Mamici de ianuarie - februarie (74)
Raspunsuri - Pagina 2
alina_gabriela9 spune:
Alina Maria, ma simt extrem de nervoasa si-mi casuna pe toti cei din jurul meu. Totul ma enerveaza, nu-mi mai arde de nimic si m-as culca pina la nastere. Fizic, ma doare mijlocul, de-abia ma misc, si am o teribila senzatie de greata. Cam asta-i!
Simona, de ce nu te-a putut opera? Poti sa-mi raspunzi PM.
Ai grija de tine ca sa poti avea apoi si de BB.
Alina si
BB-lina 39s
Leta spune:
Chiar, Simona, de ce nu te-a operat? Ca nu imi dau seama de ce...Si chiar ma intereseaza,pentru ca si eu nasc la Elias. Please, da-mi si mie PM. Merci.
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Leta spune:
Chiar, Simona, de ce nu te-a operat? Ca nu imi dau seama de ce...Si chiar ma intereseaza,pentru ca si eu nasc la Elias. Please, da-mi si mie PM. Merci.
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
crinuta spune:
Adita, nastere usoara.Mult curaj, totul va fi bine.
In Arabia Saudita se fac cam 5 cezariene si se considera a fi normal.
Fetelor, va anunt ca am slabit cel putin 10 kg si asta mancand dulciuri ( deh, nu pot scapa nici acum de asta).Mai am de dat jos cam 15 kg.
pupici
Crinuta si micutul Rayan
Shobo spune:
Simona, si eu vreau sa stiu de ce n-ai putut fi operata azi... fiind Elias - spitalul unde si eu voi naste!
tot pe PM daca e o pb sa scrii aici pe forum, te rog frumos.
merci mult
Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS
Shobo spune:
si inca ceva: doar 100E la dr. la normala??? eu banuiam de 150E.
si 2 mil. la moasa mi se pare enorm!... eu stiam de 500mii la moasa, cel mult 800-1 mil.
anestezist a zis 1 mil? asa intelesesem si eu. asta pe linga 1 mil pe care ti-l cere pe trusa... si ea costa de fapt 500mii mi-a zis medicul 
Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS
oana cretu spune:
Buna seara fetelor!
Amary, si eu sper sa fie ziua cea mare maine pentru Seb, sa vedem. Vad ca contractii am, desi rare, sunt dureroase si lungi. Clar ca in noaptea asta nu voi dormi, desi ar trebui. Dar o sa fac un efort sa stau cu forta in pat, eventual ma voi uita la tv.
Suntem nervosi, ca, chiar in seara asta, innainte e a merge maine la spital a facut George pana, si e de o ora jumate la masina, se chinuie sa scoata roata sa o incerce pe cea de rezerva. Of!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Leta spune:
Oana, iarta-ma, dar tu parca esti intr-un film cu Stan si Bran! 

Acum citeva luni aveai emotii sa reuseasca Seb sa stea cit mai mult in burtica, de 2 saptamini te chinui sa-l convingi sa iasa
, iar in noaptea asta, cind da semne ca parca ar vrea, faceti pana la masina
Ai parte doar de surprize-surprize
.
Ar trebui sa se faca un film cu experientele tale de gravidutza.
Erica, merci de PM.
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
V. Erica spune:
Simooooooooonnnnaaaaa !!!! Sper ca esti bine, raspunde-ne ca ne-ai speriat !!!
Oana, mult noroc, sa ai o nastere usoara!
Uuuuuffff, vreau si eu sa nasc odata...
Dana
38+ si Eric 
crinuta spune:
Si mie mi se par cam ciudate tarifele astea.
Pentru nastere naturala eu stiam ceva in jur de 150$( sau euro), pentru cezariana cam 200. Anestezist eu stiam de 1000000-1500000.
Daca nasteti natural, moasa cam 500000.
Crinuta si micutul Rayan