea...
Si eu tot in faza cu fetita= buze de maimuta(glumesc!!!!), imi puneam speranta, dar cand am vazut ca de fapt sunt broboane, m-am speriat.
Ma gandesc la vreo alergie sau vreo ciuperca, mi-e teama sa nu ma umplu de bube dulci sau coji de-alea....UHHH.
Va pup mult.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,am fost azi din nou la control si mi-am vazut baietelul,era tare saltaret numai ca statea in fundic.Sper sa isi schimbe pozitia caci altfet iar ajung la cezariana.Acum sint din nou racita,am nasul infundat si ma trezesc noaptea ca imi este uscata gura si trebuie sa beau apa mereu.E nasol de tot.
Andutzy,nu iti fa probleme,probabil ai mincat ceva care ti-a cazut greu la ficat.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai deci io nu mai pot De trei ore ma chinui sa va citesc de unde v-am lasat si nu reusesc sa va ajung harnicutzelor!
Ruxel, nu este adevarat ca duci adeverinta de la medic doar daca vrei sa constrangi firma. Si in ordonanta 96 se zice clar si de altfel este logic sa aduci si dovada instiintarii tale. Vorba Andreei, nu merita sa riscati si sa mergeti pe incredere la faze de genul asta.
Andreea, montignac este dimpotriva o dieta foarte usoara nu este deloc "foamea" ca alte diete. E un regim disociat atata tot si a dat rezultate bune si la mine anul trecut. Iar sotul meu "abia asteapta" sa termine sarmalele din frigider ca sa ia monitgnacul de coada ca la 105 KG el face tripleti.
Nu are legatura anuntul firmei catre camera de munca cu banii pe care o sa-i luam noi in CIC.
Ati auzit ca in viitor vor sa dea niste banutzi pentru mamicile care se intorc la serviciu? In afara salariului lor le mai da statul ceva ca sa stimuleze reangajarea. Misto nu? Macar de-ar acoperi jumatate din costurile pentru o bona si tot ar fi ceva. Nu de alta dar eu nu vreau sa ma intorc la munca pentru ca si salariul si indemnizatia sunt cam la acelasi nivel, ma rog indemnizatia este ceva mai mica, dar ma gandesc ca daca ma intorc pe aceeasi bani pe care ii iau acum jumatate din ei se vor duce pe o bona. Si atunci unde mai este avantajul intoarcerii. Adica asta in conditiile in care nu tin neaparat sa ma intorc in acelasi colectiv... offf nu sunt inca hotarata, nu e chiar asa nasol la mine la munca si nu stiu, dar parca nici pe bebe nu l-as lasa singur asa de mititel. Cred totusi ca ar trebui sa-mi iau inima in dinti si sa incerc marea cu degetul poate ajungem la o intelegere care sa ne multumeasca si pe mine si pe ei. Adica sa ma lase sa stau cu bebe un an si apoi sa ma primeasca inapoi... Oare? nuuuuu nu cred ca fie ei asa de draguti...
Azi am fost sa-mi faca prima injectie nasa mea care este si una din cele mai bune prietene. Si are si ea o fetita de 3 ani si cateva luni. Si da-i in sus si in jos cu bebe din burtica pe care l-a pus acolo Doamne-Doamne si o sa creasca mare si o sa se joace cu tine si acum e mititel acolo in burtica la Andreea, si uite Crista daca vrei poti sa stai si tu sa vezi cum face mami injectie in fundutz la Andreea. Sigur copilul a vrut sa stea (dupa ce s-a asigurat ca nu ei i se va face injectie) si cand Andreea a scos fundutzul copilul a izbucnit: "Uite mami, Andreea are aici un bebe mai mare!!!" Mi-a zis-o nu? Copiii astia sunt niste figuri!

Andreea 21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Androix, vis-a-vis de intoarcerea la lucru am aceleasi ganduri ca si tine, la fel si in ceea ce priveste venitul in CIC, cu diferenta ca eu le-am spus clar in fata ca stau acasa pana la 2 ani si asta este. Nu pot sa-mi faca nimic si nu o sa incerce.
Montignac-ok, bagati mare! Eu raman (adica ma noi intoarce) la regimul sportiv (perioda pre si post competitionala).
Topaiala-pe mine ma apuca cheful de dans si de topaiala cand beba mea face ceva asemanator in burtica. Numai ca sunt la serviciu si deja lumea se uita la mine si pe strada ca la felul 12, asa ca numai topaiala mai lipseste.

Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput