Mamici de ianuarie - februarie (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bravo, Simonica, bravo, Aditza, bafta fetelor care nasc miine!
Oana, cred ca tre' sa vii in Romania sa se indure cineva sa iti provoace si tie nasterea.

Simonica, te vizitez la spital :)

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Alina, din ce imi amintesc eu ca zice moasa shefa, dopul nu e alb... e gri-verde vascos si cu firisoare de sange... Cred ca cel mai bine te poate lamuri Crinuta sau una din fetele care deja au nascut.

Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Stiti ceva de ceaiul de chimen? Se pare ca stimuleaza lactatia. Oare e bine sa fie baut si inainte de nastere??

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, eu am pierdut dopul, dar ela galben si, intr-adevar miroase a amoniac. E gros ca textura. Eu l-am pierdut treptat, nu tot odata.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Leta, sper sa se indure intr-o zi cu soare francezii de mine sa ma provoace. Desi azi a fost un soare...:))

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Leta,

Da e bun ceaiul de chimion ...intr-adevar stimuleaza lactatia alaturi de altele din fam.umbeliferae ( ai... ce tare sunt !!!) : anason, fenicul. In plus, aromatizeaza laptele matern intocmai pe gustul bebelusilor...

Nu are rost sa bei de-acum...o sa te saturi dupa...believe me...

40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!!!

ADITA SI SIMONA FECLICITARI!!!
Sa fiti sanatoase si bb-i sanatosi, mincaciosi si somnorosi!

Adita, dar chiar ca a fost marisor baietelul tau! Sia asta cu 2 saptamini si ceva inainte de DPN!! WOW!

Simona, vezi ce fata mare ai facut! Si tu care ieri ne-ai zis ca nu prea a iesit bine monitorizarea, ca poate vineri... etc. Ea a vrut sa vine miercuri! Sa fiti sanatoase!

Oana lasa ca vine si rindul tau!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Monique si Ubi vreau sa-mi dea si mie medicul, vineri cind ma duc la control, vestea ca s-a intors bb!!!! Eu tot sper!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Alina si Gabi, cele care miine aveti intilnire cu bb-ii, va doresc nastere usoara!
Si totul sa decurga asa cum va doriti!!!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anda e o singura rezerva de acest gen, nr. 24, restul sunt saloane cu 2 si trei paturi dar mie mi s-au parut cam micute.
De aceea trebuie rezervare, dar nu e greu deloc, mergi tu sau cineva apropiat la secretariat si faci rezervarea pentru o perioada de exemplu eu am facut pentru 26-31 decembrie si am avut nevoie de ea in 28, 29 si 30. Important e cred sa fii pe lista si daca nu nimeresti exact data, doar stiu si ei ca nu nasti dupa calendar !

Despre asistente sunt doua ziua si doua noaptea, una pentru bebe si una pentru mamici. Cea pentru bebe iti arata cum sa alaptezi, ii face baita, il schimba si te invata multe lucruri folositoare. Cea mai draguta cu noi a fost D-na Ana, o bruneta cu parul natural si micuta de inaltime, care mi-a spus multe. Asistenta pentru mamici se ocupa de tine, iti face toaleta si iti da medicamente daca ai nevoie. Despre tarife se da cat vrei, de la 50-100.000 pana la mai multe sute daca simti ca te invata intr-adevar ceva sau esti multumita de ea...

A, apropo am auzit de la D-na dr. Culcer ca rezerva a fost facuta de o mamica care a infiat un bebe abandonat in maternitate la Municipal si a primit mult ajutor de la personalul de acolo. Asa ca fiind o sponsorizare integrala eu zic ca e OK si ii multumesc acelei mamici!

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

Mergi la inceput