Mamici de ianuarie - februarie (74)
Raspunsuri - Pagina 11
NataliaS spune:
FELICITARI ADITA SI SIMONA!!!! sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi, frumosi, veseli si norocosi si sa va aduca multa fericire!!!!
Bafta fetelor care nasc maine - sa aveti parte de o nastere usoara si de copiluti sanatosi.
Pe mine m-au apucat un soi de dureri intense de azi noapte si m-au tinut toata ziua azi - de abia mai pot sa merg, insa nu mi-a coborat burtica, nu am pierdut dopul, deci presupun ca sunt dureri de fixare. In cazul in care se ingroasa gluma la noapte merg la spital - mi se pare cam devreme, de abia maine intru in saptamana 38...
Va mai comunic ce se mai intampla.
Coraly e mai bine, era cam ametita cand am vorbit cu ea, dar se va face bine in curand.
Ce se intampla cu Mona??? ca n-am vazut-o prin zona...
Pupici,
Natalia si bebelina (37 sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103
Leta spune:
Merci, Monique. Esti intr-adevar tare! :)
Miine il trimit pe sotzu' la plafar.
Fetele, de Coca mai stiti ceva?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Ubi spune:
Lali, mai poti sa ne dai niste sfaturi in ceea ce priveste bagajul de maternitate? Pentru bebe cam ce ai pus? Cu ce l-ai spalat, cu ce l-ai uns?
Si eu o sa nasc la Municipal si m-ar interesa orice amanunt.
Multam mult de tot,
Cristina
alina_gabriela9 spune:
Multumesc mult pentru urari!

Eu trebuie sa ma prezint miine la spital, la ora 8, si voi vedea daca nasc miine sau cel mai tirziu vineri.
Crinuta, deci nu este o ora stabilita clar. Oricum, daca ajungi la spital sper sa fiu pe-acolo
.
In rest, am emotii foarte mari, am niste arsuri cumplite, desi am mincat/baut doar supa, ca sa nu mai spun de ce foame mi s-a facut!
Prin urmare, vesti veti primi probabil de la Crinuta.
Alina si
BB-lina 39s
anky spune:
Fetelor,nu va suparati pe mine ca intru peste voi.Eu sint o mamica de mai-iunie si am intrat sa va felicit pe cele care ati nascut si sa va doresc o nastere usoara la cele care urmeaza sa nasteti.
FELICITARI,sa aveti niste bebelusi sanatosi,mincaciosi,sa creasca mari si frumosi.

Va pup pe toate si va citesc mereu cu sufletul la gura
Anca DPN08.05.05
si Bianca 02.02.2003
oana cretu spune:
Multumim, anky, si noi iti dorim o sarcina usoara in continuare si o nastere asemenea.
oana si bebitza din burtica
(41s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
kita spune:
Oana iarasi e tarziu si bag de seama ca nu dormi!
Eu am inceput sa-mi cam stric programul de somn.
De cateva zile ma trezesc cu noaptea in cap, cam pe la 7:00, iar in timpul zilei ma apuca un somn cam pe la ora 5PM, de nu mai pot sta cu ochii deschisi si ma trezesc pe la 10Pm, pentru dus la toaleta si cu o foame....
Asa ca acuma sunt fresh, pana s-o lipi iar somnul de mine, cam pe la 2-3 noaptea.
Va pup, si aveti grija de voi!
Kita(Alina)
oana cretu spune:
Da, kita, iar nu am somn, bananai pe net...Si eu am programul stricat de mult timp, de fapt decalat. Si cand ma gandesc ca, cand eram in tara, mergeam la petreceri si toti stateau pana la 5 dimineata si eu la 1-2 adormeam...si de REvelion, mereu. Tu cum te simti in rest?
(41s+)
kita spune:
Pe langa faptul ca imi stric somnul cu dusul la toaleta destul de des, au inceput probabil sa se mai modifice si oasele din zona inghinala; cand stau intinsa pe o parte nu suport sa mi se atinga picioarele intre ele si am inceput sa pun pernute, asa ca ma dor si oasele si cand stau, dar mai ales cand ma ridic; am senzatia ca am inceput sa merg cracanata;
sotul meu zice numai ca am inceput s merg ca rata
Iar baiatul mi se joaca cu buricul meu. Il vad efectiv cum mi-l trage innauntru (ajunga la o adancime asemantoare cu cea dinainte de a ramane insarcinata, cam de 1cm adancime) si ma doare sau uneori il scoate innafara ca o alunita crescuta si atunci nu mai suport sa stau cu nimic pe deasupra si stau cu burta goala prin casa (ma rog stau intr-o bustiera!)
Kita si samburasul de 35 de saptamani
oana cretu spune:
Uite, in sfarsit ma intelege cineva de ce nu pot dormi eu de trei luni, acele dureri care au fost si sunt groaznice, dusul la wc, si trasul de buric. Eu cred ca nu o sa dorm nici in noaptea asta. Mai ales ca da si din toate alea...
(41s+)