9.000.000 concediu maternitate?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura22 spune:

Nu mi se pare corect, ca acesti bani sa se dea doar celor care intra in concediu de la 1 ian 2005. Eu am sa merg azi la Casa Judeteana De Pensii si o sa cer lamuriri. Totusi si noi care am nascut in 2004, luam banii in functie de salariul mediu brut, asa ca daca s-a marit, mi se pare aberant sa nu ni se mareasca si noua.

Laura si Justin (9luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

laura citesti ce s-a scris inainte la subiectul asta? taman ce s-a anuntat ca toata lumea inclusiv cei intrati in cic in 2004 vor lua 85% din salariul mediu din acest an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Marina, chiar ma gandeam la tine! Cum merg ostilitatile?

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura22 spune:

Am apucat sa scriu inainte sa citesc toate mesajele. Intrase un pic revolta in mine . Oricum, a iesit bine pt toate mamicile, nu?

Va pup si aveti geija de voi si de copilasii vostrii.

Laura + Justin (9luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

rozi sa nu-ti inchipui ca d-na de la et 3 auzise de comunicate ale institutiei in care cu onor lucreaza. A sustinut in continuare ca sotul meu va lua indemnizatia calculata cu salariul din 2004, dar nu a reusit sa argumenteze de nici o culoare iar la rugamintea de a folosi calculatorul de pe biroul personal pt a accesa site-ul institutiei mi-a intors spatele si a comentat indignata ca oricum imi daduse prea multe amanunte care nu intrau in sarcina ei
Asa ca am lasat-o balta pt ca probabil indemnizatia va fi aceiasi pt toata lumea dupa aceste clarificari. Daca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Eu am inteles ca pentru mamele ce au nascut dupa 01.01.2005 CIC = 7.800.000.
Si pentru primele 4 luni de CIC nu se plateste impozit, deci CIC in primele 4 luni = 9.211.000

Pentru Mamaruta(sau pentru oricine ma poate lamuri,exact)
Buna
Imi spui si mie,te rog, de unde ai inteles tu ca in primele 4 luni suma se da integral,deci 9.211.000, pentru ca vreau sa-i spun inspectorului de personal de la firma unde lucrez exact unde sa citeasca(habar nu are si nici nu prea are interesul).
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liloo spune:

quote:
Originally posted by alibeta

quote:
Originally posted by mamaruta

Eu am inteles ca pentru mamele ce au nascut dupa 01.01.2005 CIC = 7.800.000.
Si pentru primele 4 luni de CIC nu se plateste impozit, deci CIC in primele 4 luni = 9.211.000

Pentru Mamaruta(sau pentru oricine ma poate lamuri,exact)
Buna
Imi spui si mie,te rog, de unde ai inteles tu ca in primele 4 luni suma se da integral,deci 9.211.000, pentru ca vreau sa-i spun inspectorului de personal de la firma unde lucrez exact unde sa citeasca(habar nu are si nici nu prea are interesul).
Multumesc mult.

alibeta

Fetelor, fiti (mai) atente!
9.211.000 lei este salariul mediu brut pe economie. Ori, indemnizatia CIC este 85% din acest salariu mediu brut, deci 7.830.000 lei. Asadar, nimeni nu va lua vreodata 9.211.000 lei, ci 7.830.000 lei. La aceasta suma nu se percepe nici impozit, nici contributii de tot felul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cozonacel spune:

Buna! Eu sunt mai noua pe aici dar va urmaresc de mult si mi se pare un site foarte interesant. As vrea sa indraznesc si eu cu o intrebare. Cine imi poate raspunde cu cat este platit concediul prenatal si postnatal si ce retineri se fac din el conform legislatiei in vigoare?
Precizez ca eu am intrat in prenatal la 17 ian 2005 si as vrea ca sa mi se calculeze corect acest venit. Multumesc anticipat si astept raspuns urgent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am aflat cu surprindere azi de discutia voastra cu indemnizatia pt CIC stabilit in 2004. Am sunat imediat la scoala, unde, bineinteles ca nu se stia nimic!!!! Iar o sa am de luptat cu secretara de la scoala!!!! Ca sa nu va spun ca desi am informat-o de faptul ca nu se mai opreste sanatatea inca din septembrie, mi-a dat in loc de 6.100, 6.500 de-abia din noiembrie iar diferentele nu le-am vazut nici acum! De fiecare data cand ii zic, imi spune ca o sa se intereseze! Mi se pare nesimtire crasa! Sunt 800.000 mii lei pe care, sincer, ma indoiesc ca ii voi mai vedea vreodata!

Alta anormalitate: am nascut pe 15 dec.2003 si m-a obligat sa-mi iau 63 de zile de lauzie, intrand in CIC de-abia pe 17 februarie. Atunci nu prea stiam cum sta treaba si am luat-o de buna!

Chiar nu vreau sa fac rau nimanui, dar nu am cui sa reclam abuzurile astea? Stie cineva cum sta treaba in invatamant? :La mine la scoala, secretara face statele si mai departe ce se intampla? Cine I le verifica? Unde are dansa superiorii? Cui sa ma adresez?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamircea spune:

salut!eu am nascut in 24.08.2003 si nu am prins nici cele 6,5 milioane;dar m-am intors la servici;si stiu ca daca intra sotul in paternitate-adica isi cere dreptul la cic dupa 01.01.2005 ia 7,8 milioane.cine stie ceva in acest sens sa raspunda

Mergi la inceput